sábado, 1 de octubre de 2011

TAVERNES PODRIA SER L'ESCENARI DE LA PEL·LÍCULA "CAÑAS Y BARRO"

Ja avisem que Tavernes no serà l'escenari de Cañas y Barro  (almenys de moment), però no ens extranyaria que el Tripartit s'inventara esta milonga per a justificar els centenars de metres de canyes que hi havia al Vaca, en la zona del Tol·lo.
Les fotos mostren com estava el riu i ara trobem que el Tripartit ha publicat una notícia on diu que la neteja feta al riu en l'estiu ha sigut efectiva. Afegixen que les canyes que tallaven netejant el riu sí que les trituraven.
Dubtem que tot aixo siga així i formulem estes preguntes:
¿Si les canyes s'havien triturat d'on han eixit les canyes que hi havia al Tol·lo?
¿Si el riu es va netejar correctament perque hi havia centenars i centenars de metres de canyes?
¿Es que algú ha anat amagat i ha posat tones i tones de canyes al riu?
Sino el tripartit no vol reconéixer l'error almenys que no invente una milonga. Dijous per la vesprada anaven com a locos traguent les canyes del riu i buscant un lloc on deixar-les secar.
Ens diuen que la maquinaria que es va utilitzar per netejar el riu no era la més adequada, que a Tavernes hi ha altres màquines més adequades per netejar el riu ¿és cert això?

14 comentarios:

  1. Divendres els llauradors i alguns de l'ajuntament no paraven de comentar el sofoco que tenia una regidora del tripartit buscant com llevar les canyes del riu i on deixar-les. L'han clavat fins els colze, afortunadament va deixar de ploure prompte.
    Per cert, perque no va traure l'ajuntament el cotxe per advertir del perill de plutja? "Un cero patatero al tripartidero".

    ResponderEliminar
  2. Les canyes venen de Benifairó i Simat que alli no han netejat Per molt repetir una mentira no es converteix en veritat.

    ResponderEliminar
  3. Enrique Estruch i Ferrando1 de octubre de 2011, 4:26

    ¿ Y las de la avenida de la playa a quién se las achacamos?

    ResponderEliminar
  4. Enrique estruch.
    Y las de la sardina, a quién?

    ResponderEliminar
  5. Els del bloc son especialistes en donar les culpes als demes. Ara la culpa es de Simat y de Benifairo.
    I si no de la generalitat o de la diputació.
    Per si fallen estos posen a Carmen en la foto de la cotorra, no siga que li esguite a Jordi.
    El president de la mancomunitat no es Jordi Juan.
    Que coordine.

    ResponderEliminar
  6. Soc votant del Bloc i amic personal de Jordi, no estic gens conforme que intenteu defendre la acumulació de canyes diguent que venen de simat i benifairó cuant per el primer pont no poden pasar ja que l'aigua circula per vaix de un tub i es quedarien allí acumulades vaig estar mirant el pont al moment de la pluja i el riu pasà per dalt del pont en un moment puntual pero no portava gran cuantitat de canyes. Si es tallaren i estrituraren les canyes no ho pose en duda,, pero si intenteu defendrevos de una vulgar acusasió que ja tenen prou mal que no saben que dir es poseu tant nerviosos que ja porteu dos post del tema, no tindrieu que inventar que les canyes venen desde dalt encara que està clar quee algunes vindràn pero la majoria segons la meua umilde opiniò seràn les que la maquina no pogué triturar ja que no va de una en una i hem pareix una de les coses més normal ja que tampoc hi habia tantes canyes al tolo. NO CREEU CONFUNCIÓ QUE AL FINAL ES CONVERTIU IGUAL QUE ELLS I ELS CIUTADANS JA NO SABEM QUE CREURE.
    si es evident que el riu es va netejar i que no ha pasat res després de la plutja ja queden prou mal ells diguent això deixeulos fer el ridicul.

    ResponderEliminar
  7. Recomane llegir el article de V de visente a este respecte.
    http://uvedevisente.blogspot.com/
    Emhora bona V. Has expresat molt be el que molts tenim al cap.
    Incluint la gent del pp te una responsabilitat molt important i te que esforsarse molt.( que els del pp no anem a ser tan autocomplacients com altres )

    ResponderEliminar
  8. A l'anonim de les 3:11.

    Això no t'ho creus ni tu, que eres amic de Jordi.
    Els amics de Jordi escrivim tots bé el valencià, se'ns pot escapar alguna falta però no del tipus: la acumulació, diguent,venen, per el primer, cuant, pasar,vaix, pasà, pero, cuantitat... etc.
    En sis renglons, 10 faltes, això els amics no ho fem.

    ResponderEliminar
  9. vaig estar enla segona jornada de netetja del riu vaca i puc confirmar que en diferents punts del terme de Benifairó localitzarem molta acumulació de canyes, ens disposarem a informar a l'organisme competent per a que aquest es posara en contacte en la conca hidrogràfica del Xúquer, només a aquests últims hi ha que demanar explicacions i no al nosttre Ajuntament.
    També localitzarem al terme de Tavernes varies tuberies d'extracció d'aigua del riu cap a camps de cutiu privats, algú ens pot explicar la legal.litat d'açò?

    ResponderEliminar
  10. Mare meua.
    De manera que els amics de Jordi no fan faltes.
    Tio no meu puc creure, cuanta tonteria.
    Tu quants anys tens rei?

    ResponderEliminar
  11. Estos comentaris són una còpia dels del pardalet jajaja. Als amics de Jordi: esteu molt mal ¿eh? El primer per dir que és amic i per això hi ha que fer-li cas i el segon per esta frase "Els amics de Jordi escrivim tots bé el valencià" jajaja que perfectes sou, mare!!!! Carreretes! Jo no sóc amiga de Jordi així que podeu pillar-me les faltes que vulgueu.
    Per cert, es veritat que Simat i Benifairó mai s'han fet càrrec de la neteja del riu. Ara la Manco, amb president nou, caldria que mirara aquest fet.

    ResponderEliminar
  12. L'article de V de Visente és molt bó. Com tot el que escriu. M'agrada l'humor que utilitza. Però per a comentar necessites compte google... Si donara altres opcions més gent podria participar en el seu blog.

    ResponderEliminar
  13. Respecte a la pregunta que feu:
    Ens diuen que la maquinaria que es va utilitzar per netejar el riu no era la més adequada, que a Tavernes hi ha altres màquines més adequades per netejar el riu ¿és cert això?

    Si. Es veritat, jo crec des d´el meu punt de vista que en comte de la mixta, deurien d´haber gastat un misto.
    Aixi no haguera quedat res que triturar i li haberem donat un poc de protagonisme al PP que ja te traça coordinant les tasques d´extinciò d´incendis.

    ResponderEliminar
  14. Enrique Estruch i Ferrando15 de octubre de 2011, 1:13

    señor editor, le remito a lo que le digo en el artículo sobre la policía, sea usted valiente, no ve que les están comiendo el,terrreno? ¿cuanto tiempo hace que no publica usted nada nuevo? Yó se lo diré, dese lo de la banda de cornetas y sin embargo, otro blog de parecida ideología acaba de publicar el tema de los bajos de Riu y mi explicación sobre lo que yo, como administrador del edifico , sé sobre el tema. Usted verá...sea valiente, publique ésto y seguiremos hablando, si no, a la competencia, pues para ver todos lo días los mismos artículos sin opiniones nuevas, no vale la pena, es perder el tiempo.

    ResponderEliminar