martes, 20 de marzo de 2012

9 DIES UNA SENYAL EN TERRA I NINGÚ LA VEU?

Ja han passat les falles i ara ens queda tornar a la marxa. La rutina torna a les nostres vides. Nosaltres també i estos dies de falles ens ha comentat una persona una cosa i perque no ens digueren que son uns criticaors li varem demanar que ens enviara una foto.
Voreu, es tracta del carrer Dolors. Allí fa 9 dies que tenen una senyal de tràfic en terra i ningú ha anat a llevar-la o a arreglar-la, han passat olimpicament del tema des de l'ajuntament.
9 dies, repetim 9 dies! Que oblidat te el govern la part alta del poble!
9 dies una senyal tirada a terra, es que no ha passat per allí la policia? Es que no ha passat per allí cap polític del govern?
Que poc els importen algunes zones del poble.
Una cosa és certa, hui ix en el Ventilador i demà ja estan allí cent i la mare reparant la senyal.
Una cosa similar ja va passar igual en el carrer Calvari, dos setmanes la paret de la replaceta trencada i fins que no hi publicarem no es va fer res.
Per cert, també ens comentaven que prop d'allí fa una setmana que es va trencar, o trencaren una paperera i que no l'han posat nova.
Vinga va senyors del tripartit, ja teniu faena reparant la senyal, sino d'ací tres dies vos tornarem a traure. Esperem que no faça falta.

37 comentarios:

  1. No es la unica señal, en la calle empedrado hay otra señal que lleva dias y dias en el suelo. Un vecino la coloco bien pero hoy sigue rota. ¿Es que la policia no lo ve? Por esa zona han pasado los pasacalles ¿es que el gobierno va con los ojos cerrados?
    Esto demuestra muy poco interes.

    ResponderEliminar
  2. Y la cantidad de baches que hay. El asfalto está fatal. Hoy he ido al Clot de la Font y el trozo que hay entre el Bar del Musical y el puente de rio está de pena

    ResponderEliminar
  3. Jo tinc per costum quan veig un desperfecte donar part a l'ajuntament. Com a bon ciutadà és responsabilitat de tots cuidar el poble i el seu mobiliari. Heu passat el parte a algú de l'ajuntament? O és que preferiu criticar antes que el poble estiga ben cuidat? Espere que ho publiqueu i no censureu el meu comentari, ja que no ofenc a ningú. Gràcies.

    ResponderEliminar
  4. i la basura estes festes?
    El poble mes brut que mai.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El poble està brut perquè la gent és gorrina.

      Eliminar
  5. anonim 12:28
    Tu el que tenies per costum era traure a la cotorra tot el que no et pareixia be, fent ho ben gros.
    Ara eres un bon ciutadà. abans que eres?

    ResponderEliminar
  6. Si ho arreglaren enseguida ¿de que viuria el ventilador?
    Deixa, deixa que continuen aixina i podreu escriure alguna cosa.

    ResponderEliminar
  7. Si que es veritat que el poble està brutisim, pero no sols en falles, ja fa temps que està mes brut que mai.

    També estan retallant els del tripartito en la neteja de Tavernes?

    Estos retallen en tot menys en els seus jornals.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El poble està brut perque el BLOC ha posat al Nyau (exregidor del BLOC) de jefe de la neteja i no s'entera. A este militant del BLOC el carrec li ve gran i ara vorem la apujada que tindrem en el recibo de la basura per haberlo colocat.

      No son les retallades. Es que la neteja esta mal dirigida.

      Eliminar
    2. És mentida que el poble estiga més btut que mai, llevat del tema de les cagades dels gossos que no sembla poder solucionar-ho ningú.

      Eliminar
  8. el que més m'ha sorprés no es la noticia en si, sino que harri té el poder d'adivinar qui es l'anònim de les 12:28... sense dubte estàs a l'altura de grans com Sandro Rey... Patètic!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El pardal tambe te eixe poder en els comentaris que li envien (quan els publica,)inclus fila prim dient noms jajaja

      Eliminar
  9. Anem a vore.
    Vaig a explicarteu un poquet millor donat que pareix ser que ho necessites.
    Recorde els temps de la cotorra, quan el seu partit no era govern, sempre veia de forma exagerada tot el que no estaba PERFECTE al nostre poble. Era un ull critic.
    I tots vosaltes, els del bloc, donvau les gracies per estar ahi i informar de la realitat.
    Ara la cotorra ho veu tot amb molta mes indulgencia i tot el que passa al poble li pareix molt be.
    Pero lo pijor es que vosaltres ja no necessiteu eixe ull critic, ara sou molt mes comprensius.
    El cas es que la gent del bloc tot ho feu igual, voleu poder dir el que vos vinga amb gana pero porteu molt mal aixo de les crítiques.
    Moltes gracies ventilador per estar ahi.

