lunes, 10 de octubre de 2011

TAVERNES HA CREAT UN LLOC DE TREBALL; EL DE TÈCNIC DE PROTOCOL DE L'AJUNTAMENT

¿Estem d'enhorabona?¿S'ha creat un lloc nou de treball i ens hem d'alegrar? Normalment sí que ens hauríem d'alegrar, de no ser de la forma com s'ha fet. Vos expliquem, s'ha creat una plaça a l'ajuntament, la de tècnic de protocol i premsa, i recaurà sobre una persona que designa el govern.
El cost sera d'uns 20.000 euros anuals (almenys el primer any) i les funcions será la de gestionar les invitacions a actes, fer notes de premsa, vaja funcions que fins ara les feia el secretari de l'alcalde (que també és un càrrec de confiança).
És a dir, que mentre a Tavernes superem sobradament els 1.800 aturats, el govern del tripartit crea una despesa més que fins ara no existia i no es trobava en falta.
Res s'ha dit de qui ocupará la plaça. Jordi Juan encara no ha dit públicament qui estará en eixe lloc, possiblement no s'ha dit perque la persona que estara és la mateixa que ha estat en la cordinació de la campanya electoral del Bloc.
Ens preocupa que el PSOE i EU hagen consentit un gasto més quan s'afirma que s'està intentant reduir les despeses. Han callat per tal que el Bloc creara este nou càrrec de confiança.
Damunt ens diuen que el nou lloc será per a gestionar un boletí d'informació municipal. Més gasto quan no anem sobrats, és a dir, l'ajuntament va a fer un diari on contará les seues coses. Sembla ser que amb l'excusa de que la gent sapia que es fa a l'ajuntament. Es veu que el Tripartit no té prou amb la nova TDT, amb la ràdio, amb la Veu de la Valldigna, amb les blogs...vol el seu propi diari i una despesa més.
A eixe ritme de colocació i gasto, ja poden anar posant-se denuncies que en faran falta moltes.

10 comentarios:

  1. por lo menos habra alguien que ponga un poco de orden en los actos institucionales que parece que cada uno va a lo suyo y nadie sabe nada

    ResponderEliminar
  2. les aparences de vegades són la més senzilla veritat: per als del tripartit sembla que els que més els val és "la foto". Dic tripartit pq els 3 han votat a favor, tot i que pensava que eixà tàctica era només del Bloc.
    Una passa, una foto; una reunió, una foto; qualsevol cosa, una foto.
    Es preocupa més de mostrar les coses que de fer-les!

    ResponderEliminar
  3. Enrique Estruch i Ferrando11 de octubre de 2011, 4:25

    Lo único que puedo decir es que Vicente Bufante va a ser contratado para algo de prensa, supongo que será ese el cargo que señaláis, si hace falta o no dicho cargo lo desconozco, solo puedo decir que es un buen profesional y que creo hará bien su trabajo en todo caso.

    ResponderEliminar
  4. És normal que l''Ajuntament vullga informa directament, sobretot comprovant com s'informa, perdó desinforma, en blogs com el Ventilador.

    ResponderEliminar
  5. De que es el lloc de Protocol o de Patracol?

    Quina poca vergonya tenen els del BLOC. Lloguen a una persona per a fer-los la campanya electoral i ara volem que li paguem entre tots els del poble.

    I els del PSOE i EU diuen a tot que si??

    ResponderEliminar
  6. Si des de l'Ajuntament s'informa al ciutadà i guanyem en transparència, el lloc de treball val la pena. Perquè amb el PP tot era negre i per a repartir entre els seus amigots

    ResponderEliminar
  7. La primera mostra del que fa i fara el Gabinet de Premsa del tripartito que va a costar al poble prop de 23.500 € mes la Seguretat Social es:

    La web de l'ajuntament www.tavernes.es ignora als quatre regidors del PP que estaben a l'acte dels premis del Ral.li fotografic i sols cita a la regidora del tripartito pero, oh sorpresa, a la presentacio del disc de Ximo Cafarena cita als sis regidors del tripartito que estaben aplaudint.

    Podeu vore les noticies a www.tavernes.es

    La veritat es que el sou el paguem tots pero es beneficia el triaprtito.

    Por tinc del que puga traure al Boleti Informatiu Municipal

    ResponderEliminar
  8. oh sorpresa, a la presentacio del disc de Ximo Cafarena cita als sis regidors del tripartito que estaben aplaudint.

    No hi havia cap del PP.

    ResponderEliminar
  9. Enrique Estruch i Ferrando15 de octubre de 2011, 0:59

    Per favor, hasta una pressentaçió d'un disc teniu que politizar?

    ResponderEliminar
  10. Jo prosse que a Ximet, el de "adeu company" i "salut i republica", el nomenen inspector de aires condicionats... ell sap perque eu dic i l'ajuntament també, veritat Manolo? un abraç Ximo.

    ResponderEliminar