martes, 13 de marzo de 2012

EU EXPULSA A KARINA I EL TRIPARTIT ESTARÀ FORMAT PEL BLOC, PSOE I GRUP MIXTE

La premsa publica l'expulsió de Karina Vercher de les files d'EU. La notícia la confirmaven des de l'agrupació local, encara que oficialment, des de València no s'ha realitzat cap comunicat oficial.
Estos fets suposen que la regidora passarà al grup mixte i que participarà en la vida política per lliure, sense estar sota cap partit.
La notícia mostra un fraccionament greu en EU. Este partit perd així la seua regidora. Els motius encara no s'han dit clarament, sols es veu que ha sigut per diferències entre Karina i el partit. Sí que la premsa s'esforça en dir que l'expulsió no l'ha pres l'assamblea local, l'ha pres el directiva de Valencia.
S'ha sabut també que alguns membres del partit de Tavernes han presentat la seua dimisió acusant a la coordinació local d'apartar-los de la marxa del partit.
Per part del col·lectiu local insistixen en que els que han dimitit són minoria i que el partiti funciona en assamblea, on tots parlen i es vota per decidir el que tria la majoria.
Ningú declara res fins que no hi haja comunicació oficial, però esta era una decisió que es veia vindre, les diferències entre Karina i el seu partit es veieren ja des del primer dia que entraren en el govern.
Karina va afirmar que havia rebut pressions dels seu partit per votar a favor del tripartit. El seu vot impedia que el PP tinguera l'alcaldia. Les seues declaracions generaren molta polémica i la relació del partit amb la seua regidora es van gelar.
Ara tenim un tripartit integrat pel Bloc, el PSOE i Karina del grup mixte. Esta regidora té en la seua mà qualsevol vot del govern de Jordi Juan.
Encetem setmana i ja tenim una nova polémica en el govern de Juan. Cada quinzena (o cada setmana) tenim moguda: mercat municipal, mercat de dijous...i ara expulsió d'una regidora. Jordi posa un circ i els nanets comencen a creixer.

9 comentarios:

  1. Quan informes, Ventilador, moltes vegades comences bé, però sols cagar-la en els últims comentaris. Dius
    "Encetem setmana i ja tenim una nova polémica en el govern de Juan. Cada quinzena (o cada setmana) tenim moguda: mercat municipal, mercat de dijous...i ara expulsió d'una regidora. Jordi posa un circ i els nanets comencen a creixer."

    Mescles el que no es pot mesclar. Barreges coses, sense trellat ni criteri, i enmerdes i res més (potser emmerdar siga el teu objectiu).

    Potser puguem comparar l'Ajuntament amb un Circ (m'agrada la comparació i m'apunte). El que és una llàstima és que els "clowns" del PP ni tan sols tinguen gràcia (per fer oposició).

    El cas de Karina, és un tema de partit, que no té res a vore amb la gestió municipal. I, potser siga un tema greu dins del partit, però a mi me la bufa. Com a ciutadà sols m'interessa exigir una bona gestió i una bona tasca d'oposició. De moment, la gestió, per a mi, té un aprovat alt (no arriba a notable) però la tasca d'oposició té un molt deficient.

    ResponderEliminar
  2. Ahora el gobierno local queda en manos de Karina, aunque siempre lo ha estado, todos los que estamos más o menos duchos en política local sabíamos que las diferencias con su partido no se habían arreglado.
    No creo,no obstante, que ello afecte en nada al tripartito pues supongo que JJ querrá seguir gobernando en mayoría absoluta aunque ello le lleve a quedar mal con EU, la cual en las próximas locales veremos en cuantas partes se presenta, pues en las últimas yá se presentó Iniciativa compuesta por ex-EU, y ahora hay otro grupo escindido o expulsado, según la versión que leas, por lo que el cacao puede ser de aúpa.
    Por el trato que he tenido con ella y por lo bien que me cae Manola, desde aquí les brindo mi ayuda para lo que necesiten, pues para mi primero están las personas antes que las ideologías, incluso la de mi partido y más a nivel local, y Karina está siendo una gran concejala y haciendo un gran papel, al menos en participación ciudadana que es donde yo trato con ella.
    No me extrañaría que no fuera la última en pasar al mixto ...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique:
      Que hages estat molt de temps en poítica, en el teu cas, no es nota massa. Fent anàlisi polític no et guanyaràs la vida. Tens més futur amb l'assumpte de les inverssions del russos.

      Eliminar
    2. Simplement continua demostrant-nos que no té ni idea del que es cou en el govern municipal i en la politica general del poble.
      I va de sabut...

      Eliminar
    3. EU podria agarrar i presentarse com PC, perque total tots els que no son deixes eidees pures i extremes acaben tirantlos.

      Eliminar
  3. Karina va prendre una mala desició apoyant a Jordi. No va actuar segons el seu propi criter i es va deixar pressionar per alguns del seu partit que el que volien era aprofitar-se d'ella o millor dit del que representava.
    Ara com no ha consentit deixar-se manipular ja no els interesa.
    Ara podra actuar segons els seus principis i recolzar al govern de jordi juan o les iniciatives proposades pel pp segons el seu propi criteri. Per tant ara esta on volia estar al pricipi.

    ResponderEliminar
  4. Té castanyes que ara decidisca el que passa a Tavernes una persona que no té partit i que ha sigut de la força política menys votada amb representació.
    No tonc res contra la senyora Vercher, no diré si ho fa bé o mal, em referisc a este joc polític de pactes i tripartits.
    Ara tenim un govern pactat a qui, en la seua forma final, ningú ha votat, i un vot decisiu que és expulsat del seu partit. Açò no és normal, jo faria altres eleccions i que la gent ara diguera sí vol el que tenim o no. Això seria la democràcia a Tavernes

    ResponderEliminar
  5. Al final sorpren que, de vegades, un veja que són persones com Carmen Canet, Manolo o Karina i també alguna gent del Bloc com Jordi les persones més honestes en política, mentre que alguns de l'esquerra pura com Jareño, Duardo i alguns del PSOE i del Bloc siguen uns.... de la política.

    Us ho dic jo que els conec a quasi tots!!

    ResponderEliminar
  6. El que tambe tenen que tirar ja es al Victor Mansanet, el de Simat, que tant de mal ha fet ací al poble. Ell, Karina i el Toni de Benifairó, anaven els 3 a una. A soles han atacat a la xica, als atres dos no, sera perque son homens? Els militants de Tavernes ho sabem que Victor portava la batuta.

    ResponderEliminar