martes, 18 de octubre de 2011

EL TRIPARTIT S'APROPIA EL PLA DE MOBILITAT DE TAVERNES

Ahir es llegia en la premsa que Tavernes havia contractat la confecció del Pla de Mobilitat Sostenible. Este pla busca que els carrers siguen més agradables pels peatons i que predomine l'ús pel ciutadà abans que pels vehicles. Fins ahí tot de categoria.
És un pla que marcarà les accions que en un futur es facen per a que anem més amb bici, millore la combinació Tavernes-Renfe, s'analitzen els estacionaments en Tavernes, es lleven barreres arquitectòniques... Seguix tot de categoria. El pla contempla accions a llarg termini en els pròxims pressupostos i campanyes de sensibilització en els col·legis.
Fins ací mel de romer, ara venen els frares geperuts:
Els veïns podrem fer aportacions, però sols per la web de l'ajuntament. Qui no sap o no té Internet qué fa?
El pla es va presentar en dissabte i a l'acte no es va convidar a ningún regidor del PP, tot i que este pla arranca amb el PP. Accions com la peatonalització de carrers, l'eliminació de barreres, la reestructuració del trànsit...ja estaven fetes en temps del PP i formaven part d'eixe pla que ara vol coordinar totes les accions. No està bé voler-se apropiar de projectes on també han participat altres i omitir la seua participació.
El pla ha d'estar acabat a finals d'any i això limita molt la participació ciutadana.
Esperem que la gent participe i cada dia la ciutat siga més habitable.

9 comentarios:

  1. Es l'agenda 21 renovada? perque aquella crec que ha servit de poc, no he vist massa de les resolucions que aprovarem fetes realitat, i mira que estiguerem hores i hores del nostre oci ocupades amb ella. O si? espere que ara si servixca per algo real i palpable.

    ResponderEliminar
  2. Home, em pareix de demagogia barata que dieu que el pp va començar amb aço de eliminació de barreres arquitectòniques, cuan va ser el govern del pp qui va furtar el projecte fi de carrera a un estudiant d'arquitectura justament l'eliminacio de barreres arquitectoniques.
    memoria pp, memoria

    ResponderEliminar
  3. Això de no convidar als regidors del PP, és la primera actuació del tècnic de protocol? Pues vaja, anem apanyats. Si dins de casa (de l'ajuntament vull dir) anem aixina, a saber què farem quan eixim fora del poble...
    Un comportament veritablement obscur.

    ResponderEliminar
  4. La mobilitat era una part de l'Agenda 21. I l?Agenda 21, segons m'han dit, se la va endur Manolo a sa casa en un "pendrive" quan va deixar de ser alcalde per amagar la vergonya.

    ResponderEliminar
  5. Què fort em sembla que la gent s'atrevisca a malparlar d'una cosa que està clara: este projecte es va iniciar l'any passat per poder demanar les ajudes corresponents i, per tant, és cosa del PP.
    Qui vulga penjar-se medalles que almenys sàpiga de què va l'assumpte.

    ResponderEliminar
  6. Ayer casualmente vi al funcionario que venía de vez en cuando a la agenda y me dijo que, efectívamente, no se ha aplicado ésta, espero que esta vez sirva para algo.

    ResponderEliminar
  7. No comprenc això de que el tripartit s'apropia.
    No era un pla de l'Ajuntament? No continua fent-ho l'Ajuntament? On esta l'apropiació?

    Una apropiació es un robo i per tant si penseu que el govern ha robat, al jutjat.

    Desde luego....

    ResponderEliminar
  8. Home, si no s'informa de la presentació ni a l'oposició serà perquè alguna cosa volen amagar, dic jo.

    ResponderEliminar
  9. Ningú es pot apropiar de lo que es seu, i el pla, que jo sapiga, será en tot cas del poble, que es qui el sufraga, i per lo tant deu d'estar en mans de qui el governa.

    ResponderEliminar