    ResponderEliminar
  10. Estimat amic HARRI .Els de la cotorra ,son aixo un pardal xarraor que diu lo que l`interesa. I una de les coses que no veu el govern son la cuantitat de perilles que ian fundides per tot el poble i no manen cambiarles ,o esque el govern esta de vacanses o asuns propis

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La diferència de la Cotorra està en la correcció a l'hora d'escriure i en la capcitat d'argumentar.
      Ací la majoria de notícies són tonteries de baixa calanya i mal contades.

      Eliminar
  11. critiques? si lunic que feu es difamar i dir veritats a mitges, quina es la estrategia pues dle ventilaor o del diari de tav? no poseu mai tota la informacio, ni esta contrastada ni argumentada, per axo molta gent preferim anar a altres puestos i per axo estos tenen mes de 1000 visites diaries. Sincerament lo de la senyal ni es noticia ni es res, axo ha pasat sempre. Netejar es neteja igual, la policia ni a mes encara perq l'alcalde no te escoltes, i lo dels sueldos? compara lo que cobren ara els concejals 1000 i pico euros front als 3000, 4000 i 5000 dels de antes. No ni a color!!
    Gracies per publicaro

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El ventilador s´ho te que currar un poc mes, tambe es cert que esta solet, i la cotorra es part de la militancia. A mes, molta gent (supose perque jo tambe ho faig), entra per vore si efectivament li publiquen els comentaris, i aixo tarda, amb lo cual, jo que soc un impacient acabe entrant 4 o 5 voltes al dia.

      Venti¡¡ posat les piles¡¡ cuida l´estetica, inclou alguna noticia del levante, las provincias com fa el pardal (que ompli i no fa faena), posa fotos... va tio anim... Per cert, vos doneu conte de quines solen ser les noticies mes comentades en ambdos blogs no?

      Eliminar
  12. A LA PLAÇA DE TEODORO LLORENTE JA PORTEM MÉS DE UN ANY DEMANAN-NE UNA AL CANTO DE SANT ALGUSTI AMB AQUESTA, SENYALITZANT QUE ES PEATONAL, DONAT QUE SOBRE POSAR ELS PILONS HABITUALS, LES MOTOS I BIÇIS SEGUIXEN PASSANT TRANQUILAMENT, PE LO QUE ALGUN VEI HA OPTAT PER COLOCAR UNA TANCA DE EXIE ROTGETES I AIXI EVITAT EL PAS QUE NO SIGA DE PEATONS.

    ALEGEN QUE NO HI HAVEN DINERS NI PER A COMPRAR POSTES, LO QUE ARA ,FA MES O MENYS UN MES JA HAN FET.
    VOREM QUE TAFDEN EL POSAR-LA., ARA JA NO TENEN EXCUSA.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo crec que si que tenen diners el que pasa es que s'els gasten en bous, festiverns, viajant, fent fotos,...

      Eliminar
    2. EEiF, que pesadet eres, rei! El que s'hauria de fer és denunciar el veí que, perquè sí, agafa la tanca, l'embrida i talla el carrer.

      Eliminar
    3. Com saps que es EEF?? Este sempre la paga¡¡¡ En tots els llocs jajaja

      Eliminar
    4. Que parlen mal d'u, encara siga mal, aixó vol dir que a algú molestes i quant algú molesta es perqué alguna veritat dirà.
      I qui no plora no mama, i ja van a posar-nos la senyal.

      Eliminar
  13. A la carretera, front el parking de Mercadona, hi han unes tanques al voltant del lloc on han tallat una palmera.
    Eixes tanques porten mesos al mateix lloc. No hi ha ningu a l'ajuntament que puga decidir que van a fer ahi? He cridat algunes vegades a l'ajuntament i ni cas.
    Jordi: menos fotos y mes arreglar el poble.
    Ventilador: continua posant el tema dels desperfectes a vore si els del tripartito es posen les piles i fan algo.

