martes, 11 de octubre de 2011

EL NOU CÀRREC DE CONFIANÇA I EL PLENO. TOTA LA VERITAT


Dilluns es va fer un ple a Tavernes i ens els pròxims dies al Ventilador anirem contant-vos els detalls que van arribant-nos.
Començarem amb la decisió del Tripartit de crear un nou lloc a l’ajuntament. El Tripartit s’ha tret de la xistera un nou lloc que ha denominat com a tècnic de protocol i gabinet de premsa.
Al plenari el Tripartit no va dir tota la veritat. Un dels regidors nacionalistes va afirmar que eixe nou càrrec era necessari i que el seu objectiu seria potenciar el govern i l’ajuntament.
Es va atrevir a afirmar que el càrrec eixiria “gratis”, ja que havien rebaixat en 60.000 euros els jornals dels regidors.
L’alcalde, com sap molt de matemàtiques, fa dir que sols costaria al mes 1.200 eurets bruts més la seguretat social.
Ara ací apareéis el Ventilador per tombar totes estes veritats maquillades. Es va dir sols una part de la veritat.
Anem per parts. Primer que res, no han dit que el tècnic de protocol és un càrrec a confianza posat a dit pel Tripartit, i que curiós que el nou tècnic serà una de les persones que li va dur la campanya electoral a Jordi Juan. Favors, mèrits, enxufisme, justicia? Cadascú que opine que ja som fadrinets.
Tampoc es va dir que fins ara no estava este càrrec i l’ajuntament s’apanyava. Si asumís funcions caldrà llevar-li salari i dedicació a qui deixa de fer eixes faenes que ara farà el nou tècnic? En este cas el nou tècnic de protocol li llevarà faena al secretari de l’alcalde. (que per cert, no sabem el volum de faena que tenia perque s’ha permés anar-se’n de vacances dos setmanes als dos mesos d’entrar a treballar a l’ajuntament).
Seguim desenmascarant més mentires. L’alcalde diu que el nou tècnic cobrarà 1.200 euros al mes. Ara falta dir-ho tot. Cobrarà 1.200 euros més la seguretat social, i no són 12 pagues, són 14 pagues, és a dir, a l’any costarà uns 23.500 euros. Com canvia veritat de dir 1.200 euros a dir-ne 23.500?
Altra mitja veritat del Tripartit. Diu que la nova plaça eixirà gratis perquè han abaratit en 60.000 euros a l’any els salaris als polítics. És cert, però li han baixat un 20% als regidors del PP i els del Tripartit que tenen dedicació parcial no s’han tocat a penes el jornal. És a dir, eixa rebaixa ix a costa del PP i algun que altre regidor del govern, no dels 5 concejals que cobren dedicació a l’ajuntament.
No sabem fins quin punt té interés el Tripartit en posar el tècnic de protocol. El PP es va mostrar contrari a posar-lo perque amb els temps de crisi no convé un gasto més a l’ajuntament. Inclòs el PP estava dispost a aprovar els pressupostos de 2010 si es llevava la partida pel nou tècnic. El PP estava dispost a donar suport al govern si es llevava la “motxilla” de dur en els pressupostos el nou càrrec de confianza.
El Tripartit no va voler que els pressupostos s’aprovaren per unanimitat i va preferir mantindre el seu nou càrrec.
Ara cadascú que pense si açò és fer Favors, mèrits, enxufisme, justicia? Ni BUFAN-TE et podràs aclarir.

17 comentarios:

  1. No és que m'entusiasme una nova despesa per part de l'Ajuntament però si millora la informació que tenim els ciutadans d'allò que es cou a l'Ajuntament, si guanyem en transparència, doncs està bé. La transparència fa que s'estalvien diners mentre que l'obscurantisme és el que amaga els diners o el reparteix entre els amigots.

    Per altre costat el PP mai es va despentinar per aprovar qualsevol cosa amb la seua majoria absoluta, fins i tot allò contrari al seu propi programa electoral (Línia d'Alta Tensió).
    Ara,...a tragar Manolo!!!

    ResponderEliminar
  2. Ja ho se: no ho publicaras.

    A vore si poses quant ens costara pagar 1'6 milions d'euros en factures sense consignació en prssupost i moltes son capritxos de regidors del PP.

    Son uns 60 anys de pagar al que bufa.

    ResponderEliminar
  3. El cost dels jornals politics del tripartito es inasumible:
    Regidors amb jornal: 120.000 €/any mes Seg Social
    Secretari Alcalde: 33.500 €/any mes Seg Social
    Protocolo / Premsa: 23.500 €/any mes Seg Social
    Resta regidors: 30.000 €/any
    Cap de la policia: 60.000 €/any

    Deixe la suma per als matematics i si voleu podeu multiplicar per quatre anys i, despres, ho paseu a pesetes.

    L'unic que han vengut a fer estos del tripartito es a omplir-se les butxaques ells. Ja esta vegent-se.

