miércoles, 14 de marzo de 2012

EL PP CREU QUE EL TRIPARTIT S'ENCARNISSA AMB L'ANTERIOR JEFE DE LA POLICIA I L'ALCALDE IMPEDIX QUE VIDAL PARLE DEL TEMA EN EL PLENARI

Ens han enviat esta nota del PP de Tavernes sobre la sanció a l'anterior cap de la policia local
El Partit Popular considera que la sanció interna imposada pel Tripartit a l'anterior cap de la policia demostra una total falta de sensibilitat per part de l'executiu.
El govern que presidix el nacionalista Jordi Juan, ha imposat una sanció de set mesos de suspensió d'ocupació i sou a un treballador de l'ajuntament que abans que res és una persona i mereix un tracte digne i adequat.
El portaveu popular, Manolo Vidal, manté “l'alcalde exigix al funcionari que es disculpe per una presumpta discussió que segons pareix es va donar en els dos sentits. En el ple ja demanárem sensibilitat amb els treballadors, l'orgull de l'alcalde per exigir un perdó propiciarà que un pare de família nombrosa estiga set mesos sense cap ingrés i sense dret a la desocupació. La sanció ha sigut recorreguda als tribunals, si els jutges donen la raó al funcionari, què passarà? L'alcalde demanarà perdó tal com ho va exigir?. La realitat és molt distinta. El Sr. Jordi Juan no vol que ningú li demane perdó perquè res vol perdonar. Va evitar que poguera pronunciar-me en el passat ple municipal sobre el tema de l'anterior cap de la policia local, Ginés Ortega, interrompent constantment la meua intervenció al més pur estil dictatorial i totalitari. Altres funcionaris han parlat i fet de mediadors, indicant que simplement esperara el govern municipal a què haguera sentència judicial respecte al recurs sobre el nomenament del nou cap de la policia. Els funcionaris demanaven consideració en les sancions i la resposta dels responsables del Bloc va ser que eixe no era el seu problema”.
Cal tindre en compte que el funcionari expedientat argumenta que ha patit una persecució, un assetjament laboral, es tracten fets molt seriosos que no deixen en un bon lloc a l'executiu. A més, el propi alcalde s'ha jactat públicament que és una vendetta personal.
Per a Vidal, els problemes interns han de solucionar-se internament i no generar una polèmica que l'única cosa que comporta és un malestar social, i que tal com han manifestat alguns funcionaris, haguera sigut convenient, davant de l'envergadura de la sanció imposada, que s'haguera esperat a tindre la sentència judicial. Si la sentència és favorable al Sr. Ginés qui pagarà tota la quantitat de diners de la indemnització?. Indubtablement els veïns de Tavernes.
“Jordi Juan i els seus socis de govern han donat un avís per a navegants. Amb eixa sanció deixen clar que no dubtaran a carregar contra aquells funcionaris i treballadors sobre els quals puguen influir i que no seguisquen els seus dictats estrictamente. Cal denunciar que és habitual que gent afí al Tripartit interromp en el Ple municipal aplaudint i  rient les gràcies de l'equip de govern local”.
Per al PP l'actuació del govern ha generat malestar i incertesa en els treballadors. Ha crispat el clima de treball i instaurat una espècie d'estat de la por al més pur estil dictatorial comunista o feixista cap a tot el personal que puga dependre directament o indirectament del consistori.
Des del Partit Popular considerem que hi ha altres coses més importants per a Tavernes que acarnissar-se amb una sanció quan hi ha més de 1.800 parats i a més estem veient com les subvencions passen de llarg de la nostra ciutat amb el que seguix incrementant-se la desocupació i disminuint les oportunitats per als nostres veïns.  

5 comentarios:

  1. Açò és molt simple:
    Els amics de Gines (PP incluit) recolçen l'excap de policia.
    Altre grup(afí a Jordi) recolça l'alcalde.

    I a l'immensa majoria dels ciutadans els importa un pepino tot açò (ja tenen massa problemes a casa).

    ResponderEliminar
  2. Gines no s'acarnissava amb la proposta de 12 anys de suspensió de treball i sou a dos agents de la policia local, i tampoc s'acarnissava amb l'expedient per DOS VOLTES a un altre policia que "pinta" els senyals o a un altre que "xapa" molt bé si fa treballs en casa de obrer.
    Però tu i el PP de que aneu? o es que si ho fa el PP està be?
    Si ja ho sé, no ho publicaràs, però que sapies que també se n'han fet de grosses

    ResponderEliminar
  3. No vullc jutjar si es excesiu el castic a gines, ara el que si es veritat es que quant era cap de la policia treballava de manera totalment casiquil. Siga el que siga la questio es que tots els policies en que parle opinen que el actual cap molt millor que l'anterior

    ResponderEliminar
  4. I mentres ells discutixen si son galgos o podencos, el poble cap abaix i arruinat. Que seguixquen així, menys mal que hi han altres opcions noves, amb coneiximent. Les urnes posaràn a cadascú en el seu lloc.

    ResponderEliminar
  5. Des de aquest col.lectiu volem rebutjar la politizació que s'ha fet per part de PP i del Bloc de dit cas.

    Entenem que un acte administratiu sobre l'actuació d'un funcionari públic que damunt està portat als jutjats i a la espera de resolució d'aquestos, no deu de ser mai objecte de política partidària, doncs amb açò es dividix a la ciudatania entre els que apoyen cadascuna de les ideologies d'eixos partits, en un acte que repetim, es adminstratiu.


    Si la política local deriva per aquestos camins, mal anirem. Estem observant en aquesta legislatura unaconfrontació govern-oposició per qualsevol nimietat que res de bo pot portar a la ciudatania, alen-tats per certs mitjans de comunicació.


    Des de el nostre col-lectiu no volem entrar en aquestes guerres inútils que sols perjudiquen a la convivència entre els nostres veïns, per lo que per eixe camí no ens trobarem mai, ni ara, ni després les properes eleccions si ens trobem en altres institucions.

    Signat, Enrique Estruch en nom del col.lectiu UPyD local de Tavernes

    ResponderEliminar