miércoles, 7 de marzo de 2012

EL TRIPARTIT SANCIONA AMB 7 MESOS A L'ANTERIOR JEFE DE LA POLICIA, PERÒ ELS JUTGES ACLARIRAN SI ÉS JUSTA LA SANCIÓ O NO

Hui en la premsa hem vist que el Tripartit ha suspes a l’anterior jefe de la policia local a 7 meses de suspensió de faena i de salari.
És un exemple més de la política de rodillo que està aplicant el govern de Jordi Juan des de que estan manant.
No han tingut prou en canviar al jefe de la policia, ara també han deixat sense faena i salari a l’anterior jefe.
El tripartit ha aplicat el rodillo una vegada més, ja han canviat l’encarregat de la basura per a posar a un exregidor del Bloc, han ningunejat a empreses que fins ara treballaven per a l’ajuntament en l’anterior legislatura, han ralentí o oblidat obres i projectes que venien del PP…i així van aplicant el rodillo en molts temes.
El Levante, amb unes ganes descarades de justificar la sanció feta pel Tripartit conta els suposats fets que han motivat la suspensió, diu que està motivada per tres expedients, un per manar a uns policies anar a Alzira a tornar un vehicle llogat i altres dos per discutir amb l‘alcalde per haver-lo apartat de les funcions de jefe de la policia.
Cal tindre present que l’antic jefe de la policia ha tirat a jui la sanció i caldrà esperar a vore si la decisió del govern de Jordi Juan ha sigut la correcta o excessiva. El temps i el jutge ho dirà.
No seria la primera vegada que un jutge li lleva la raó a un argument del Bloc, vos rrecordem que recurriren la venda del solar de la Guardia Civil retressant la piscina i que la justícia va donar la raó al PP.
No anem a jutjar els fets, els tribunals ho faran, però sí que volem aclarir altres temes que han eixit en premsa.
L’anterior jefe de la policia ha recurrit la sanció, també hi ha interposat un recurs contra el nomenament del nou jefe de la policia. Alguns informes posen en dubte la correcció del nou nomenament del jefe de la policia per part del Tripartit.
Ara parlem de més coses, perque el govern s’ha encarnissat amb este treballador?
Els fets no sabem si són certs o no. Va el Tripartit a castigar a tots el funcionaris que fallen en alguna cosa? Tots sabem de casos de respostes inadequades per part de policies, cotxes de patrulla parats en les portes de les vívendes particulars dels guàrdies, baixes llargues…són fets que no són correctes, però tots som persones i poden tindre un mal dia, va a castigar-se això també? No hem de prestar atenció a casos puntuals i aillats dels funcionaris, cal donar suport als policies i reconeixer la seua llavor, la seua faena moltes vegades està mal recompensada i el Tripartit en estes sancions només fa que fer-li mal a la policia i generar una imatge incorrecta.
Si a una persona la lleven del mig, no li donen explicacions i se li neguen els fets és normal que no et parle de vosté. Quan em xafe un dit amb el martell no dic “cáspitas”, em caguen en tots els…i cal ser comprensible i disculpar.
Ara el govern ha privat de salari i faena a un pare de família, dorm tranquil l’alcalde? Atenció que hi ha un recurs interposat i vorem que passa, per cert, l’anterior jefe argumentava que li han fet una persecució des de que el tripartit mana.

18 comentarios:

  1. i a to kiski.....k no interese,si no es de la familia o de on puguen traureee,k b eren els de la dretaaaaa

    ResponderEliminar
  2. lo que tenen que fer es una neteja de consejals i ya voriem les voltes k pega la vida,asi ajuden a ki els ajuda a ki no,rodilloooooooo

    ResponderEliminar
  3. que voleu que vos diga, a mi no m'estranya res tot açò, el tripartit l'únic que fa es crear polèmica i mal estar entre els ciudatans, ah, i per supost, FIGURAR, això és el que millor sabem fer. Però tranquils el temps possa a cadascú al seu lloc, i li ho torna amb la mateixa moneda o pitjor. La justicia dira (encara que en conste molt creure en ella). Tripartit, per si de cas ho llegiu: JA ESTÀ BÉ DE FIGURAR I CREAR MAL AMBIENT, FEU EL FAVOR DE POSAR-VOS A TREBALLAR SERIOSAMENT, QUE LA COSA ESTA BEN MAL.
    Una indignada, que en compte d'anar a les manifestacions (i per cert, la majoria d'elles il·legals) es queda a casa estudiant, ja que els mateixos que proclamen drets i millores no em deixen assistir a la universitat per cualpa dels piquetes. Reis, primer ensenyeu-se que el DRET DE MANIFESTAR-SE, DE FER VAGA, DE LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ EL TE TOT EL MÓN, PERÒ AQUEST ACABA QUAN COL·LISIONA AMB EL DRET D'UN ALTRE, NO RESPECTANT LA SEUA OPINIÓ, EL SEU DRET A NO FER VAGA!!!!

    ResponderEliminar
  4. El recurs interposat no es cap tonteria. Pot deixar fora de l'ajuntament al cap de policia per ser el seu nomenament ilegal i inhabilitar a Jordi i a Evarist per prevaricacio. Ademes pot ser que l'ajuntament, o siga tots nosaltres, tinga que pagar-li a Gines els set mesos que va a estar sense cobrar.

    Como pot tota esta gent deixar sense ingresos durant a set mesos a un pare de familia per una discusio i despres dormir o estar tranquils amb ells mateixos?

