miércoles, 19 de octubre de 2011

ES REPOTENCIA LA LÍNIA D'ALTA TENSIÓ

Ara sí que l'hem fet bona, va a repotenciar-se la línia d'alta tensió i açò ha passat totalment desapercebut. La repotenciació, pel que hem pogut saber, consistirá en posar cables de més capacitat per portar més llum, no van a posar-se noves torres.
Els propietaris afectats ja han sigut avisats i han firmat actes d'ocupació per ser indemnitzats per passar per les seues terres per fer la repotenciació.
Este tema per supost que no agrada a ningú, però destapa i recorda el compromís electoral que portava el Bloc i que consistia en llevar la línia d'alta tensió. Serà una realitat o una promesa impossible de cumplir? si és impossible per que es fa? Llevarà el Bloc la línia com es va comprometre o era fum, fum, fum? En uns anys tindrem la resposta.

22 comentarios:

  1. Mira mira, el diari no oficial del bloc el que diu. Fineta fineta li ha entrat la notícia:
    "La duplicació del corredor permetrà una millora del subministrament, es diu, i eliminar apagades perquè incrementa el corredor que travessa la Valldigna amb tota la càrrega d’afecció al medi ambient i segons moltes opinions, a les persones."

    Si pareix que vol ser imparcial i tot. Això jo no m'ho puc creure. Ara és tot cosa d'Iberdrola. Sempre són els altres. Esta legislatura deuria subtitular-se LOS OTROS.

    ResponderEliminar
  2. La repotenciació de la línea d'alta tensió va començar l'any passat (temps de Manolo) Qué va dir Manolo? Res de res...(Baixada de pantalons com en temps d'Eugenio)

    A vore que diu el govern d'ara...

    ResponderEliminar
  3. Pero anem a vore.
    En el programa no deia, que volien soterrar les línees de alta tensió.
    No maclarixc.

    ResponderEliminar
  4. Els del PP crec que sou els menys indicats per parlar d'este tema. La pregunta no és si la soterraran, sinó, per culpa de qui tenim esta línia? Ara tireu-li també les culpes al Bloc, a Xavi Castillo o a qui vulgueu

    ResponderEliminar
  5. Mai en la vida li perdonare al PP lo que ha fe en este poble posantmos les lines d'alta tensio. Trencant el paisatge i aumentant les cancers..

    ResponderEliminar
  6. Menos mal que por lo menos no van más torres, sino tendríamos que cambiarle el nombre a Torres-Torres por el nuestro.

    ResponderEliminar
  7. pues, ara no liu perdones tampoc al Bloc.
    O a estos si liu perdones?

    ResponderEliminar
  8. Anònim de les 07:58, què té a vore el Bloc ara? Han posat ells la línia d'alta tensió? crec que no.

    ResponderEliminar
  9. no, no a vore si mexplique.
    El bloc no ha posat la linea de alta tensio. El bloc es va oposar de una forma contundent en contra. Sense importarli les necessitats del poble.
    Ara eixos que han dit que de no i que de ninguna manera dupliquen eixa linea que no volien, argumentant que el poble ho necessita. I segur que el poble ho necessita, igual que ho cessitaba abans. Per tant ara si que els pareix be i abans no. La unica diferencia es que ara son govern i abans no ho eren. Si son capasos de voreu ara perque abans no? A mentires mos han torrat. res mes.

    ResponderEliminar
  10. Senyor editor, tinc entés que dit reforçament ja estaba previst en l'acord que es signá cuant lo de les torres primeres, eu pot averiguar e informarmos?

    ResponderEliminar
  11. No es per res però això de les necessitats del poble és una fal·lacia.
    El poble consumeix ara molt menys energia que fa 10 anys: no hi ha magatzems, no hi ha industries, no hi ha res de res. I no cal dir perquè.

    I això del consum no ho dic jo: Ho diuen els indicadors economics i els estudis fets per diferents bancs, entre ells La Caixa. Ara igual dius que com es catalana, diu mentires.

