sábado, 15 de octubre de 2011

EL PP DEMANA AL TRIPARTIT QUE NETEGE URGENTMENT EL CANAL DE DEFENSA

El PP ha demanat a la regidora d'agricultura, Carme Canet, que netege amb urgència el canal de defensa contra les avingudes d'aigua a la platja.
Segons el PP, en diferents comissions ja s'ha dit a la regidora esta necessitat i fins ara no s'ha realitzat una tasca tan fonamental com és la neteja d'este canal que permet evaquar les aigües de la partida i la platja a la mar.
El canal de defensa és fonamental per evitar inundacions i cal que estiga net. Segons els regidors populars esta faena encara no s'ha fet i ha de ser urgent per eixtar que passe una cosa similar com va passar al riu Vaca fa unes setmanes, on es van amuntegar tones i tones de canyes seques en la zona del Tol·ló.
El PP ha recordat al tripartit que en matèria d'agricultura els poden assessorar des de la seua experiència en els últims anys.

10 comentarios:

  1. Tranquils que ara el Tripartit li donarà la culpa al govern. Porten més de quatre mesos al govern i encara s'atrevixen a llevar-se les puces. Mireu, en 4 mesos Willy Fog li va pegar volta i mitja al món i això que anava amb elefant.
    No teniu excusa al govern, el canal de defensa està brut per vosaltres i els peixeos de la Goleta es moren perquè este estiu, ja estaveu manant, i no es va fer res al respecte. Això sí, l'alcalde va anar de viatge i una regidora també.

    ResponderEliminar
  2. Es veritat: 4 mesos. Com es veritat que el PP portava anys sense netejar el canal, ni repassar les comportes que estan desfetes de rovell i totes doblegades de la pressió de l'arena.
    I l'alcalde ha estat UNA SETMANA fora i no de viatge de plaer, sino de ponent en en congres internacional de Matematiques.
    Alguns del PP han estat estos darrers anys de vacances continues i no digueu res.

    ResponderEliminar
  3. Enrique Estruch i Ferrando15 de octubre de 2011, 12:17

    Si el colector del carrer Baladrea, que arranca desde a ón fan el mercadillo de la platja es dissaptes i corre paralel a la avinguda de La Goleta y acaba en el canal, havera desembocat en este en ves d'en el llac , con eu está fent actualment, probablement, no dic que siga la causa pero si part d'ella, en el llac no havera pasat lo que ha pasat : altra mortaldad, aneu a voreu, es de pena, tota una capa marrón per damunt, centenars de peixos i tortugues mortos que no voreu perque desde dijous i hasta esta matí a les 11 mateix, están arrepleganlos,ja s'hen han emportat uns 200 m'ha dit un veí, i els poquets xocotets que queden morinse. Aixó sí, els c... del carrancs i tortugues americans están de lo més panxos...

    ResponderEliminar
  4. I el señor Estruch aplaudint i alegrant-se de vore el mal lloc en que queda el govern.
    "No si jo sóc molt amic de Carme, si jo estic en el tema de la piscina...." estem cansats de llegir per estos posts i comentaris..
    I veu una cosa que no esta clara en el llac i en compters d'avisar a l'Ajuntament, com bon vei i representant d'un partit polític, avisa als periodistes per vore si trau rendiment i tots parlen d'ell.
    Se li veu les intencions, i que no son altres que fer-se propaganda i traure profit.

    ResponderEliminar
  5. El gobierno del PP sí que limpió el canal, no digan mentiras para excusar al Tripartido. Mario Enguix ordenó limpiar el canal de defensa en diversas ocasiones.

    ResponderEliminar
  6. Enrique Estruch i Ferrando16 de octubre de 2011, 2:54

    L'ajuntament si dede Dijous estaba arreplegant peixos morts, eu sabría, o no ? Carmen Canet dissapte no estaba localitzable i volía com a veí afectat personal i profesionalment saber qué passaba , vaig preguntar als periodistes amics i no savíen res, al assabentarse vingueren a vore qué passaba,com es normal per la seua faena.
    No es estrany que no eu saberen, cuant estaba pasant des de Dijous? Élls mateixos estaben estranyats.
    Des de luego, ni aplaudixc ni molts menys m'alegre, vixc del turisme, i sobre tot, soc amant de la natura i del meu poble.
    Ara, vostés, els anónims-cobards, llenya al mono, i merda a Enrique a vore si el tapem hasta el coll. Doncs sap lo que li dic: tila i bicarbonato que n'hi per a rato....I si está fart de llegir-me , pues no em llixca, eu pot evitar, jo pose el nom en l'encapsalament, no com altres.....
    Que pasa, que cuant fá presúntament, jo no eu sé, igual vosté sí, algo mal l'ajuntament no es port dir públicament sense que els acólits com vosté ixquen en masa a defendre-lo? No será vosté el mateix cobarde-anónim que em recrimina lo mateix en atre blog d'esquerres? Te conozco bacalao aunque vayas disfrazao...

    ResponderEliminar
  7. Per cert, señor anónim de 17:29 son les 12:09 de hui Diumenge 16, m'en vaig a vore con está ara el llac,encara no seu crega estic ben preocupat per la situació, si a vosté no l'importa. Es , per si veu allí, em salude i parlem, no siga cosa que vosté demá diga que estava allí per protagonisme també

    ResponderEliminar
  8. Algun anónim pensa que Willy Fog era un personatge històric?
    Sols es per saber en nivell d'alguns

    ResponderEliminar
  9. No parleu molt del tema, o els "moderadors" del pajarraco vos posaran de volta i mitja, perque será? Sobre tot, no vos ocurixca possar el nom, llegiu, llegiu, lo que m'ha passat a mi...

    ResponderEliminar
  10. Continuant en el tema de que desvíe els temes per a parlar de mi, tractat en article anterior, miren vostés també el del dia 15 a les 17:29, tindré dret a deféndrem, o no?

    ResponderEliminar