jueves, 13 de octubre de 2011

EL TRIPARTIT CANVIA LES DEDICACIONS DELS REGIDORS DEL PSOE I LA NÚMERO 3 DELS SOCIALISTES SERÀ LA QUE MÉS COBRA I MÉS ESTÀ A L'AJUNTAMENT

Alguns acusaren el Ventilador de mentirós quan diguerem que el Tripartit havia passat per un moment delicat perque s’havien vist obligats en el PSOE a canviar la dedicació dels seus regidors a l’Ajuntament.
Ara el temps ens dona la raó. No ens equivocarem quan diguerem que els socialistes anaven a canviar al regidor amb dedicació a l’ajuntament.
El 19 d’agost ja ho publicarem i ara ho ratifiquem. La regidora Carmen Canet deixa de tindre dedicació exclusiva a l’ajuntament perque siga Pilar Altur qui estiga treballant a jornada completa en l’ajuntament.
Després de la posada en marxa del Tripartit, s’anunciava que el Bloc tindria 3 regidors amb mitja dedicació, entre ells l’alcalde. EU tenia mitja dedicació i el PSOE designava a Canet amb dedicacií exclusiva a l’ajuntament.
Ara ens hem enterat que el 30 d’agost Canet va renunciar a la dedicació i el seu temps en l’ajuntament serà per a Pilar Altur.
El motiu és que Pilar treballa de mestra a Catalunya. No ha tingut plaç de comissió de serveis a València i tenia un problema: o treballa de mestra i no pot vindre a l’ajuntament, o tinc dedicación exclusiva a l’ajuntament i tot arreglat.
Males llengües, molt males, afirmaven que sino s’arribava a un acord en el PSOE podria arribar a parlar-se d’una moció de censura. Al final es van arreglar la pataqueta com a germanets i es repartiren la dedicació com si foren cromos.
En tres mesos un canvi de dedicació, això no s’havia vist mai en Tavernes. Que poca planificació.
Ara tenim el següent a l’ajuntament: Jordi Juan, Josep LLàcer, Vanesa Martí (del Bloc) tenen mitja dedicación. Karina Vercher d’EU té mitja dedicació, i Pilar Altur del PSOE té dedicació exclusiva. És a dir, tenen dedicació el regidor 1, 3 i 5 del Bloc, l’únic d’EU i el regidor número 3 del PSOE.
Ho expliquem més, Canet té les regidories de urbanisme, agricultura i turisme i no té dedicació a l’ajuntament. L’alcalde està sols la meitat del temps i la número 3 del PSOE, el partit que més gran bac s’ha pegat en les eleccions és qui més cobra i més està a l’ajuntament. Damunt, com no és tinent d’alcalde, no té firma i ha d’esperar a que Canet o altre tinent d’alcalde firme documents.
El món al revés. Tot un trencaclosques que sols es pot arreglar pensant que s’ha mirat més pel be dels regidors del tripartit que per allò que més li convé al poble.

24 comentarios:

  1. "Males llengües, molt males"

    No, Ventilador, no ens enganyes!!!
    simplement llengües brutes, com la teua.

    ResponderEliminar
  2. No comprenc com la persona que mes atribucions te de tot el consistori no va a treballar alli.
    No se que fara la regidora de festes tot el dia alli.

    ResponderEliminar
  3. Tu vas dir no sé que de dedicacions però ni vas dir res, ni vas explicar perquè.

    Qui t'ho va explicar vaig ser jo i sino torna a rere i llig els comentaris.
    I el vaig explicar perquè, i el vaig dir que la conselleria del PP no havia volgut donar-li la comissió de servei cosa que es va confirmar en el ple passat, i el vaig dir que el dilluns (era per setembre) anava a Catalunya a fer la renuncia.
    Tu no vas dir res. Ni sabies res. Vas llançar la pedra i prou.
    No te les dones ara d'haver-ho dit.
    Valdria més que explicares perquè la Conselleria no va donar la comissio de servei. perq què era del PSOE?
    I saps també que la mesura es provisional, perquè l'any que ve quan se li done, sera Carmen qui la prenga.

    ResponderEliminar
  4. En tres mesos un canvi de dedicació, això no s’havia vist mai en Tavernes. Que poca planificació.

    Pues ja s'ha vist! I això poca planificació? Pues dis-me com hem de calificar els 1'6 milions de no previstos en el pressupost del PP. I els 4 milions de deficit de tresoreria.
    Això si que te importancia, però una dedicacio exclusiva de un regidor a un altre? Tu de que vas?

