martes, 25 de octubre de 2011

LA PISCINA OBRIRÀ A PRINCIPIS DE 2012 DAVANT LA PASSIVITAT DEL TRIPARTIT

No hi ha hagut manera que el govern de Jordi Juan haja fet res perque obrira la piscina. Finalment la piscina obrirà però no per l'empenta del tripartit, obrirà a costa dels preoveedors, ja que l'empresa que fa la piscina ha entrat en concurs d'acreedors.
Que vol dir això?
Per poder obrir s'oferiran unes condicions als proveedors i obrirà la piscina. Així el diari ha explicar que l'empresa proposarà garantir sols la meitat del deute als preoveedors i el pagará a partir d'ací dos anys. De l'altra meitat no es podrà garantitzar res de res.
Si senyors, la piscina obrirà i la part que li tocava pagar a l'ajuntament ja la va deixar pagada el PP. En tots estos mesos el tripartit ha fet poc o res perque s'obrira la piscina, inclòs una regidora va dir en una reunió que obrir-la no estava entre les prioritats del govern.
Ara la piscina s'obrirà i la pagaran com sempre els treballadors. Empreses i operaris voran com se'ls esfuma la meitat del que els devien i amb un poc de sort ho cobraran d'ací dos anys.
Així s'ofeguen a les empreses perque altres puguen nadar, mentre el tripartit no ha fet res i decenes d'empreses, molts d'elles locals, es voran afectades per este concurs d'acreedors.
Estem segurs que hi havia altres opcions per obrir la piscina sense fer mal a ningú, però açò al tripartit no li ha importat.

14 comentarios:

  1. un profesional inmobiliari26 de octubre de 2011, 0:36

    De passivitat res, eu puc confirmar personalment, doncs estic treballant amb ells colçe a colçe per a obrirla, cuant vinga el cas ja sabreu més i correrá el manso.

    ResponderEliminar
  2. Esta piscina ja porta 3 anys de retras.
    Els 3 anys perduts pel recurs que va posar el BLOC, hui a l'alcaldia de Tavernes, a la venta del Cuartel de Guardia Civil. Venta que s'ha destinat a finaciar part de l'obra de la piscina.
    Els 3 anys que han fet que la piscina començara en epoca de crisis.
    Els 3 anys que han fet que la finca on estaba el Cuartel estiga per vendre.
    I ara a l'alcaldia faran que torne a retrasarse 3 anys mes.
    Hem caigut pa l'Africa amb estos que ens governen.

    ResponderEliminar
  3. No voldràs, Ventilador, que siga el poble amb el seus diners qui pague la fallida de l'empresa?

    Per altre costat, es com per a pensar-ho molt això d'obrir a no ser que s'assegure que no acabarem pagant també entre tots un cost de manteniment inassumible.

    És molt bonico tirar amb polvora de Rei amb els diners que no són teus!!!

    ResponderEliminar
  4. Piscinero no tens ni idea del que dius o millor dit tens idea pero dius falsetats. El Bloc no va posar cap recurs contra la piscina, sino contra la venda de patrimoni del sol, el solar del cuartel. I quant es va posar el recurs, no hi havia ni idea de piscina ni el PP havia parlat de dedicar eixos diners a la piscina, sino que els diners es destinaven en el pressupost del 2003 a pagar despesa corrent. ¿No te'n recordes? Llig-te les actes dels plenaris i no digues mentires. Perquè tu estaves dins de l'ajuntament quant això va passar.

    I no paralitzava la piscina, això es fals. La piscina no començava per la simple raó que l'ajuntament no tenia els terrenys. I els va obtindre legalment per poder fer la piscina en el 2007, després d'una modificació del Pla Parcial del Vergeret que es va aprovar per la Comissio Territorial d'Urbanisme de la Generalitat a finals del 2007. ¿No te'n recordes? Refresca la memòria. 3 anys per aprovar una modificació d'un Pla Parcial. Es que ni això vau fer bé, que tinguereu que prendre terrenys esportius del Vergereta i canviar-los per zona verda.

    I la piscina no va començar en época de crisi, que es va adjudicar i començar molt abans del 2009. La piscina no començava perquè s'adjudica a empreses de xitxa i nabo, sense recursos financers. I la prova la tens que al final ells no han posat un duro.

    I em vols dir que te que vore la venta dels pisos del Cuartel amb la piscina? Ganes de traure la llengua al sol que tens.

    I no hem caigut en Africa, ja fa anys que amb el PP estem pitjor que en Africa.

    ResponderEliminar
  5. Lo que és ben cert és que el Tripartit no ha fet res per la piscina. El PP ja va deixar pagada la part que li tocava en la piscina i en tots estos mesos el govern de Juan no ha fet res.
    Al final l'empresa ha hagut de fotre als proveïdors per poder obrir.
    El tripartit es este tema s'ha mostrat ineficaç.

