jueves, 6 de octubre de 2011

EL BLOC ARA DIU QUE SI I ABANS DEIA QUE NO. UN CLAR EXEMPLE DE DISCONTINUITAT POLÍTICA

Hem estat parlant amb un bon amic i ens ha comentat que hi ha "tomate" amb el tema del  nou camp de gespa artificial del vergeret.
Fa uns dies s'inaugurava esta instal·lació i l'alcalde, Jordi Juan, comentava que ja no hi haurien més problemes perque tots els equips de futbol entrenaren. Es congratulava d'haver posat en marxa este camp.
Ara el PP li ha tret els colors als nacionalistes i els ha recordat que en febrer van votar en contra de la financiació del camp de gespa del vergeret. És més, els dos regidors del Bloc, Jordi Juan i LLum, foren els únics regidors que votaren en contra d'esta obra. Els altres, PP, PSOE i EU votaren a favor i gràcies a eixos vots es va fer el camp.
Els vots del PP, PSOE i EU són els que han fet possible el nou camp. El Bloc es va oposar i ara busca unamedalla que penjar-se en una solapa que està buida de mèrits i plena de polémiques.
A més va dir Jordi que el camp havia costat més de 70.000 euros i que el nou govern n'havia posat 20.000 per a millorar les obres. En total més de 90.000 euros i s'aventurava a comparar este camp amb el de gespa que s'ha fet junt el Parc dels Vents que havia costat 300.000euros.
Una vegada més l'alcalde ficava la pota, com diuen els nacionalistes. Com s'atrevix a comparar un camp amb altre? El del Vergeret ja tenia el terreny pla, les valles posades, la llum preparada, els voltants adecuats i el del Parc dels Vents era un antic camp de tarongers i calia fer tot de nou. Un atreviment i amagant part de la veritat.
Ara el PP li trau les vergonyes i li recorda que el camp del Vergeret està gràcies al projectes i els vots dels populars. Repetim, el Bloc (Jordi i LLum) votaren en contra de la financiació del camp. És com dir-li a un xiquet "vull comprar-te un caramel però no te'l compre perquè he de pagar-lo en xec".
Si els xiquets entrenen hui en este camps és gràcies a tots menys al Bloc.

7 comentarios:

  1. El PP diu que el Bloc va votar en contra, però no ens diu el perquè. I tot no es tan simple com ens ho presenten.
    I no hi ha ningu que es crega que el Bloc va votar en contra només perquè si, per fer la contrària, i més quan l'obra s'adjudicava a una empresa local, un dels socis és germà de la regidora LLum Sansaloni. I vaja, alguna cosa de mal tindria l'obra perquè el Bloc votara en contra si beneficiava a un germa de la seua regidora.

    El primer que cal saber és que el camp es construia en una zona verda, cosa que no pot
    ser. ¿per això el Bloc votava en contra? Alli era el lloc per fer un parc infantil o una zona d'esplai pero mai un camp de futbol ¿eixa obra era legal? Molta gent diu que no.
    També se sap que el projecte no incloia dos metres de gespa al voltant del camp, que cal per protegir de caigudes, i tampoc tenia sistema de desaigüe ni les porteries. Era un projecte en zona verda i damunt mal planificat i incomplet. ¿Va votar el Bloc en contra per això?
    I tornem a no dir la veritat. En la presentació l'alcalde va donar les gracies al treball de l'anterior corporació en el seu parlament i va dir que el govern anterior havia sigut l'autor de la primera fase del projecte. I així està escrit en la nota oficial que publica la Veu " i va tindre paraules de reconeixement a l'anterior govern, recordant que va iniciar la primera fase.
    O siga que d'aprofitar-se i fer-lo seu, res de res. Ara igual volieu que l'inaugurara Manolo.
    I si el camp no es comparable, Però tot el mon sap que els diners per on passen, banyen i des de Valencia a Tavernes han de passar per molts de llocs. Un el va fer Diputació (320.000 euros) i un altre l'ajuntament (96.000 euros).

    ResponderEliminar
  2. Mes de 20000 € de sobrecost son molts diners per a un projecte de 70000 €.

    ResponderEliminar
  3. Enrique Estruch i Ferrando7 de octubre de 2011, 1:39

    Y siguen, y siguen, y siguen...¿no han leído el artículo anterior? Los que acabaran en el paro serán ustedes los políticos actuales, tantos unos como otros, si siguen así.

    ResponderEliminar
  4. No heu pensat que el sobrecost pot ser per defectes del projecte inicial?
    Informeu-vos abans, per favor!!!

    ResponderEliminar
  5. Enrique Estruch i Ferrando8 de octubre de 2011, 2:35

    seguid debatiendo sobre si eso lo hice tú o lo hice yó, y mientras el paro aumentando en Tavernes, seguid así, a ver si dentro de 3 años aumentais vosotros también esa lista.

    ResponderEliminar
  6. Pues això es tindre molt poc criteri per banda del PSOE i EU perque si van votar en contra de fer el prestec també havien de votar en contra de tot el que es fa en els diners del prestec. No ho creus aixina, ventilador?

    ResponderEliminar
  7. Enrique Estruch i Ferrando12 de octubre de 2011, 11:51

    ¿ Y que hacemos con lo hecho, plantamos alcachofas o qué? Porque se tendrá que pagar lo hecho, o nos embargan, por lo tanto, a terminarlo y usarlo, es lo lógico.

    ResponderEliminar