    ResponderEliminar
  5. Ventilador en el teu afany per escampar merda algun dia se't girarà cap a tu i t'ompliràs de la teua, eixa que vols escampar.
    La regidora Carmen Canet no tenia cap dedicació en l'ajuntament, per tant no li ha traspassat cap dedicació a Pilar Altur. Una cosa són les previsions i altra la realitat. Han estat treballant tot l'estiu a l'Ajuntament sense dedicació i estalviant el seu sou a l'Ajuntament durant dos mesos i mig. calcula tú els diners que ha suposat això, ja que eres especialista en calcular costos.

    ResponderEliminar
  6. Cal informar-se millor, la Regidora Altur, té les Regidories de Cultura, Festes, Educació i Sanitat.

    ResponderEliminar
  7. Ventilador informa't, la regidoria de Cultura, Festes, Sanitat i Educació la ostenta Pilar Altur, lo qual crec que dona per a una jornada completa.
    Pot ser ho han fet per a poder estar tots més temps treballant per la ciutat? Perquè Carmen Canet treballa al costat de l'Ajuntament, així que no tindrà problema, aquesta situació el que implica, que tenim les regiduries de Cultura, Festes, Sanitat, Educació, Urbanisme, Agricultura i Medi Ambient a l'abast de tothom.
    Ara, açò no entenc jo quina crisi pot aver ocasionat, si parlem dels canvis de govern que va fer Camps, apaga i vámonos, va hi haure una temporada que pareixia que estaguera canviant cromos en compte de conselleries.

    ResponderEliminar
  8. Ventilador:

    Canet te les regidories té les regidories d'urbanisme, agricultura i turisme no les de cultura, agricultura i turisme.

    Estic totalment d'acord amb tu i em pregunte que fa la Regidora Martí a l'ajuntament cobrant sense poder firmar i esperant a que Canet, que es d'altre partit, firme, si li pareix be, els papers que ella no pot firmar.

    Altra pregunta: Caben tots els regidors, secretari, prensa, palmeros,.... del tripartito a l'ajuntament? Hi han prou despatxos? Jo crec que no.

    Crec que es una mala noticia que Carmen haja estat obligada a deixar la dedicacio exclusiva a Pilar ja que la gestio de les arees de Carmen, i la seua capacitat de treball, poden aportar molt al futur de Tavernes i les arees que porta Pilar aporten ben poc.

    ResponderEliminar
  9. Enrique Estruch i Ferrando14 de octubre de 2011, 1:12

    La política es així, es solventaría amb llistes obertes i elecció directa d'alcalde com propotsem mosatros, mentres tant si treballa bé, que més ens dona, pero pense que Carmen deu de cedir alguna de les seues atribuçions, no tindrá temps per a tot...

    ResponderEliminar
  10. Ventilador sols dir les veritats i el tracten de mentirós i ara estàs afirmatn una veritar i el primer comentari d'aquesta noticia, ix un dels exaltats d'esquerres i comença a difamar.

    Aixina va tot, no s'aclarixen ni entre ells,i voldràn aclarir el problemes dels ciutatans.

    Ai mare......ells si que s'han arreglat la papeleta ben arreglada, mentres tant la gent del poble ja s`ha apanyarà!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  11. Me sorprendio la mala educacion de la Sra. Pilar Altur, en el pleno, cuando dijo que ella no iba a dar ninguna explicación y que a nadie le importaba. Pues Sra. Altur, usted esta por desgracia, en representación de algunos ciudadanos y su deber es estar dando explicaciones y sino ¡VAYASE A SU CASA!.

    ResponderEliminar
  12. Les veritats amarguen... mira com açò no eix en el bloc del pardal tropical!

    ResponderEliminar
  13. A su casa se puede ir y a su lugar de trabajo tambien, nose si todos los de la oposicion pueden decir lo mismo. Que se ve que solo querian estar en el gobierno para ingresar dinero en sus cuentas, ya que no se cansan de repetir lo del 20% menos, pero no dicen que a los regidores del gobierno tambien se les ha rebajado y todavia no se les ha escuchado decir nada. Saben como esta la situación que les han dejado en el Ayuntamiento y por eso lo han hecho. Que sigan trabajando como lo hacen!! Enhorabuena-

    ResponderEliminar
  14. Les veritats amarguen... mira com açò no eix en el bloc del pardal tropical!

    Les veritats amarguen??? No ix en el pardal tropical?? Per què el ventilador no fa una crònica dels presupostos que s'han tingut que aprovar?? Quin es el deute de l'ajuntament deixat pel PP??? Si que amarguen les veritats, si...

