sábado, 1 de octubre de 2011

EL TRIPARTIT ABANDONA LA BANDA DE CORNETES I TAMBORS I EL PP DEMANA QUE L'ATENGUEN

El PP ha acusat al Tripartit de desatendre a la Banda de Cornetes, Gaites i Tambors que s'ha creat fa poc. El govern de Jordi Juan ha arraconat a esta banda i fins ara li ha negat l'ajuda.
La banda es va reunir amb el govern i no van voler atendre les seues modestes peticions. Sols demanaven un lloc on assajar i on deixar els instruments. No han demanat res més, ni diners.
El portaveu del PP, Manolo Vidal, ha informat que esta banda es va formar al final de la passada legislatura i l'anterior govern els va prometre ajudar-los en allò que pogueren "il nou govern, ha ignorat a este col·lectiu que simplement demana un espai on assajar i un local per a guardar els instruments i tindre la seua seu social. Estes modestes peticions no han sigut ateses pel govern de Jordi Juan. Des del PP considerem que esta associació, igual que la resta de la ciutat, mereixen un tracte afable i que el consistori els done les majors facilitats per al seu desenrotllament”.
Segons els populars, l'ajuntament podria dotar a esta banda d'un lloc públic a l'aire lliure on poder assajar amb un horari que no genere molèsties als veïns. Un exemple podria ser la part posterior del pavelló multiusos del Vergeret i destinar un dels habitacles d'esta zona al magatzematge dels instruments i la resta de de la banda.
“Exigim al govern que ajude a esta formació. Fins ara ha ignorat a la banda i considerem que no és tan difícil atendre a la seua petició. Una vegada més, des del PP ens oferim per a buscar una solució a una de les qüestions que han d'atendre's des del consistori. Esperem que el Tripartit faça cas de les peticions del PP i ajude a este col·lectiu que oferix una formació musical als jóvens i enriquix l'elenc cultural de la ciutat” va comentar Vidal, el qual va afegir “no és la primera entitat que es queda per la falta d'atenció que els ha oferit el nou govern encapçalament per Juan”.

13 comentarios:

  1. Jo estic formant una banda de donçaines i tabalets
    i també exigisc un lloc per ensayar

    ResponderEliminar
  2. Pues no vages a parlar amb els del Bloc que sino eres dels seus no et faran ni punyeter cas. Ací ho has vist. Ves a Simat o Benifairó que igual t'atenen millor

    ResponderEliminar
  3. Y luego dicen que el PP no es constructivo, aquí se ve que cuando el PP tiene que criticar lo hace y que también aporta su experiencia. Otra cosa es que el orgullo de ser tripartidista impida al gobierno escuchar a Manolo Vidal.

    ResponderEliminar
  4. Jo estic formant un club de corredors a la cama coixa i li vaig demanar un circuit a l'alcalde i només es va riure. ¿Per què serà?

    ResponderEliminar
  5. Enrique Estruch i Ferrando1 de octubre de 2011, 4:29

    Que notición más gordo, ¿no?.
    Vale, yá en serio, que les atiendan pues se lo merecen como toda agrupación municipal, pero de ahí que sea noticia estrella en el segundo blog que abro... ahora miraré el tercero en discordia, a ver si también va.

    ResponderEliminar
  6. Estigues tranquil que si la gent de esta banda no es del bloc no tindran lloc.
    Ara be el bar dels pares del regidor si ha tingut rapidament les seues demandes.

    ResponderEliminar
  7. Esta clar que el Ventilador va en caiguda lliure. Amb aquest portaveu el PP queda a l'altura de la sola d'una xancla.

    ResponderEliminar
  8. Enrique Estruch i Ferrando4 de octubre de 2011, 4:33

    tampoco se ha publicado mi comentario a ésto, ¿no se me estará censurando?
    Hoy una radio comarcal ha tratado el tema éste de este artículo, luego he puesto la tele y me he encontrado con 96.000 parados más , 8800 en nuestra comunidad, lo que multiplicado por el 20% serían unos 1800 en Tavernes : ustedes mismos.

    ResponderEliminar
  9. Més val un ventilador que diga lo de la banda de cornetes que cent pardals volant que sols diuen que no hi havien canyes al riu quan estava ple. Un de la brigada m'ha comentat que tenien manat en un futur llevar les canyes, però el govern s'ha adormit perquè ha plogut abans.

    ResponderEliminar
  10. Pido perdón por el cálculo anterior sobre el paro, se me fué un cero y la olla, somos un 2% en La Valldigna aproximádamente, unos 160 parados más y creo me quedaré corto, muy corto desgraciádamente.

    ResponderEliminar
  11. "Un de la brigada m'ha comentat" ...

    De segur que era de la Brigada Paracaidista

    ResponderEliminar
  12. señores gobierno y oposición : sigan debatiendo sobre cañas, atribuyéndose méritos y desméritos, pitos y flautas, a ver si dentro de tres años les enviamos a ustedes a templar gaitas en las puertas del servef.

    ResponderEliminar
  13. igual sifora un grup de castellets si que donaria costat.

    ResponderEliminar