miércoles, 12 de octubre de 2011

TRANSPARÈNCIA? JA JA JA ESPAI QUE VE EL FESTIVERN

El Tripartit no para de dir que és transparent. No per dir una mentira moltes voltes acaba sent veritat. Si foren transparents hagueren dit que està pensat fer el Festivern a Tavernes. Encara no hi ha res confirmat, però segur que es dit poc abans quan ja ho tinguet tot montaet per a que ningú puga dir les pegues que hi ha.
El Festivern és una festa que s'ha fet fins ara en cap d'any, i que casualitat que en pobles on governa el Bloc. A Benifairó es va fer uns anys i acabaren fins el gorro.
Ara sembla que es vol fer a Tavernes, al camp del vergeret. És a dir, voleu maxacar més la zona del Vergeret i que seguisquen aguantant el mareig sempre els mateixos. A més, fer el Festivern a Tavernes perjudicaria gran part de negocis, ja que a Tavernes és costum anar a la mar la gent jove a celebrar l'any nou. Si partixes a la gent ni guanyaran els del poble ni els de la mar.
A més, quan hi ha tantes aglomeracions de gent calen reforços en seguretat, neteja i demés i estem parlant de dies molt assenyalats com la nit del 31 de desembre.
Una vegada més, ceguem que hi ha diners per allò que interesa.
Algú pot confirmar sí ja està clar si el Festivern es fa a Tavernes?

23 comentarios:

  1. Enrique Estruch i Ferrando12 de octubre de 2011, 4:05

    Hiremos a cantar la muixaranga, y volem, volem volem, volem l'independencia, volem, volem, volem, paísos catalans.(añadirle la múscia de volem que estiguen tots borraxo...)

    ResponderEliminar
  2. Mira per on, ventilador, mira que eres llarg. Recorde el festivern de Benifairó, papereres arrancades, guardia civil per tot arreu, despeses municipals a gogo..
    Esta clar que Tavernes ara es la seu del Bloc de tota la comarca. Bona prova es el 9 d`octubre, mitja Gandia del bloc la teniem per aci,a festes xavi castillo.
    (esta la paga Jordi) Ara a cap dany mes.
    No es preocupeu tot el poble de Tavernes paga, festiverns, xavi castillo, 9 doctubre i mes i mes..
    Estan que no seu creuen, un poble com tavernes tot per a ells. I el psoe i eu xiton.

    ResponderEliminar
  3. Harri diu:
    Mira per on, ventilador, mira que eres llarg. Recorde el festivern de Benifairó, papereres arrancades, guardia civil per tot arreu, despeses municipals a gogo..

    Perdona'l senyor perquè no sap el que diu. I quan li poses la penitencia per les mentires, que siga anar al Festivern si es fa.

    ResponderEliminar
  4. Si voleu, Ventilador, portem a Arévalo

    ResponderEliminar
  5. Gossa Sorda, Festa Estellés, Xavi Castillo, Festivern...el Bloc està aprofitant cada festa per fer-se autobombo i contractar als seus. Això es diu manipular, polititzar les festes i fer-se apologia del nacionalisme amb diners de tots.

    ResponderEliminar
  6. I munteu una notícia sobre un rumor sense haver res confirmat encara?

    Quina serietat és eixa, Ventilador?

    Censuram'm si vols però aquest bloc no té la mínima serietat i sols és aquell Ventilador dedicat a escampar merda sols perquè faça pudor per tots els llocs.

    Objectiu: Siga com siga que torne el PP.

    Si no és així,no entenc ni el fons ni la forma de les notícies que dones.

    ResponderEliminar
  7. Si no estic mal informat, la Regidoria de Festes no la porta el Bloc

    ResponderEliminar
  8. Enrique Estruch i Ferrando dijo...
    Hiremos a cantar la muixaranga,
    Hiremos????
    Amb H????
    No comment.

    P.S.: No és cap falta d'ortografia, és anglés)

    ResponderEliminar
  9. Ventilador:

    Podries fer una seccio titulada "El que la pardala censura" per a publicar tot el que no vol traure

    A mi em censura molts comentaris i voldria donar-los a coneixer.

