sábado, 3 de marzo de 2012

ALTRA POLÈMICA, ELS VENEDORS DEL MERCAT DE DIJOUS PLANTEN CARA AL TRIPARTIT PER VOLER CANVIAR EL MERCAT DE LLOC

Estem acostumats a que amb el Tripartit isquen moltes polémiques, podriem dir que quasi una per setmana: Bous si-bous no, animalets del Parc dels Vents, supresió de l’acondiconament dels locals per Creu Roja i Caritas, triplicar la despesa en hores extres, la retirada de contenidors de la plaça de Metge Grau de davant un céntric bar, el Festivern quan se diu que no hi ha diners, no rebaixar el salari dels regidors en el govern, els canvis en la dedicació dels regidors del PSOE, les tapes del mercat... i no anem a citar-ne més que encara en queden i no volem cansar-vos.
Ara ha eixit una nova polémica. Hem llegit en premsa que els venedors del mercat del dijous no volen que el 15 de març els canvien de lloc. Encara té calentets als del mercat municipal el tripartit i ara es genera altra polémica amb els venedors del mercat de dijous.
El tripartit ha decidit que el 15 de març, argumentant que al passeig es planta una falla, el mercat ha d’anar-se a la República de Malta.
Eixa decisió ha motivat la protesta dels més de 100 venedors del mercat. Han recollit firmes de tots pero posar-se a eixe canvi i raons no els falten.
Primer diuen que fa anys que el mercat conviu amb la plantà de les falles i que mai hi ha hagut cap problema. Els venendors es postres dispostos a retirar les parades que facen falta perque la falla plante tranquilament, sols demanen que no els canvien de lloc.
Canviar el mercat per un dia puposa molts diners. Cal senyalitzar la nova zona, que la policia retire vehicles, informar a la població dels canvis... i tot per un sols dia.
Damunt lleves un atractiu al mercat municipal i als comerços centrics. A més a més, els venedors afirmen que els canvis marejaran al veïnat i repercutirà negativament amb els ingressos dels venedors.
Raó no els falten als venedors. Perque canviar una cosa que ha funcionat sempre? Perque desfer-se de l’ámbient que es viu en el mercat i les falles? Perque voler enfrontar a la gent? Perque genenrar més gastos? Tot per un capritxet del tripartit.
Que la falla plante i el mercat s’adapta a l’espai que queda, eixa és la única pretenció dels venedors.
Altra polèmica més generada pel Tripartit!

5 comentarios:

  1. L'unic que fan estos del tripartit es desfer el que funciona, apujar els impostos i donar a guanyar diners als de fora com han fet amb els bous, el festivern o la cavalcada de reis.

    ResponderEliminar
  2. deixalos anar ventilador. Que el que toquen ho fan pols. Amb lo facil que ho tenien vivint del que va fer el pp.

    ResponderEliminar
  3. aquest any els molesta el mercat, i que serà el pròxim any, la propia festa de San Josep??

    ResponderEliminar
  4. REdeu, els mandamassos de la falla Passeig vos tiraran de les orelles per mentirosos. Damunt de que tot era per beneficiar la falla, ara poseu llenya. No crec agrade molt als fallers.

    ResponderEliminar
  5. es k aixina no van als bars k interesa a l,ajuntament,k te molts fronts oberts no sols els mercats si no a varis empresaris k tenen xuplant del pot.......

    ResponderEliminar