domingo, 16 de octubre de 2011

EL GOVERN DEL TRIPARTIT INTENTA AMAGAR LA MORT DELS PEIXOS DEL LLAC DE LA GOLETA

Tot i que el Tripartit té nou gabinet de premsa, s'ha vist com el govern ha volgut amagar la mort de milers de peixos al llac de la Goleta. Divendres es van recollir 12 bosses de fem plenes de peixos, però la notícia no es va donar a conéixer. Fins diumenge que va eixir en els mitjans el govern de Jordi Juan no havia dit res.
La versió oficial d'esta mortalitat afirmen que és la falta d'oxigen a l'aigua. Hui és diumenge i hem pogut comprovar com no s'ha pres cap mesura com tirar aigua al llac ni res de res, simplement un home de FCC està tot el dia pegant-li voltes al llac i retirant amb un gamber els peixos que boquegen per la voreta, no s'esperen ni a que es muiguen.
Front este problema no s'ha posat en marxa cap mesura urgent, simplement esperar a que la major part de peixos es muiguen.
Cert és que no ha plogut, però d'este estiu no ha pres el govern cap mesura, tot i que l'aigua està roja, fa mala olor i des de fa dies els veïns de la zona anaven alertant d'este problema.
Comerciants de la zona s'han mostrat indignats per la passivitat del govern.
Ara el mal ja està fet esperem que assumisquen les culpes i busquen una solució urgent, almenys perquè no seguisquen morint els peixos.

25 comentarios:

  1. Intentar amagar este fet i no haver pres cap mesura ben bé ens podria dur a parlar de demanar la dimissió de la responsable de medi ambient o de turisme o d'agricultura. Algú haurà d'assumir la culpa. Ara el Tripartit s'ha de vore obligat als pressupostos de 2012 de dotar una partida per solucionar la falta d'oxigenació del llac.Una vegada més el govern no ha tingut reflexos com va passar en el retràs en l'asfaltat de l'Avinguda de la Marina, la llenya de la Torre...
    Els ecologistes que criticaven els animals del Parc dels Vents ara on estan? açò encara és més greu! feu fotos i claveu-vos amb el Tripartit...a no m'oblidava que vosaltres ereu del Tripartit.

    ResponderEliminar
  2. Enrique Estruch i Ferrando16 de octubre de 2011, 2:57

    Calle, calle, senyor editor, que jo per fer-ho públic i segons un desgavellat en l'article de després, soc un anti-govern, que m'alegre del mal del meu poble en tal de atacar als que governen, ara, ja li he contestat al salvapatries eixe...

    ResponderEliminar
  3. Pero no diu el tripartito que ells son un model de transparencia? La seua transparencia es igual que la de l'aigüa de La Goleta.

    No diu el regidor Evaristo que volen que tots els ciutadans coneguen el que fa l'ajuntament? O volia dir que coneguen el que l'ajuntament vol que coneguen?

    A altre blog diuen que "Està aprovat un gabinet de premsa però no està encara nomenada la persona". Si este comentari es veritat vol dir que tots els dies hi ha una persona a l'ajuntament treballant sense contracte. Podeu preguntar-ho a qualsevol funcionari o treballador de l'ajuntament. Ademes, durant el temps de vancances del secretari (que no se sap que fa) va estar tot el temps al seu despatx, a la seua taula i amb acces a informació municipal.

    Es ilegal que esta persona estiga fent feina per l'ajuntament desde festes sense contracte?

    Al menys hi han blogs com este que diuen les coses que estan pasant a Tavernes.

    ResponderEliminar
  4. Es mes que vergonyos lo que esta pasant amb el llac.Una vegada mes podem vore com este govern es una colamitat, sempre aplegenga a tot tart mal.L'alcalde JORDI JUAN lo que te que fer [per el be de tots]es dedicarse mes a cuidar les segues responsabilitats i obligacions ,deixa de ferse el sanguango en les segues oblgacions.

