lunes, 17 de octubre de 2011

EL PP DEMANA QUE ES NETEGE EL CANAL DE DEFENSA

El PP li va recriminar al Tripartit que no haguera netejat fins ara el canal de defensa, concegut com canal de la ratlla entre Cullera i Tavernes.
El PP veu una irresponsabilitat no tindre en condicions este canal pel que van les aigües dels horts i que evita inundacions en la platja.
Fins ara este canal no s'ha netejat com altres anys i el PP li ho va tirar en cara en el passat plenari i li va afegir al Tripartit que seria convenient netejar-lo per a que no passara com en el riu, on fa unes setmanes s'amontonaven canyes i canyes.
El PP ha dit que ja ha recordat esta necessitat en diferents ocasions i que fins ara no li han fet cas. Que curiós que ix en algun mitja de comunicació i el Tripartit s'ha afanyat a dir en el seu blog que ja va a netejar el canal i s'atrevix a dir que fins ara no s'havia netejat el canal.
Podem dir que el canal sí que s'ha netejat i les comportes tots els anys es comprovaven. De fet fa uns anys es va canviar tot el mecanisme.
El tripartit només reacciona quan ix vox populi, així que hi haurà dir més coses.

7 comentarios:

  1. Ui qui parla d'irresponsabilitat! Qui ha deixat 4 millons de deficit en el pressupost i els caixons tan buits que ni pagar les obres que feren i ara hi ha gent que passa fam per no cobrar.
    I diuen irresponsables als demes, pero si els horts i les taronges les heu abandonat.

    ResponderEliminar
  2. Enrique Estruch i Ferrando18 de octubre de 2011, 5:12

    Menys medalles per uns i altres, pero que es netetje abans ploga de nou.

    ResponderEliminar
  3. Hauras abandonat TÚ els teus horts, si els que els has tingut alguna volta. Als que els han pagat a 80 milions de pesetes per faneca ben poc els va importar la agricultura, i ara critiquen que no es cuiden els horts. Aixó que fan té un nom, millor dit dos; DEMAGOGIA E HIPOCRESÍA

    ResponderEliminar
  4. Els he tingut i els tinc. I tinc els meus horts ben cuidats. I repetisc: diuen irresponsables als altres aquells que foren els primers en voler vendre les terres, els que les van abandonar per fer-se rics (racs) amb el PAI i damunt volien convencer-nos als que estàvem en contra.

    ResponderEliminar
  5. Peró, ja s'ha netetjat o no? a vore si mos agarra el bou com sempre.

    ResponderEliminar
  6. Irresponsable, cewc que tu mateix no t´aclarixes. Traus temes a col.lació que no lliguen, en fí,....

    ResponderEliminar
  7. Jo he vist el canal de defensa normalment brut en temps del PP (poca neteja en general).

    ResponderEliminar