viernes, 23 de marzo de 2012

EL GRAN DILEMA DEL TRIPARTIT, DESFER O NO FER?

Quin cap de setmana se li espera a la regidora Karina Vercher. Si ja va tindre uns dies convulsos amb la seua expulsió d'EU ara haurà de decidir que fa amb el pla de retallades que proposa el Bloc i el PSOE en els suplements laborals del personal que treballa a l'ajuntament.
El tema està en que dels dos partits majoritaris en el govern es proposava retallar en 300.000 euros la partida de despeses de personal. Això afecta a l'eliminació de les jornades lliures, les ajudes als treballadors amb fills discapacitats o llevar l'asseguransa de vida del personal de l'ajuntament.
Esta proposta es va dur a la taula de negociació on estan tots els partits polítics i els representants dels treballadors municipals. En eixa taula la regidora Karina va dir que no havia tingut temps d'estudiar la proposta de retallada del Bloc i el PSOE. Davant eixos dubtes, el Bloc va demanar que es deixara este punt per a tractar-lo novament a principis de la setmana que ve.
Ací tenim el dilema que els seus socis de govern li han passat a Karina. Si ara decidix a favor de les retallades tindrem a tota l'esquerra de Tavernes a favor de les retallades que tan han criticat quan les ha tingut que fer el PP a Valencia i Espanya.
Si s'oposa a les retallades provocarà una nova crisi en el tripartit i eixa unió que tan s'ha volgut manifestar no será tal.
Que fer? faces lo que faces tindrà repercusions negatives.
Hi ha altres coses que és interessant saber. L'alcalde ja s'ha promulgat a favor d'estes retallades perque assegura que no toquen les nòmines del funcionari i del personal laboral. Tot i això, la notícia es va filtrar a la premsa, i això que una taula de negociació es secreta. Ací plantegem una hipótesis, no haurà sigut una filtració interessada per posar-li pressió a Karina perque vote a favor de les retallades que proposa el Bloc? Als pocs instants de publicar-se en premsa un blog clarament protripartit ja tenia una nota molt elaborada defensant l'opoció del Bloc i posant en un compromís a Karina.
Què decidirà Karina? La pròxima setmana ho sabrem.

14 comentarios:

  1. Lo del tripartit no te nom.
    A valencia es manifesten cotra el pp per les retallades i aci les apliquen igual.
    Mes cinics no poden ser

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No les apliquen igual, n'apliquen més, donat que les retallades que critiquen a València de segur que s'aplicaran en els treballadors i a més s'en inventaran més. Retallades no més pels treballadors, així anem bé.
      Olé els governs d'esquerres

      Eliminar
    2. Indecència és tindre un "doble rasero".

      Eliminar
  2. Se dicen partidos de izquierda pero cuando gobiernan son peor que la derecha de largo

    ResponderEliminar
  3. Les retallades no seran tan gran problema quan els treballadors (i a lo millor, Karina també) el que demanen són retalls per a tots: polítics, mancomunitat, policia...
    I si Jordi no vol tocar els jornals tindrà que tocar el nº de llocs de treball, sinó el retall no li donarà per a tapar cap forat.
    I sobre la filtració, investiga ventilador, a que s'ha degut, pues els retalladors per interesos no sembla que han sigut ni els treballaddors tampoc. Sembla "algú" que vol armar rebombori per eixir-ne benefciat. Trobe que per eliminació, seguint el fil aplegariem al cabdell.

    ResponderEliminar
  4. Quina diferencia hi ha entre les retallades de valencia que ixen els militants del bloc a xiular i aci a tavernes quan les apliquen els del bloc?
    Hem pareix molt fort que per un costat a la cotorra estiguen donant un argumentari de per que hi ha que acudir a la vaga en contra dels retalls i aci a tavernes que governen ells ara van i tame retallen.
    Com es pot tindre tan poca vergonya?
    Amb quina cara eixen al carrer i com argumenten el que estan fent?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No tens ni p... idea de què va açò. Es nota que no t'han tocat el llom. Fer les comparacions que fas és una indecència.

      Eliminar
  5. Mismos perros con diferentes collares:

    Ara el Bloc no parla de policies, ni de hores extres, ni de Festivern, ni gabinet de protocol, ni sous de la Mancomunitat...
    l'oposició no parla del Rocodrom i minitrinquet amb pocs diners, ni d'estalvis en Troianos i llumenària...

    No podriem parlar tots sobre tot, o no és tot el que ens interesa al poble? al final, l'interés que conta és el del poble o el dels polítics?

    ResponderEliminar
  6. Karina farà el de sempre dir que ella no volia, que l'han presionat, que la presio ha pogut amb ella, que estos dies han estat molt dificils i al final a apoyar al tripartito

    ResponderEliminar
  7. No publicat a la cotorra.

    No entenc com el regidor Evaristo s'esta assajant-se amb els funcionaris, ells no són els responsables que el consistori estiga en fallida tècnica, la culpa la tenen els polítics per no saber controlar les despeses.

    El senyor alcalde i regidor de personal del Bloc, pretenen posar als treballadors municipals en contra de l’opinió publica, però ells no estenen amb l’exemple ja que l’alcalde cobra 3 sous i el regidor de personal 2 sous.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Home... Com vols que et publiquen eixes mentides??? Ací és pitjor, les veritats no les publiquen, per exemple: cal retallar privilegis, que no nomines, als funcionaris de l'ajuntament per culpa del balafiament de diners fet pel PP, 20 milions d'€ en total, posats a preguntar: i tu que vols? Posar a l'alcalde i un regidor en contra dels funcionaris??

      Eliminar
  8. Sembla ser que han entrat algo en raó, i les retallades als treballadors seran un poc menys de l'esperat, encara que haja sigut gràcies a Karina i la pressió mediàtica. Ara, la Cotorra estarà uns quants dies calladeta en este tema.

    ResponderEliminar
  9. La veritat per davant de tot28 de marzo de 2012, 15:22

    No enviat (o no rebut) en La Cotorra

    No entenc com el regidor Evaristo s'esta assajant-se amb els funcionaris, ells no són els responsables que el consistori estiga en fallida tècnica, la culpa la tenen els polítics per no saber controlar les despeses.

    El senyor alcalde i regidor de personal del Bloc, pretenen posar als treballadors municipals en contra de l’opinió publica, però ells no estenen amb l’exemple ja que l’alcalde cobra 3 sous i el regidor de personal 2 sous.

    ResponderEliminar
  10. La veritat per davant de tot28 de marzo de 2012, 15:24

    Ara, la Cotorra estarà uns quants dies calladeta en este tema.


    La Cotorra sembla ser que tindrà el suficient coneixement per a no dir res fins que tot estiga aprovat en el plenari.
    Que és el que toca

    ResponderEliminar