    ResponderEliminar
  5. L`alcaldesa CARME CANET que diu que eute tot controlat,deuriem de preguntarli qui es el responsable de totes eixes morts.Tambe sera el PP,o sera ella que no sap res de res, ni ella ni els que estan al seu voltat

    ResponderEliminar
  6. Tinc un bon amic que hem deia hui mateix, parlant del govern, que el temps els posarà al seu lloc.
    El problema es el que es perdrà durant eixe temps.
    Recorde, i si tire de hemeroteca ho trobe, els tems de la cotorra crítica no succionadora i lasciva com ara, en que treia fotos del llac sense mes ni menys, ara volien resoldre el problema " de tapadillo" i mira per on el senyor Enrique Estruch va i li coloretja la cara al govern.
    Senyor Enrique olvides de fer algo per al govern, que estos detalls ells els tenen molt en compte.
    Sort

    ResponderEliminar
  7. Per a quant un comentari de v de visente?

    ResponderEliminar
  8. Enrique:

    Has vist el que t'han dit a altre blog respecte al tema del llac?
    T'han dit: "aquesta no és la manera..." o "No ha actuat vostè com toca, no ha sabut actuar políticament"
    Estan dient-te que al govern no li agrada gens que crides a la prensa i que els façes quedar mal en lloc de parlar amb ells i callar la boca.
    Com diu harri estos no obliden. Ara ja t'han posat a la llista.

    Un amic anonim.

    ResponderEliminar
  9. Enrique Estruch i Ferrando16 de octubre de 2011, 12:53

    Pues pijor per a ells, a vore si d'açi tres anys i mitg venen plorant darrere meua, un concejal do- nat com está l'asunt pot tallar molt d'abadejo, si no que li eu pregunten a Karina.

    ResponderEliminar
  10. Voleu que busquem als diaris la mortandat de peixos en temps del PP?

    O és que abans morien de mort natural i ara es suiciden per fotre el tripartit?

    Sabeu el que significa falta d'oxìgen a l'aigua per raó que hem tingut un estiu sec i seguim amb sequera i no brolla aigua al llac....i oren els peixos???

    ResponderEliminar
  11. "Els ecologistes que criticaven els animals del Parc dels Vents"

    Fals. Els ecologistes criticaven els animals racionals? que no entenen que allò dels animals del Parc dels Vents era maltractament animal.
    I als ecologistes no els sembla be que muiren peixos al llac.

    Però els ecologistes (i qualsevol amb un dit de front) saben que la Goleta no és un espai natural. Es un llac mig-artificial enmig d'una urbanització amb tots els perills que açò suposa en quan a l'afectació del llac (molt sensible a l'acció humana per estar envoltat d'edificis, carrers, etc.)

    A vore si esdocumenteu una mica més abans de vomitar bogeries al blog

    ResponderEliminar
  12. Va anonim de les 12:56 no ens contes milongues.
    En temps del PP no es morien els peixos, tot això s'ho inventava la Cotorra per fer soroll, com es va inventar els patos morint-se.

    I Enrique Estruch sobre el comentari de les 12:53, crec que els partits de l'esquerra li diran allò de santo Dominguito Sabio "antes morir que pecar". Si tu has d'anar a parar al PP, si tots sabem que el partido rosa és només la travesia del desert cap al PP.

