lunes, 5 de marzo de 2012

EL TRIPARTIT GENERA POLÈMICA EN EL MERCAT I ARA ES TORNA ARRERE (IGUAL QUE EN ELS BOUS)

Una vegada més el tripartit comença una guerra i quan l'opinió pública comença a tirar-se-li damunt canvia el seu sentit i intenta excusar-se.
El 15 de març es farà el mercat dels dijous al Passeig del País Valencià. El tripartit havia afirmat als venedors que el mercat es traslladaria a l'avinguda República de Malta i a més, la regidora encarregada del mercat, el havia signat un document on afirmava que a partir d'ara, en falles, el mercat sempre es canviaria de lloc.
Este anunci va fer que tots els venendors, uns 130, firmaren en contra de canviar d'ubicació el mercat en falles. Afirmaven que sempre s'havia conviscut amb armonia amb les falles i que el mercat s'adaptava a allò que necessitaren les falles.
Així i tot, la regidora es va encabotar i va signar (per escrit) que el mercat setmanal es canviava.
Després de la polémica de les tapes del mercat municipal, i la pèsima gestió per part del govern, ara començava una segona polèmica. Els venedors del mercaet es plantejaven inclòs la possibilitat de fer-li una vaga al Tripartit en senyal de protesta.
Dos polèmiques en una setmana, la del mercat municipal i la del mercat del dijous, el tripartit havia batut e seu rècord de polémiques!
Al final la falla Passeig, que no vol lios amb ningú, ha dit que plantarà el monument el 14 de març. Amb eixa excusa el tripartit ha dit ara que sí que es fa el mercat el dijous 15 de març al Passeig.
Però quina excusa més tonta! Si planten el 14 el dia 15 la falla està igual al passeig! Igual interferix la falla en el mercat i el mercat en la falla, sols que han buscat eixe canvi com a excusa per no dir clarament que han canviat d'opinió en vore que, una vegada més, havien gestionat molt mal un tema del mercat.
No és la primera vegada que el tripartit pren una decisió i en vore que la gent se li tira damunt canvia de pareixer, vos recordeu quan no volien bous i després, a pressa, hagueren de fer els bous al carrer. O les canyes del riu, que s'hagueren de llevar dos vegades per no llevar-les be la primera vegada.
Una vegada més el tripartit genera una polémica i a colp de pito la canvia i damunt tira les culpes a la falla Passeig per excusar-se.
Visquen les falles i visca el mercat!
No ens extranya que amb tantes acalorades algun que altre del tripartit li vagen eixint canes a la carrera.

11 comentarios:

  1. Altra reculada de Jordi.

    Este xic torna a demostrar la seua poca valua política i despres de ordenar-li a la seua regidora que llevara el mercat del passeig ara la deixa en ridicul i "donde dije digo digo Diego"

    Que be ho has dit ventilador, igualet que als bous quant veu que podem fer-li una manifestacions com eixes a les que tant li agrada anar a ell i als seus companys de partit ala a recular s'ha dit.

    ResponderEliminar
  2. Ara resulta que será igual plantar la falla amb tot ple de trastos, ninots, material per terra i grua pel mig el dia 15 pel mati amb tot ple de paraetes del mercat i de perill, que estar ja plantada el dia 15.

    Ventilaor, al final mos voldrás fer creure als falleros que un burro vola. Ho haviem demanat els falleros i estem agraïts perque havien treballat per donar-nos una solució.

    No digues coses que no son.

    ResponderEliminar
  3. Ostres que guai, ventilador.
    Això del paper firmat per la concejala no ho sabia, perfa, publica'l eixe paper que veja'm tots com son els del tripartit.

    ResponderEliminar
  4. Senyor Ventilador:

    L’any té 52 setmanes. Tenim 52 setmanes de mercat. L’any només té un Sant Josep i una plantà de falles, que majorment no però alguna volta sí, com enguany, cau el dia 15. ¿Qué es més fácil modificar un dia el mercat dels 52 que n’hi ha a l’any o canviar de lloc tota la falla? Contesta-ho tu, Ventilador.

    La falla va demanar que el mercat no es montara eixe dia. I no ho va fer per capritx, sinó pel perill que representen camions, grues, trastos amunt i avall enmig de la gent del mercat. L’ajuntament i hem d’agrair-ho només va intentar donar una solución a la petició i mirar per la seguretat de tots durant la plantà i per afavorir la festa i tot el col•lectiu faller. Perquè t’has posat en contra d’això Ventilaor? Has confundit l’interés de la falla amb l’interés teu de criticar, de posar llenya contra el govern estiga o no justificat. ¿Quin mal t’ha fet la falla Passeig perquè no vulgues que el govern municipal deixara lliure el Passeig i montar amb tranquil•litat?