    ResponderEliminar
  14. Ay gente que confunde, no se puede tolerar que una señal esté tirada 9 días en el suelo, Y PUNTO! Me da lo mismo si es culpa del Bloc, PSOE o Karina, es una irresponsabilidad y un abandono de la calle Dolors.
    Por cierto, en esa calle el PP hizo un colector y mejoró el asfaltado y la llegada a esta calle.
    Por el momento, el PP luce más que el Tripartido.
    Además, el tripartido no se entera de la parte alta del pueblo

    ResponderEliminar
  15. si si si tripartit molt de charrar i defendret de les critiques pero poc de fer fa mes de 6 mesos li vats enviar un escrit al señor alcalde sugerinli que ja que tots tenim que pagar el impost de reciclatge tos volem contenedors de reciclatge i si em va respondre que ja avia fet les accions corresponens i la meua contestacio saps quina es BIBOP asi no an fet res molt bones paraules pero de boca x afora a lora de la veritat no fem res nomes que anarmon de armorzar, dinars i sopars ale adeu qui siga que santenga ,una vallera

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Segur que no va entendre el que havies escrit. A mi em costa molt també entendre aquest escrit.

      Eliminar
  16. El regidor Llacer sols s'afanya per a llevar contenidors o posar aparcabicis al carrer Metge Grau pero per a arreglar el carrer, canviar bombilles, netejar o posar senyals no te mai temps

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per anarse´n a tocar a les falles si que ha tingut temps si.

      Eliminar
  17. Tambien deberian pasar por la plaza republica de malta estan los muros de manposteria llenos de huecos desde hace ya mucho tiempo no los han visto ahora en fallas en las mascletadas por cierto el dia san jose que fue solo la oposicion a la misa porque el Sr. Don JJ alcalde y presidente de la JLF no fue Bien vamos de Protocolo

    ResponderEliminar
  18. Manrique strunz cobard, dona la cara i acusa quant estigues segur de si soc o no jo es que ha escrit aixó, i posa el teu nom.
    Acás eres d' algún partit del tripartit que el molesta es diguen les veritats? Doncs quant el PP manava ja eu demanava. Ale, ale, tila i bicarbonato, que en tens per a rato.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. EEiF, eres tu o no eres tu el que ha fet el comentari de Teodor Llorente en majúscules, com si estigueres cridant? Doncs, com deia Bernardo (no Jareño sinó Schuster, que no sóc de cap partit del tripartit): "No hase falta desir nada más". Si vas per totes les cantonades plorant del mateix, bon home!

      Eliminar
  19. I dels columpios, especialment els del Passeig, ni parlar. Estan tots fets pols.
    Com es nota que JJ i la majoria dels regidors del tripartito no tenen fills. Si tingueren fills es preocuparien mes com a ells els dona igual pues ahi estan fets pols.

    ResponderEliminar
  20. No conteste a cobarda anónims

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I ho diu el number one dels anònims, capaç de comentar en un blog com a anònim i tot seguit fer-ho com a Enrique Estruch i com a cap d'UPyD. Quants en governa la farina...

      Eliminar
  21. SI ESCRIC COM ANÓNIM ES PER ALS COBARDS QUE APROFITEN PER ATACAREM AIXÓ SI,SEMPRE DES DE L'ANONIMAT , EN QUANT VEUEN EL MEU NOM.
    Com diu l'anónim de les 02:47 sempre la pague jo, s'aporfiten de qualsevol tema per atacarme . Doncs torne a dir el que he contestat abans: que parlen d'u encara siga mal, aixó vol dir que cabalgue i estic molestant a algú, i quant algú es molesta "ajos come"com diouen els castellans.ç
    Així que , tila i bicarbonato que en teniu per a rato.

    ResponderEliminar
  22. P.D. quant parle en nom de UPyD p com editor de Quadren es sempre en el meu nom, perquè em sent orgullosíssim d'eixos dos facetes, el ser cap d'un partit en alça i d'un blog neutral i plural on poden palar tots els partits, associacions o particulars que vullguen dins del respete i la toleráncia, no com en altres que no volen pubnlicar res del meu pasrtit mentres sí publiquen dels seus, PP i Bloc, en lo que passen a ser blogs-bulletins oficials.

    ResponderEliminar