    ResponderEliminar
  4. Primer deien que estalviarien, despres un cap nou de la policia, ara el responsable de protocol.
    Ara vorem que o qui es el proxim......
    A mi no hem pareix mal que ho facen, el que no hem pareix be es que enganyen al poble.
    Que no diguen que van a estalviar o que van a respectar totes les opinions dels partits etc..
    El que no se es el pensaràn psoe i eu al vore que estan "colocant" a tota la gent del Bloc.

    ResponderEliminar
  5. Ara el Bloc ha colocat a un dels seus com a protocol. Ara vorem qui posa el PSPV i EU.
    Han criticat i el tripartit esta fent pitjor.
    No estic en contra de posar un tècnic de protocol, però fa falta que siga a jornada completa? fa falta ara que anem cara la crisi? no ens podem esperar un parell d'anys? Per què no es fa extern? hi ha empreses que es dediquen això i resulta molt més barat, quasi a la meitat de preu. Conclussió; calia quedar bé amb els que han dut la campanya.

    ResponderEliminar
  6. Jordi m'has decepcionat, pensava que no eres com els altres i eres un més. El meu vot l'has perdut. Que poquet ha durat el bon fer, en tres mesos ja hem canviat. Ai mare, tots iguals...

    ResponderEliminar
  7. Per que el tripartito no penja ni els temes que van al plenari ni les actes dels plenos a les webs municipals?

    Seria una bona manera de coneixer de primera ma el que es fa sense manipulacions.

    ResponderEliminar
  8. Que risa em fas, qui ha dit

    Jordi m'has decepcionat, pensava que no eres com els altres i eres un més. El meu vot l'has perdut. Que poquet ha durat el bon fer, en tres mesos ja hem canviat. Ai mare, tots iguals...

    No crec que perda el teu vot, perque mai l'ha tingut. I perquè es crea una plaça a precari per solucionar la manca d'informació al ciutadà que hem patit durant 12 anys ¿ja ha canviat? I de les places d'enxufats i amics del PP, no dius res?

    ResponderEliminar
  9. Si el govern del tripartit estalvia o no es sabrà quan es liquide el pressupost.
    No perquè un indocumentat publique ací una llista de despeses interessada canviarà la realitat.

    ResponderEliminar
  10. Efectivament, anonim de les 12.12, és una cosa ben dita: quan tingam la liquidacio del 2011 si el deficit de tresoreria es menor dels 4 milions que ens ha deixat en el 2010 el PP, s'haura estalviat.

    ResponderEliminar
  11. He fet la suma i el tripartit costara molt mes s'un milio d'euros en esta legislatura.

    De moment volen pagar part d'eixe cost amb l'impost de circulacio pero no es descarten noves pujades perque no hi ha prou amb este increment del 25%.

    Vos heu adonat que el pardal sempre trau als del BLOC per a les notícies amables i quan hi ha una notícia desagradable, com la pujada d'impostos, trau als de PSOE. Ja se li veu la ploma. Veritat??

    ResponderEliminar
  12. Este és un càrrec creat a mida per a una persona molt concreta i ja vos avance jo que no serà l'últim.Està preparant-se un altre enxufe que serà massa per a la carabassa, temps al temps i el vorem.

    ResponderEliminar
  13. Correció:
    Este és un càrrec a mida que pot desenvolupar un professional molt concret. Per suposat que el professional ha de ser de confiança del Tripartit (no voldreu que siga de confiança de Manolo Vidal?)

    ResponderEliminar
  14. Està preparant-se un altre enxufe que serà massa per a la carabassa, temps al temps i el vorem.

    Si es un enxufe que lleva un altra enxufe, res a dir.

    ResponderEliminar
  15. Enrique Estruch i Ferrando15 de octubre de 2011, 0:57

    De momento aún no ha ocupado el puesto, pues estoy esperando que me reciba para temas institucionales.
    De todas formas, digo que, aparte de que creamos conveniente o no el cargo, es una persona válida para el mismo, os lo aseguro , le conozco hace unos 30 años, que no son pocos, luego pido no se arremeta contra él personálmente, pues ya he visto mofas con su apellido, y os aseguro que es una persona con una vida más o menos sana como la de cualquiera, y desde luego la bebida no es uno de sus vicios.

    ResponderEliminar
  16. Reconec que hi han càrrrecs que sols pot desenvolupar gent de gonfiança de qui governa. Si el càrrec significa una persona que treballa de calent, no hi ha res a dir. Si es un enxufat dedicat a tocar-se les boles, la cosa ja no m'agrada.

    Ara bé, rer arribar al nivell d'enxufismedel PP ja s'han d'entrenar els del Tripartit.

    ResponderEliminar
  17. Algú el ha acusat no se si en este o en altre blog, de tecnic de patracol: doncs es veritat, també está en els que organitzen des de l'ajuntament, : picaeta del dia de la llengua, assembleas de divendres...que més voleu, dos faenes en una mateixa persona i baix un mateix sou, i encara es quexeu?

    ResponderEliminar