jueves, 6 de octubre de 2011

L'ATUR SEGUIX PUJANT A TAVERNES

Estem patint una autèntica desgràcia. Cada dia són més els veïns que estan a l'atur al nostre poble. Setembre ens ha deixat 1884 aturats, dels que 970 són dones i 914 homes. Això suposa un increment considerable, ja que en agost, tot i ser estiu, a Tavernes hi havia 1829 aturats, 948 dones i 881 homes.
L'alcalde Jordi Juan, en la seua valoració dels 100 dies de govern no va dir res de res de la creació de treball i el PP, en la seua pròpia valoració, va advertir que el fet d'haver omitit este tema indicava que no era "important" pel tripartit, mentre que el PP demanava que la creació d'ocupació havia de ser prioritària a Tavernes.
Estes dades de l'atur sols s'han divulgat al Ventilador. Altres blogs que són la veu oficial del govern, en la passada legislatura cada mes parlaven de l'increment de l'atur i ara, amb el canvi de govern, han callat estes dades. No entenem molt be el motiu, a no ser que siga una maniobra per callar una realitat que els pot perjudicar.
L'atur és un mal nacional, l'ajuntament no pot llevar tot l'atur, però sí que pot ajudar a reduir-lo. Esperem que prompte canvie la tendència d'increment de l'atur. Esperem que a Tavernes li tornen a arribar escoles tallers com li van arribar en la passada legislatura.

13 comentarios:

  1. Enrique Estruch i Ferrando7 de octubre de 2011, 1:37

    Y mientras tanto debatiendo sobre cañas, palmeras cornetas y tambores...señores del gobierno y oposición, a trabajar todos a una , que en este barco vamos todos juntos y se se hunde, nos ahogaremos todos excepto los de siempre, que llevan salvavidas.

    ResponderEliminar
  2. Sóc lector habitual de la cotorra, de fet crec que és el blog que millor redacta i explica les coses i un dels que més informat està. Però una de les coses que més m'ha sorprés ha sigut açò mateix, que abans publicaven tots els mesos les dades de l'atur i criticaven l'anterior govern i ara no diuen res. Este típus de desinformació és manipulació

    ResponderEliminar
  3. " Esperem que a Tavernes li tornen a arribar escoles tallers com li van arribar en la passada legislatura."

    Però sense accions fraudulentes (per cert condemnades per la justícia) com va passar en alguna legislatura passada del PP.

    ResponderEliminar
  4. Enrique Estruch i Ferrando8 de octubre de 2011, 2:33

    Y mientras tanto debatiendo sobre si las cañas son churras o merinas...

    ResponderEliminar
  5. Es curios vore com en la valoració dels 100 dies del senyor alcalde no va parlar del atur ni del foment de treball.

    ResponderEliminar
  6. Efectivament l'Ajuntament pot fer coses però no ho té gens fàcil:
    -En primer lloc l'Ajuntament no pot solucionar el problema del crèdit als emprenedors (la resposta la tenen els bancs).
    -L'Ajuntament hauria de prendre mesures dures per aconseguir abaratir el preu del sol industrial (el dels polígons) inassumible hui per hui i que fa que les empreses s'en vagen fora.
    -Un viver d'empreses està bé però sols és un parxe si no es resolen els problemes anteriors.
    -I per suposat que s'han de posar en marxa escoles - taller, però millor gestionades que en les passades legislatures.

    ResponderEliminar
  7. Enrique Estruch i Ferrando15 de octubre de 2011, 1:01

    Por lo menos se ha gestionado lo del préstamo y las ayudas de la Dipu para pagar deudas a pequeños proveedores, ahora bien, que no entere Rus de lo de Castillo o ni un duro.

    ResponderEliminar
  8. señor editor, le acaban de comunicar a mi mujer en una céntrica farmacia, que igual el mes que viene no sirven los medicamentos gratuitos, ¿sabe usted algo?

    ResponderEliminar
  9. Me confirman que serán todas, pa cagarse...con perdón

    ResponderEliminar
  10. Sin embargo en otra me dicen que lo que no van a hacer es adelantar medicamentos sin receta como hacen cuando uno tiene confianza con ellos y hasta que el medico te la hace y luego se la llevas, o adelantar para que no te molestes en volver, las de fechas cercanas, pues con ello vacían sus stocks y tienen que comprar más medicamentos, que ellos pagarán puntualmente en su momento y cobrarán a saber cuando. Yo ya no me aclaro.

    ResponderEliminar
  11. Ultíssima noticia : ahir una farmaceútica plorava i els va tindre que pendre un ansiolitic perque li ha arrivat un embargo,una de les farmacies mes grans, antigues i centriques del poble, i altra anuncia que li s' ha acabat el crédit i esta pensant en tancar.
    Senyors lector, açó eu han portat els dos partits mes grans, PP açí i Psoe (castella La Manxa per exemple), a l'hora de votar n'hi han altres opcions, pensen-seu, pero voten.

    ResponderEliminar
  12. Enrique estruch i ferrando24 de octubre de 2011, 4:22

    Errar es de humanos, y rectificar también y yo he errado y con ello he perjudicado a un grupo concreto al que pido perdón públicamente y de corazón, y sobre todo a un comercio, pues he ayudado con el artículo anterior a alimentar un BULO, que es lo que es, sobre la situación de embargo de una farmacia local : ES MENTIRA, NINGUNA FARMACIA DE TAVERNES QUE YO SEPA SE ENCUENTRA EN ESA O EN MEJOR O PEOR SITUACION QUE LAS DEL RESTO DE ESPAÑA ANTE LOS PROBLEMAS DE COBRO ANTE LA ADMINISTRACION, señalados en varios medios nacionales y regionales.
    Al mismo tiempo, aprovecho la presente para despedirme de todos ustedes, señores lectores, pues creía que en España estaba bastante enraizada la democracia para que uno pudiera escribir libremente con su nombre y apellidos, pero no es así, sólo me ha traído disgustos y problemas, por lo que en adelante, si es que escribo algo, lo haré desde el anonimato, como la mayoría. Un saludo y hasta siempre.

    ResponderEliminar
  13. Les xifres d'ahir de la EPA son aterridores : mes valencians al paro , roçem els 5 millions al ambit espnayol, no vullc ni consultar a Tavernes...i mentri mentres discutint sobre canyes i tambors.
    Ai senyor, salvamos d'aquestos politics de anar per casa, o ja ens salvarem nosaltres d'açi tres anys i mitg, mentres tant aliviamos la penitencia.

    ResponderEliminar