    ResponderEliminar
  15. Anonim de les 01:44.

    Vosté no va estar en el ple, sino no diria:

    Me sorprendio la mala educacion de la Sra. Pilar Altur, en el pleno, cuando dijo que ella no iba a dar ninguna explicación y que a nadie le importaba. Pues Sra. Altur, usted esta por desgracia, en representación de algunos ciudadanos y su deber es estar dando explicaciones y sino ¡VAYASE A SU CASA!.

    Això no es va dir. Es va dir que decidir quin regidor del PSOE tindria la dedicacio que li corresponia al PSOE era una cosa del PSOE i no del ple. Era com si en el ple els socialistes preguntaren perquè havien nomenat de portaveu a M. Vidal.
    Estaven demanant justificacions d'un tema intern del partit i no de l'Ajuntament.

    ResponderEliminar
  16. Cada nova notícia que dona el Ventilador, com que té més de rumor-marujeo-malallet que de notícia s'endú (zas en toda la boca) la resposta de les veritats objectives. I això és el Ventilador, un bloc al servei del PP que alguns llegim per partir-nos de risa pel patetisme i miopia que escampa,... amb molt mala pata, per cert.

    ResponderEliminar
  17. El Sr Enrique Estruch, tal i com s'expresa i pel que sol expresar, va a dixar a Unión Progreso y Democràciaenfonsat per temps.

    Jo li propose que opte per crear el Sindicat Autònom dels Defensors dels Agents Immobialiaris amb Totdoterreno (SADAIT) sabrà millor com moure's.

    ResponderEliminar
  18. Enrique Estruch i Ferrando15 de octubre de 2011, 3:50

    A/A. DEL SEÑOR EDITOR

    Vengo del lago, y tengo ganas de llorar.
    Me ha avisado un amigo y vecino, me ha acompañado a ver un verdadero desastre: Una capa olorosa de color marrón cubre todo el lago, los pocos peces que quedan se están ahogando , los cangrejos se están peleando por salir, las tortugas ya no se ven, quedan unos pocos patos y las ocas.Me dice mi amigo que hace tres días que está un brigada recogiendo animales muertos y yá han llenado un camioncito.
    Señores del gobierno, esto yá pasó hace unos pocos años¿porqué volvemos a tropezar con la misma piedra?
    Hacer política no es sólo colgarse y descolgarse medallas, ponerse y quitarse méritos, como están haciendo ustedes y la oposición desde hace 4 meses.Colaboren , por favor, todos por el bien del pueblo.
    Iba almorzar y después de ver ésto, tengo las tripas revueltas y me ha entrado malestar, gracias señores políticos.

    ResponderEliminar
  19. Yo estaba en el pleno y gravado está cuando la señora Altur dijo al acabar su intervención que no debía dar explicaciones a nadie. Se equivoca, usted es concejala y debe dar ejemplo y explicar el motivo por el cual ahora, sin venir a cuento, le dan a usted plena dedicación en el ayuntamiento. Le recuerdo que iba de 3 en el PSOE (el tercer partido más votado) y ahora es usted la que más cobra del ayuntamiento. 40.000 euros son buenos para tener que dar explicaciones a la población.

    ResponderEliminar
  20. señor anónim de les 03:34 : a que ve eixe comentari absurde açí? estem tractant un tema seriós i vosté eix en eixa xorrada.Menos mal que en els altres blogs, un d'ells de la mateixa ideología d'este, no tinc que aguantar eixes xorades, redeu, que poc coneiximent, que pasa, que no tens reés millor que dir? de pena.

    ResponderEliminar
  21. Senyor Enrique , tinga un poc de humor, que no es per a tant. No senfade.

    ResponderEliminar
  22. Enrique Estruch i Ferrando16 de octubre de 2011, 1:41

    Val,disculpem, estaba un poc encrespat pel tema del llac.

    ResponderEliminar
  23. Açi tene vostés un tercer eixemple de perqué en desvíe dels temes....

    ResponderEliminar
  24. El asunto no es quien cobre más o menos , es que el que cobre trabaje y la Sra. Altur , no decide NADA , ni tiene ninguna responsabilidad sobre temas importantes.Pero no solo la Sra. Altur , tampoco el Sr. LLacer ni la Sra Marti. Todos ellos no tienen firma , ni decisión en la Junta de Gobierno. Esto es ahorrar ,¿seguro que ellos cobran todos los meses?, los proveedores del Ayuntamiento, no cobran hace mucho tiempo. ESTO ES GESTIONAR.

    ResponderEliminar