    ResponderEliminar
  12. En efecte a mentires ens han torrat, pero els del PP cuan van permetre el pas de la linea d'alta tensió, sols hi ha que fer memeoria.

    ResponderEliminar
  13. Lo que está claro, por el contenido y las formas de la oposición del PP es que esta oposición es de muy bajo nivel.

    Por lo que dicen y denuncian no tienen demasiadas ideas y se dedican a llorar por el poder perdido, a reivindicar lo que iniciaron ellos y a callar ante las muchas cosas que hicieron ante las que sólo se puede sentir vergüenza.

    Y tener una oposición tan floja es malo, muy malo, para Tavernes.

    ResponderEliminar
  14. Segón em diuen en altre blog, no es l'acord que jo senyale abans, simplement es que tenen dret de pas legal, servidumbre legal, com en les façanes, poc es pot fer doncs.

    ResponderEliminar
  15. Lo que es malo es tener a un tripartito que solo piensa en enchufar a sus amigos: Jefe de la Policia, secretario del alcalde, Jefe de Protocolo y prensa,.... y otros que se veran muy muy pronto. Pero generar empleo para todos, bajar la deuda,... nada de nada.

    No se puede poner a todos los del tripartito en el mismo saco porque solo se enchufa a los del BLOC y los PSOE Y EU callan y otorgan.

    ResponderEliminar
  16. Ayer lo constaté en la picaeta que nos dieron en la casa de la cultura, estaba un familiar de un nacionalista sirviendo.Y a mi me extraña lo que dices del Psoe e IU, aunque esta ultima no está para más polémicas después de lo de la elección de alcalde.

    ResponderEliminar
  17. Ay, el hombre propone e iberdrola dispone....

    ResponderEliminar
  18. Varies coses:
    1. Hi ha alta tensio xq la gent no renuncia a res, tots volem electricitat.
    2. Gastem massa electricitat de forma tonta.
    3. A vore si mos enterem un poc, les torres d'alta es lo suficientment lluny per a no produir cancer. L'alta tension provoca camp electric, y el camp electric es el que fa que BAIX de les torres s'encenguen, pero al poble el camp electric produït per les mateixes es practicament nul (s'atenua mooollt rapid). L'alta corrent (sobre uns 600A) provoca camp magnetic, el cual tambe NI DE CONYA arriba al poble.
    4. A vore , no ens donem conte que per baix dels nostres peus hi han cables de mitja tensio (amb corrents de 600 y pico ampers). I ningu es queixa,no?
    5. Bueno, en el paisatje teniu rao, hi han altres tipus de torres millor integrades al entorn. Enterrarles podria ser una solucio xo es tremendament cara (i clar, qui esta dispost a pagar mes per la llumy?)
    6. No se em dona la impresio de que la gent no te NI IDEA del que es l'alta tensio, nomes pensa en el nom ALTA i ja creu que es malisima ....

    ResponderEliminar
  19. Soc l'anonim, algunes errates:
    3. A vore si mos enterem un poc, les torres d'alta esTAN lo suficientment lluny per a no produir cancer. L'alta tension provoca camp electric, y el camp electric es el que fa que els tubs fluorescent BAIX de les torres s'encenguen, pero al poble el camp electric produït per les mateixes es practicament nul (s'atenua mooollt rapid). L'alta corrent (sobre uns 600A) provoca camp magnetic, el cual tambe NI DE CONYA arriba al poble.

    ResponderEliminar
  20. Ventilador, perquè no comentes res de l'acte que hi ha el divendres dia 28 sobre la situació econòmica de l'Ajuntament.

    ResponderEliminar
  21. Que no saps que qui está darrere açó es part dels que causaren els problemes actuals? Igual es com Rubalcaba, que ara resulta qu'ell no te la culpa de res.

    ResponderEliminar
  22. senyor editor, creía que no tendría vosté lo que toca per a publicar el anónim anterior, el felicite.

    ResponderEliminar