    ResponderEliminar
  6. un profesional inmobiliari27 de octubre de 2011, 6:22

    No es veriat ,desde el primer dia que Carmen está en marxa per a posarla en funcionament, vos eu asegure, i se de lo qu'estic parlant, cuant puga, sabreu tota la veritat i correrá el manso.

    ResponderEliminar
  7. Pero com se puede ser tan iluso y crer que va a abrir dentro de unos meses? Si a mí me deben 300.000 euros y me quieren pagar 150.000 voy a tragar y a callar? Y luego como doy de comer a la familia? Cómo pago a mis proveedores?
    Esto parece el cuento de la lechera y solo porque las Provincias dice que piensan abrir.
    Un poco de seriedad, por favor.

    Y por favor el PP no pago nada ni era la parte "que li tocava". Al menos de su bolsillo. Lo pagaron las arcas municipales, o sea el ayuntamiento de Tavernes o sea la ciudad de Tavernes.

    ResponderEliminar
  8. Tota la veritat, anónim anterior, saps de lo que parles, ja correrá el manso ja, cuant pugam contar tots tot lo que sabem.

    ResponderEliminar
  9. Per mi com si no l'obrin... massa despeses inessessaries. Mai haveren tingu que construir-la

    ResponderEliminar
  10. En primer lugar no lo pagó el PP, lo pagamos todos los ciudadanos de Tavernes, ya que salió de las arcas municipales. En segundo lugar si ya se pagó todo lo que había que pagar ¿que quereis? ¿Que Tavernes siga pagando y pagando una obra mal adjudicada por el PP?. Si hombre, si, como que el PP a dejado las arcas munipales llenas para ir gastando sin ton ni son. Debo recordar que el derroche de las anteriores corporaciones municipales gobernadas por el PP y que han dejado a Tavernes sin un duro, endeudada, y como se suele decir, con una mano delante y otra detrás..

    ResponderEliminar
  11. Tota la raó, anónim d' abans, pero l'obrirem, no patiu, mes prompte o mes tard, pero l'obrirem, el problema es que es un complexe massa gran per a lo que necessita el poble, no eu dic jo, eu diuen els tecnis entessos en la materia, llegiu el article de dissapte passat en Levante sobre piscines.També passa el mateix amb el parking.Ai amb les obres faraóniques d'laguns...

    ResponderEliminar
  12. Senyor MOSCARDO, li recomanem que si te algo que dir vaja directament a fer la denuncia on calga o signe amb nom i cognoms. En eixe moment ho farem saber a qui voste fa referencia i suponem qui tindrà problemes legals serà voste.

    ResponderEliminar
  13. Tranquil, la denuncia, si s'ha de fer, es fará en el seu oportu moment, temps al temps, encara que no n'hi agen responsabilitats més que polítiques. Per cert, no penses publicar lo que escrigué ahir sobre la reapertura i el IVA? No dic cap mentira, es pot comprobar, Sigues valent, home.

    ResponderEliminar
  14. SOBRE LA REAPERTURA DE LA PISCINA AMB DINERS D'ALTRES:
    Passe a explicarlos lo que se sobre el tema per motius profesionals, com assesor legal d'un dels afectats , per si es del seu interes fer-ho public, eu puc respalar amb el meu client si es interesa el tema.
    Estos senyors de la piscina, que deuen sols açi en el poble pasa de 115.000 euros a tres proveidors, volen obrir la piscina en el IVA que es te que tornar hisenda i que ells no han pagat als seus proveidors, pues es l'IVA de les factures presentades i no cobrades per estos, als que ara es proposen una quita del 50% i cobrar d'açi dos anys, es dir, negoci redó, jo en volta de invertir 1,6 millions en invertixc 300.000 menys i obric en diners d'altres, i com a més les posilbes perdues les cobrix l'ajuntament, doncs mel de romer.
    Peró eu tenen clar, els advocats dels proveidors amb solicitat dels jutjats corresponents la retenció d'eixe IVA fins que es veguen els juís. Jo , com advocat, els he aconsellat que s'unixquen o al menys demanen al TSJ la unió de totes les demandes en un sols jutjat, es mes facil que t'aproven retindre el IVA a tots els acreedors junts que per separat, donat que el montant evidenment aumenta i s'equipara lo ha retindre en lo demandat.Dos d'ells hui es van a trovar i parlar i es posarán en contacte amb el tercer, i l'intenció del meu client es reunir a tots els que ell coneix i que son de Gandia, Xeraco y alrededors, i als que en total hui es deuen uns 300.0000 euros calculem.

    Ja es dic que eu puc refrendar amb un dels afectats, pregaría eu feren public cadascú com millor li parega, aço no es ningún bulo, es, desgraciadament una realitat que ens afecta doncs la piscina mentres parada i estropeantse, no vullc pensar com estará la sala del gimnás que te una gotera i el parqué tot alçat.

    ResponderEliminar