    De 52 dies a l’any de mercat, no passa res si es canvia una volta l’emplaçament i es beneficia a la falla. Però no és un benefici a la falla, sinó als centenars de fallers i falleres que som també gent del poble, gent que durant un any hem treballat per donar una bona festa i fer unes bones falles. Eixe treball d’un any tu ni l’aprecies ni el veus. Igual el dona que se’n baja a fer punyetes. Només vols foc i flames, però no de falles, sino contra el govern. Series capaç de demanar que nevara en falles i ploguera a mar si amb això s’anul•laren les falles i amb això evitaveres que el govern estiguera present en l’ofrena, l’entrega de premis o en la missa de Sant Josep.

    No el pareix bé que el mercat es canviara de lloc NOMES 1 DIA A L’ANY i per dissimular el poses al costat dels venedors ambulats. Ja dirás que t’importaran a tu els venedors ambulants sino són del poble i damaunt no el preocupes per la falla del poble. Si que has oblidat prompte que per a fer eixe desastre de passeig que va fer el govern anterior, van estar temps i temps, setmanes i setmanes sense tindre mercat en el passeig. I no va pasar res, teniem mercat, com ara tampoc passaria. Peró no, tu has anat contra la falla, i has defensant que no es canviara el mercat només per anar contra el govern.

    I no vols vore que de veritat no has anat contra el govern. El govern té igual si es planta hui o demà, si es gran o menuda la falla. Però a la falla Passeig no, vol plantar bé, com cal, i en bon lloc, sense problemes i tu has anat contra la falla Passeig. No has volgut que s’afavorira la plantà. No t’ha importat res la seguretat dels veïns de Tavernes.

    Si vols publicar-la la publiques. Ara , no eres l’unic a qui s’envia esta carta. Que el poble sàpia que tots no pensem com tu, i que en este cas, per voler fer mal al govern, has actuat molt malament i has fet mal a la falla Passeig i les falles en general.

    ResponderEliminar
  5. No és pot publicar perque té dades personals. Si li pregunteu als venedors del mercat vos explicaran el tema i lo calents que estaven amb la imposició que els volia fer la regidora del mercat. Ara el govern ha desautoritzat a la seua regidora, vos hem de dir que la regidora va signar que sempre en falles el mercat es canviaria de lloc, independentment de que fora la plantà o no. Per cert, res té a vore amb tot açò la falla Passeig, ara l'ajuntament com a descàrrec li tiren el mort a la falla i hem de dir que esta falla sempre s'ha mostrat, tots els anys, disposta a col·laborar amb el mercat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això es fals. La regidora no ha firmat CAP PAPER OFICIAL, AMB EL MEMBRET I EL CUNY, I AMB REGISTRE D'EIXIDA DEL QUE S'ANAVA O NO A FER O DEIXAR DE FER.
      Si que va fer una anotació de la seua mà en un paper per dir-li al president del mercat que s'estava estudiant la petició de la falla.

      Això de les dades personals és una excusa teua. Es tanyen els noms, sempre i quan no siguen noms en representació d'una entitat, i s'ha acabat.
      No hi ha cap paper oficial. Simplement una nota personal de la regidora per informar del que anaven a estudiar i que algú,abusant de la bona fe, ha donat a coneixer.
      I espere que ho publiques, com has publicat el teu aclariment.

      Eliminar
    2. Fart de polemiques esterils7 de marzo de 2012, 5:01

      Pero va ser la falla o no va ser la falla qui va demanar el canvi?
      Si la falla va demanar el canvi, tot es produeix per eixa petició i per voler l'Ajuntament fer-li un favor a la falla.
      No ens vulgues fer creure que un burro vola, per favor.
      I qui es tira arrere es la falla en plantar el 14 i no el 15. Va, un poc de serietat i passem pàgina que estes falses polèmiques no beneficien a ningú, A NINGÚ.

      Eliminar
  6. en resposta a l'anònim de les 04:47h
    Si mostrem el document que firma de la regidora en el registre d'entrada que feren els del mercat atentarem contra les dades personals. Però tots sabem que eixe document existix, els del mercat li ho podem corroborar.Hui és dijous, vagen preguntant a les paradetes que ha passat, ells tenen la informació de premiera mà, millor que la de vosté i la de nosaltres

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ganes d'empastrar Ventilador. Presentes polèmiques però tractes la informació com el cul. El teu únic objectiu és empastrar, i es mentida que vullgues el millor per al poble. Serveixes als interessos del PP i sols vols fer mal al govern local. Personalment estic desencantat amb aquest blog i m'acomiade per sempre.
      Ciao

      Eliminar
    2. Un document presentat en registre d'entrada ÉS PÚBLIC! La qual cosa vol dit que tothom té dret de coneixer-lo.
      EXCUSES DE MAL PAGADOR VENTILADOR

      Eliminar
  7. Si tingueres el paper l'hauries tret. A tu les dades personals de la bufa perque altres vegades n'has posat i ben clares dades contra gent del tripartit i del Bloc especialment.
    No hi ha res oficial. No hi ha cap paper amb registre d'eixida i oficial.
    Ningú ha negat que hi ha un paper, un simple tros de paper, on la regidora a mà va fer una nota al president dels venedors ambulants dient que estudiaven la petició de la falla.

    ResponderEliminar