    ResponderEliminar
  13. Mirad estos enlaces
    http://hispagua.cedex.es/sites/default/files/hispagua_noticia/lp230703.htm
    http://www.elmundo.es/elmundo/2008/07/28/valencia/1217241980.html
    Que parce que no tenéis memoria

    ResponderEliminar
  14. No diré mai que d'esta aigua no beuré, pero de moment li asegure que no senyor peix, si volguera estar en el PP ja fa anys que estaría, abans que Eugenio inclús, el senyor Gascón-Pelegrí que en pau descanse, ja en va oferir allá per l'any 90 encapsalar la llista del PP a mí y a mon pare, si no seu creu, pues no eu puc cofirmar donat que l'oferent ja es mort.
    No li dic que no em puga presentar en un moment donat coalligat amb cualquier partit, siga de dretes o d'esquerres, o amb algún grup d'indepenents, em dona igual la tendencia política,mosatros som transversals, sempre que durant estos anys vagen treballat per al bé del poble,la meua idea es sumar , peró hui per huí UPyD está creixent per si sola i no te idea , tingau ben segur, de vendres a ningú, ni de casarse amb algú. Si vosté em seguix en atres blogs a més d'este, vora que igual repartixc a dretes que a esquerres.

    ResponderEliminar
  15. Amic de les 02:54
    Gràcies per recordar-nos que fa 8 anys van patir també les llises, en part produïda per la calor de juliol i la superpoblació de l'espècie (condicions que poc tenen a vore amb les de hui, tot i la caloreta que fa este mes d'octubre). Gràcies per recordar que de seguida es va cridar al Seprona i es va actuar.
    Gràcies també per recordar els patets que van morir per botulisme, cosa que pense que tampoc té a vore amb el que passa ara.

    Al llac ha hagut problemes i s'ha actuat per solventar-los el més ràpidament possible. Ara cal esperar el mateix.

    ResponderEliminar
  16. Redeu, enrique, tens complejo de inferioritad sempre parlant de tu i les teues glories. Dime de que presumes....
    De cap de llista del PP... redeu i perque no anares? Sort pel PP, que si vas tu no es minja una rosca.

    ResponderEliminar
  17. Enrique Estruch "la mosca cojonera" seguns algú18 de octubre de 2011, 5:18

    Pot ser si, pot ser no, amb unió valenciana arribarem a tindren 4 , i jo era el secretari local i comarcal per aquell entonces , algo avoré aportat, no? El PP no pasaba entonces de 2, i ú d'ells votaba lo que votaba el seu assesor fiscal, que de quin partit era? bingo, UV.
    I com tu compendrás, si m'ataqueu i amb nom i cognoms, aixó sí, sempre anónims cobardes, tinc dret a replicar, no? Doneu la cara home, que aixó está molt lleig.

    ResponderEliminar
  18. Enrique el que jo vec es que no pares de desviar els temes.
    Roda i torna sempre acabes parlant de tu.
    I despres et queixes de que et critiquen. Para de parlar de tu, limitat a parlar del que es comenta i voras com no et criquen.

    ResponderEliminar
  19. Totalment d'acord, harri.
    Això en psicologia es diu complexe d'inferioritat.

    ResponderEliminar
  20. Anrique, per a quan el teu blog?

    ResponderEliminar
  21. Es que soc baixet, per aixó tindré eixe complexe que digeu...ara, açí el primer que ha desviat el tema es el senyor peix, jo no he escomençat, senyor lectors llixguen vostés el meu primer comentari i el de dit senyor peix i l'anonim anterior a éste de les 10:52. Com diuen a altre blog, menos mal que tot queda escrit, jutjen vostés mateix...

    ResponderEliminar
  22. Estruch i Ferrando21 de octubre de 2011, 1:22

    Que bó, hui está ploguent, aixó es com maná per al llac, que no pare en dos o tres díes.

    ResponderEliminar
  23. Desde açí llançe una proposta que no se si es pot fer al ser espai protegit, peró, que pasaría si es feren punjades en el subsol per a que manara mes aigua al igual que fem en terres i sequiols ? Al mateix temps serviría per a crear noves fonts naturals que embellesaríen el llac.Si algú coneix del tema, m'agradaría saber que pensa i si es posible fer-ho.

    ResponderEliminar
  24. Seguix plovent, mentres no faja mal, bo pal llac.

    ResponderEliminar
  25. Hui també seguix plovent, biennnnnnn!!!!

    ResponderEliminar