miércoles, 5 de octubre de 2011

A GUANYAR DINERS...ON ESTAN ON ESTAN?

Joan Monleón ens cantava eixa cançó "a guanyar diners...on estan? on estan?" i Jordi Juan podria respondre "denunciant, denunciant" si atenem a lo que hem vist al tauler d'anuncis de l'ajuntament.
Que ningú es moleste que volíem ser un poc sarcàstics per explicar una sensació que tenim al Ventilador i es que veiem molts denuncies i de quantitats importants en els últims dies.
Si qualsevol veí s'acosta a llegir el tauler d'anuncis de l'ajuntament vorà la gran quantitat de denúncies que s'han posat. I allò que més ens ha cridat l'atenció és l'import; 200€.
Està clar que qui ha aparcat mal no té excusa, però considerem que són temps difícils i 200€ per parar en uns minuts fan que l'economia d'una família qualsevol es descoloque i ja no arriben a finals de mes.
També és cert que eixos diners li vindran de categoria a l'ajuntament per anar ingressant, però 200€!!
Cadascú que opine, però 200€!!
"A guanyar diners, on estan on estan?". Vinga va a opinar:

8 comentarios:

  1. Segurament, tingau mala memòria, critiqueu les multes per mal aparcament, potser al gener, no multaven amb la mateixa sanció i l'economia es resistia com ara?, Jo tinc una d'aquesta data, igual era per per engrossir les arques d'algun, no?

    ResponderEliminar
  2. Vols dir que abans amb el PP no es multava ningú? No seria que les llevarien als amiguitos del alma?
    A vore quan obriu un fil per opinar del 1'6 milions d'euros que hi ha a l'ajuntament sense consignació pressupostària. Això si que fort i no les multes, que si a algú li les posen, es per actuar malament. Senyor del ventilador: si es diu no es pot aparcar, no es pot aparcar. Ni un minut, ni poc ni deu.

    ResponderEliminar
  3. Enrique Estruch i Ferrando6 de octubre de 2011, 3:39

    Pregunteu quí es el que més denuncies de tráfic está fent, pregunteu, y es quedareu bocabadats.Amés segur que callareu, pues es amiguet vostre, pregunteu...

    ResponderEliminar
  4. Enrique: No será el mismo que multó al coche del nuevo intendente por aparcar su coche en sitio reservado ...¡¡ a los agentes de la policia local!!!!???

    ResponderEliminar
  5. Em paerix molt correcte que es multe a qui aparque malamet, ja que molesta al trafic o no deixa anar per les voreres a persones amb mobilitat reduida o mares amb carros de xiquets.
    Pareix mentira que els defenseu.

    ResponderEliminar
  6. Ieee, senyors, només dire una cosa, infracció greu al Reglament General de Circulació, import UNIC PER A TOT EL TERRITORI NACIONAL OBJECTE D'AQUEST REIAL DECRET: 200 €, RES TE A VORE EN L'ACTUAL CORPORACIÓ, a vore si avanÇ de parlar es documenteu una miqueta!!!

    ResponderEliminar
  7. i cuando vas cargada con las bolsas de la compra i tienes que bajar de la acera,porque hay coches en ellas,calle colegio alfandec.Destrás en la piscina hay mucho sitio para aparcar,que se enseñen a usarlo,y sino 200€ y cuando piquen que se rasquen.

    ResponderEliminar
  8. Enrique Estruch i Ferrando16 de octubre de 2011, 1:48

    Contestant al anónim del dia 6, eféctivament es el mateix, qu'estaguent dit cotxe en la zona de reserva del ajuntament, el va multar cuant coneixia de sobra de qui era el cotxe, i qu'éstava Miguel dins l'ajuntament esperant a l' Alcalde i atres membres de la corporació, pues s'en anaven tots junts a un acte.
    Pregunteu al comerçiants de la zona de Caja Murcia i sabreu qui és, están hasta el gorro d'ell i les seus denúncies.
    Perque estará fent-ho? no voldría pensar que per a que quede mal el jefe i el nou govern, no sería digne d'ell ni de la seua demostrada profesionalitat.
    Senyor editor, si publica açó, pelillos a la mar.

    ResponderEliminar