martes, 4 de octubre de 2011

VALOREM ELS CENT DIES DE TRIPARTIT

Fa uns dies a las Provincias i en altres blogs el senyor alcalde, Jordi Juan, feia valoració dels seus 100 dies de govern. Manifestava que el seu objectiu era l'equilibri pressupostari, assegurava que hi havia deute...bé qui vulga saber-ho amb detalls pot vore estos blogs o el diari. Ací vos adjuntem la nota que un amic ens ha passat on el PP valora els 100 dies de tripartit. Pareu atenció que no té desperdici. Esta és la transcripció:

En sols 100 dies de govern del Tripartit hem vist el tarannà que desborda este nou govern basat en la demolició de tot allò que s'ha relacionat amb el govern del Partit Popular.
Si alguna cosa destaca d'eixos 100 dies és que el govern s'ha dedicat més a destruir que a construir “no han iniciat cap projecte i sí que s'han preocupat de paralitzar projectes importants que ja haurien d'estar en marxa com la urbanització de l'escoleta de la platja, la cessió de locals a Cáritas i Creu Roja, el carril bici a la platja o la recuperació del Molí el Pla comenta el portaveu dels populars Manolo Vidal.
En 100 dies el Tripartit ha clausurat el Punt d'Encontre Jove, ha insinuat que vol llevar a l'associació de comerciants de la platja la gestió de les pistes de pàdel de la costa, ha evitat que es posara la plaça de bous i ha eliminat la presència d'associacions com Adisva, Creu Roja i Protecció Civil de la Fira Sant Jaume.
“El tripartit sí que ha treballat de valent per a assegurar-se que tot el seu entorn siga del seu grat. Hi ha disposat a dit un nou cap de la Policia Local que ni tan sols formava part de la plantilla. Ha fet que les festes siguen polititzades a l'introduir en la seua programació esdeveniments clarament adoctrinadors de les idees nacionalistes que han generat una gran polèmica com l'actuació ofensiva de Xavi Castillo que va substituir a una de les dos nits de cantants locals que tenien fins ara les festes” va comentar Vidal.
Si alguna cosa hi ha marcat esta etapa de govern han sigut les polèmiques “rara ha sigut la setmana que el Tripartit no ha generat una polèmica. El govern es va iniciar amb l'afirmació de l'edil d'EU que havia sigut pressionada per a votar a favor de la formació del Tripartit. Després assistim a un repartiment de dedicació en l'ajuntament que més que a una lògica atenia inclús canvi d’estampetes en què els tres grups en el govern havien de traure profit per a cobrar del consistori. La reducció de salaris als regidors va ser d'un 5% per als del tripartit i d'un 20% per als regidors del PP” va comentar Vidal, el qual va afegir “La nul·la gestió del govern va propiciar retards en l'asfaltat de l'avinguda la Marina en ple estiu i vam veure una falta de recursos per a gestionar la paralització d'estes obres. Després ens va sorprendre amb l'acumulació de fem i llenya en la Torre de Guaita causant molèsties als veïns i un greu perill d'incendi. El plat fort de les festes van ser els bous, en els que després d'impedir que es muntara una plaça portàtil, al veure la pressió popular es va optar per contractar Bous al carrer durant la mitat de dies de festa. Ara ens quedava l'ofensa que per a la major part de veïns ha sigut el despropòsit de contractar un artista que va faltar a la ciutadania”.
Respecte a al situació econòmica el portaveu popular comenta “el tripartit va optar per un recurs fàcil, com excusar-se que no hi havia diners per a evitar fer res. Ara, 100 dies després, hem vist que diners hi ha per al que es vol, ja que s'han contractat uns bous que no tenien per què ser un gasto per a la ciutat. A més, es contracta un nou cap de policia que suposarà 60.000 euros més de gastos anuals. Per tot açò, considerem que el govern del Tripartit ha sigut negatiu per a la ciutadania i la forma d’entendre la democràcia, ja que regixen el govern aquells que han rebut menys vots o s'amaguen en les masmorres dels partits i que realment són els que mouen els fils en el govern”.
Si atenem a la valoració que al seu dia va realitzar l'alcalde nacionalista Jordi Juan, veiem un aspecte molt preocupant “en cap moment es va referir a l'ocupació, a les iniciatives de creació d'ocupació. Juan ha eludit este problema que des del PP considerem que ha de ser la prioritat del govern. No ha comentat res del Viver d'Empreses que vam posar en marxa en la passada legislatura, ni ha valorat en quin punt es troben les negociacions per mantindre a Tavernes els cicles d'estudis de nocturn. Juan simplement ha obviat els temes més espinosos i importants i s'ha centrat a atacar al PP, qui en el seu programa donava una total prioritat a la creació d'ocupació en la ciutat” va comentar Vidal.

7 comentarios:

  1. Enrique Estruch i Ferrando4 de octubre de 2011, 11:40

    Pienso que cien dias, para un gobierno que acaba de llegar, es poco tiempo para juzgarlo, me reservo mi opinión para más adelante, de momento sólo puedo decir que del contacto que he tenido por temas profesionales con Canet, se le ven buenas intenciones y es receptiva a las ideas, yá veremos si después las aplica.

    ResponderEliminar
  2. Quants metres ha acostat en 100 dies lestació al poble?
    Tinc guardat el paperet que repartiren amb eixa proposta. Que risa mentra

    ResponderEliminar
  3. Seria interessant que fereu les notes en castellà si després sou incapaços de revisar el que traduïx el SALT o altre traductor automàtic.

    Com que Vaig Moldre del Pla? De risa

    ResponderEliminar
  4. que tramites ha iniciado el TRIPARTIT para enterrar la linea de Alta Tension segun su PROGRAMA ELECTORAL

    ResponderEliminar
  5. Ací al Ventilador no li van deixar al tripartit 100 dies de cortesia (ni tan sols mitja hora).

    Per al PP:
    Quantes manifestacions contra l'alta tensió va encapçalar l'alcalde del PP?

    I després, què va fer?

    I no va tindre la decència de dimitir...

    Vullc menys lliçons dels mestres de l'empastre.

    ResponderEliminar
  6. Els mateixos que el PP per enterrar-la al pas per Tavernes.

    ResponderEliminar
  7. si era una propuesta que iba en su programa electoral que se ponga a trabajar a ver si lo consigue o es que las prapuestas electorales son para llenar folios "al que no siga home que no es llogue"

    ResponderEliminar