martes, 25 de octubre de 2011

S'ACABAT LA PAU AL CEMENTERI

Des de fa uns dies, el tripartit ha tret una normativa en el cementeri municipal. Ja no es poden deixar maceters en terra ni en les repisses dels nixos que no tinguen làpida.
El tripartit diu que és per motius de seguretat i perquè les làpides de dalt no es poden netejar si hi ha una maceta en terra.
Així, a partir d'ara les flors sols es podran posar en jardineres i en cap altre lloc més.
Suposem que la mesura ha agradat especialment a les empreses de làpides, però ha molta gent li ha sorprés eixes ganes de clavar-se en camises d'onze vares. No hi ha coses més importants que no deixar a la gent posar jardineres al cementeri? Encara no hem vist cap mesura del govern per reduir l'atur i ja van deixant sense descansar en pau als difunts.
No hi ha altres temes més prioritaris?

11 comentarios:

  1. S'hau anterat que el dibendres ni ha una explicasió an la Casa de la Cultura de lo mal que esta l'axuntament de dines. Diuen que ni ha gent que esta tremolant de lo que es dira. No es axó mes inportant que son cosses de vius que les flors del sementeri als morts. Si no n'havien ni de posar an als pocs dines que ni ha.

    ResponderEliminar
  2. efectivament estos, van fent prestecs, no fan obres, no paguen a ningú i van perdent el temps amb les plantetes.
    Pareixen el govern de zapatero, sempre perdent el temps.

    ResponderEliminar
  3. Quina facilitat te el tripartito per a posar problemes on no hi han

    ResponderEliminar
  4. És una mesura de trellat. Les flors moltes vegades es poden en jardineres que cauen fàcilment a terra i comença el lio entre failiars dels finats "que si m'han tombat la jardinera, que si açò que si allò".

    Es tracta d'uan mesura menor però el Ventilador ha de comparar açò amb l'atur??? mira que s'ha de ser torpe. Un pin per al Ventilador.

    ResponderEliminar
  5. s'acabat o s'ha acabat?

    ResponderEliminar
  6. Hasta amb el cementeri es fa política , tú, i es que com no teniu més arguments, pues a maretjar la perdiu a vore si el pòble no s'entera dels desgavells qu'eu fet els peperos.
    Senyor editor, en altres blogs es tracten altres noticies sí importants, acas vosté no s'entera o no l'interssa? o es que es vosté responsable també d'ells?

    ResponderEliminar
  7. A L'ANÒNIM DE LES 05:48
    LA COTORRA NO CONTA MASSA LA VERITAT I VOSTÉ NO LI HA DIT RES. CONTA ALLÒ QUE VOL DEL GOVERN I PROU.
    VENTILADOR MOLT BÉ, GRÀCIES A TU ANEM SABENT TOTES LES MALIFETES QUE FA EL TRIPARTIT I QUE INTENTA AMAGAR (I DAMUNT JJ VA DE TRANSPARENT)

    ResponderEliminar
  8. Jo no soc precissament un forofo d'eixe blog que voste nomena, peró n' hi han altres dos prou neutrals, sobre tot el escrit, amb el que colabore tot lo que puc i eu seguiré fent endavant si el seu editor així eu creu convenient.

    ResponderEliminar
  9. ANÓNIMO DE 08:16

    A mi prsonalment m'interessa més el tema de l'economia del meu poble que les flors del cementeri! I em pareix d'allò més correcte les mesures preses, perque si algú te un familiar dalt de tot i el de baix posa les flors al terra, on deixe jo l'escala per pujar? dalt del teu cap? I si fa un vendaval y cau un gerró de flors d'algú que la deixat a la repisa d'una no-lápida i cau malauradament a una senyora major, l'enterrem i iau? o l'enterrem a vosté per ser partidari de deixar les flors així??

    ResponderEliminar
  10. senyor anterior, li done tota la raó, tenim més perque preocupar-nos, sols cap haver ant a la assemblea del divendres.

    ResponderEliminar
  11. Hui estaba la policia amb dos coxes i cuatre agents al cementeri, será veritat que s'acabat la pau al cementeri?.

    ResponderEliminar