    Gines tornarà a l'ajuntament d'açi set mesos, pero este assumpte pot ser el fi polític de Jordi.

    ResponderEliminar
  5. El pajaro ha decidit no publicar cap comentari contrari a esta caciquada de l'ajuntament.

    ResponderEliminar
  6. Cal tindre trellat:
    És veritat que el tripartit ha imposat coses (rodillo?...li falta molt per igualar el rodillo del PP de 16 anys).

    Dius
    "Cal tindre present que l’antic jefe de la policia ha tirat a jui la sanció i caldrà esperar a vore si la decisió del govern de Jordi Juan ha sigut la correcta o excessiva. El temps i el jutge ho dirà."

    DONCS COMENÇA PER RESPECTAR AQUEST FET, VENTILADOR.

    "No seria la primera vegada que un jutge li lleva la raó a un argument del Bloc, vos rrecordem que recurriren la venda del solar de la Guardia Civil retressant la piscina i que la justícia va donar la raó al PP".

    I TAMBÉ UN JUDGE VA CONDEMNAR AL GOVERN DEL PP EN EL CAS DE L'ESCOLA TALLER, EN L'OCUPACIÓ DEL RIU I EN LA REPARCELACIÓ EN LA URBANITZACIÓ DEL VERGERET.
    I QUE? NO MESCLEM COSES SENSE TRELLAT.
    (DE LA LA GESTIÓ DEL PP DE LA PISCINA, NO VULLC PARLAR PERQUÈ M'ENCENC EN FLAMA).

    Et dediques a justificar a Ginés i a posar en entredit al Govern Local...Per tant tú ja has pres partit. NO VULLGUES PASSAR PER INDEPENDENT. QUE NO COLA!!

    ResponderEliminar
  7. Estos personatges que tenim en l'Ajuntament podrien dedicar-se ja a fer alguna cosa productiva en compte de fer mal a la gent?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tota la raó tens, els del PP podrien fel alguna cosa possitiva.

      Eliminar
  8. Per al qui no a escoltat hui la radio escoltat a Albert Pina parlant de Gines
    http://www.poderato.com/interradio/radio-inter-la-safor
    Entrar en Escucha mi podcast i punxar 08-03-2012

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracies per posar l'enllaç.
      Ara ho entenc tot. Este xicot ha descrit perfectament el que li han fet a Gines i qui es el personatge que ara mana a Tavernes.

      Eliminar
    2. Pero si Albert Pina és un maleducat i un impresentable. Precisament eixe pseudoperiodista és el més tendenciós i amb més poca credibilitat.
      Per a posar aquests exemples, més val que ho deixeu estar.

      Eliminar
    3. Pero si eixe Albert Pina no sap ni parlar!!
      Com un mig-analfabet pot ser cap d'informatius?

      Eliminar
  9. El que no vec clar es com a pesar dels informes en contra dels tecnics posen un nou cap( que no el conec i res tinc contra ell).
    Si jo fora el que vaig firmar eixe decret ho tindria prou clar per a defendrem de la demanda per prevaricació que va a caurem com una llosa.
    Hem sembla que al bloc correrà la llista i Perfecto acabarà la llegislatura de regidor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per favor, defineix el que entens per prevaricació. Sicerament, crec que no saps què significa això.

      Eliminar
  10. Perquè hi ha informes en contra i hi ha informes a favor. És cert el que dius, com també és cert que hi ha informes a favor de l'actuació feta, informes que potser no sabies que existien perquè els llocs per on tu sols aparéixer i tirar foc contra el govern això no ho diran: que el govern té informes contradictoris.

    Una cosa si que és certa: l'anterior excap no podia seguir d'intendent en base de comissió de servei i si molt ens apures ni d'inspector en base a la sentencia del Tribunal Suprem que anul·la els cursets de l'IVASP com a mitjà per accedir a inspector tot substituint la licenciatura o diplomatura que cal. I l'anterior cap nomes té, sinó estem equivocats, una FP. L'actual cap ja saps que es advocat en lleis.

    O siga que de prevacarió res perquè hi ha informes dels dos colors, a favor i en contra, i el polític decideix.

    ResponderEliminar
  11. Al anonim de les 12.23.
    Pot ser tingues informes contradictoris, per aixo mateix un jutge tindra que decidir.
    El que jo he dit es que hem pareix molt arriesgat. El senyor regidor o alcalde, qui firmara el decret, sabra a que sexposa.

    ResponderEliminar
  12. El alcalde tiene el dudoso honor de ser el primero en la historia de Tavernes que ha suspendido a un funcionario de empleo y sueldo.

    Esperemos que no sea tambien el primero en ser inhabilitado por prevaricación.

    ResponderEliminar
  13. Al'últim anònim:

    Milloraria el seu honor com a polític el sr. Alcalde si en suspenguera de empleo i sou a més d'un del consistori. com en totes les empreses, clar, hi ha cigrons negres. Però encara és més greu que les faltes, lleus o greus, es donen al cos de policía.
    Açí sempre ha de quedar mal el que executa el càstic i no el qui fa la falta. Ja està bé, com a ciutadans exigim que es treballe conforme a llei i no segons els designis (ilegals) d'un cap de policia o alcalde (Manolo). També l'alcalde actual deuria cuidar més certes actituds envers el personal que sí compleix, de vegades vorejant la llei i les formes adequades.

    ResponderEliminar