    Gracies
    Un Pepero

    ResponderEliminar
  10. No volia dir res, perquè es perdre el temps.
    El cost del Festivern a l'ajuntament de Benifairó va ser 0 euros. Només la cesió del camp, waters... Res de pagar.
    El negoci per a Benifairó en comerços, supermercats i bar va ser immillorable. A mi no em cregueu, aneu i ho pregunteu. I sense comptar la propaganda en els mitjans.

    També estic segur d'una cosa: si en comptes de Festivern fora Festivalinvierno ja estarieu aplaudint i... si damunt el fera el PP, alguns tindrien fins i tot orgasme.

    ResponderEliminar
  11. jajajaja, que bo eixe últim comentari i quanta raó!! Un deu senyores!

    ResponderEliminar
  12. Tens raó, son les preses....

    ResponderEliminar
  13. Sóc un jove de Tavernes i sols he de dir q ja era hora q pensaren en nosaltres un poquet. Dir q hui en dia la gent jove prefereix anar-se'n fora de Tavernes perq no hi ha res per a divertir-se la nit de cap d'any. Q l'any passat vàrem voler anar a la platja ja q ens havien dit q hi havia una carpa amb festa i q, quan vam arribar la nostra sorpresa és q no hi havia res de bò. Ens havien enganyat!!!!! I, enguany q no tenim euros per anar a cap lloc (en açò de la crisi...)si tenim la festa al poble i sense gastar-nos un duro....MILLOR!!!! A més, estic segur q els establiments van a endur-se un bon tall i q l'any de Beni, i açò ho dic "de cosa certa" no va hi haure cap problema greu. Tanmateix, no sé perq es queixeu si els q ho feu, o acabareu venint o, segurament, ja teniu un viatge mirat.

    ResponderEliminar
  14. JO vaig estar al festivern de benifairó, i si no hi van haver despeses directes, d'indirectes te'n puc dir un fum: palets cremats ( prèviament furtats als magatzems de taronja de Benifairó), despeses en preventius sanitaris i trasllats d'ambulàncies ( per la quantitat de gent que havia consumit estupefaents, i no dels més comuns), etc.

    ResponderEliminar
  15. Tu no vas estar i parles per parlar.

    A banda de ser mentira eixa exageracio sobre
    això:

    despeses en preventius sanitaris i trasllats d'ambulàncies ( per la quantitat de gent que havia consumit estupefaents, i no dels més comuns), etc.

    Eixe cost anava a carrec de l'organització i no de l'ajuntament. Ajuntament cost zero euros

    ResponderEliminar
  16. Mira si vaig estar, que jo no vaig sopar per estar a les ambulancies fent trasllats a les urgencies del poble . I ten dic que no en van ser ni una ni dos, que entravem a les 22h i a les 6'30 del mati vam acabar, i no els traslladavem per que s'hagueren clavat una estella de madera, que entre els que se'n van passar amb el alcohol( i uno que veia dracs malèfics per enlloc)i els que es van cremar amb el foc.... Ara, els municipals de Bellreguard i Beni, del millor que hi va haver aquella nit!

    ResponderEliminar
  17. Pues has de demanar que es faça perquè així tindràs faena i mes a guanyar. O també ens vols dir que ho feres debaes? De tota manera, cost a l'ajuntament 0 i t'ho diu u que ho sap.

    ResponderEliminar
  18. I una cuarta....(anónim 13 octubre a les 02:38)

    ResponderEliminar
  19. Estruch dijo...
    I una cuarta....(anónim 13 octubre a les 02:38)

    ?????? Soc l'anonim mencionat i no sé que vols dir.

    ResponderEliminar
  20. Si busqueu "estupefaents, i no dels més comuns" podeu anar a algun que altre Pub del poble en hores de feina.

    ResponderEliminar
  21. Que com soc humá m'equivoque i desegia , canya al mono.

    ResponderEliminar
  22. e sentit la paraula manipulacio?
    pera(manipulacions les k feia el pp (menys ma k ja no) k ''feia'' el k volia i tiraba la pedra i amagava el braç ara k mana el bloc (gracies a deu) i auran mes coses a fer
    espere k si fasa el festivern a tavernes
    peperos...

    ResponderEliminar