viernes, 28 de octubre de 2011

4 MESOS DESPRÉS COMENCEN LES OBRES DE LA MARINA


Afortunadament hem pogut llegir hui al diari las Provincias que les obres de l’Avinguda de la Marina es reprenen. Eixa és una bona notícia que celebrem amb goig, nosaltres i especialment els comerciants de la platja, que el passat estiu se les passaren canutes aguantant el paró de les obres.
L’única mala cosa que trobem amb esta notícia és que una vegada més les obres es posen en marxa sense que el govern de Juan haja fet ben poc.
Una de les dos empreses que estava fent les obres de l’Avinguda tenia problemes econòmics i no podia pagar els treballadors. Així les obres en paren en JUNY. Han fet falta que passaren quatre mesos perque es donara una solució. El remei ha sigut senzill, una altra empresa ha assumit esta part de l’obra i a marxar novament.
El Tripartit ha consentit que les obres es pararen quatre mesos i en ple estiu. No és suficiente preocupar-se, cal saber on menejar-se, amb qui parlar…no simplement cridar a Conselleria i avant.
Quan es va parar les obres del nou institut per un cas similar, el govern del PP va remoure cel i terra i les obres tan sols estigueren parades un parell de dies. L’institut costava 7 milions d’euros i les obres de l’Avinguda 1’7 milions. Així era mol més difícil trobar algú que assimilara els treballs del institut.
Un problema similar ha sigut resolt de maneres diferents. En un cas el PP va tardar dies, en altre cas el Tripartit ha fet ben poc i han fet falta 4 mesos per començar a donar-li una solució.
La veritat és que segons allò que ens conten alguns comerciants de la mar, la regidora d’urbanisme no sabia massa coses de les obres perquè no donava una data de quan es podien acabar els treballs.
Per desgràcia per a Tavernes este no ha sigut l’únic cas d’ineficàcia política del Tripartit. En la piscina ha fet falta que l’empresa fera un concurs d’acreedors perque es pose en marxa. Alguna cosa més haguera pogut fer el govern, segur.

6 comentarios:

  1. ¿Que tiene que ver el ayuntamiento de Tavernes en la obra? Tengo entendido que es una obra de la Generalitat, por lo que a quien habría que criticar es la Generalitat, y que está gobernada por el PP.

    ResponderEliminar
  2. Projecte, redacció, concurs i adjudicació a les empreses feta per la Generalitat del PP. Qui ha de pagar també es la Generalitat del PP.
    L'Ajuntament res de res en el tema.

    Gràcies per tant als viatges a Valencia, no a les telefonades com digueu, fets pel govern del tripartito preocupant-se pel tema. Almenys s'han preocupat.

    I el retard de tres mesos (de final de Juliol i no de Juny a esta setmana no van quatre mesos) es pel canvi d'equip de les conselleries despres del canvi de conseller i de president de la Generalitat que les va deixar paralitzades com s'ha dit en la premsa, però no a esta Conselleria sino a totes les conselleries.

    ResponderEliminar
  3. EL TRIPARTITO TIENE LOS DÍAS CONTADOS! Muchos de los votos prestados debidos al desencanto de los ciudadanos no los tendría si volviera a votarse el mes que viene. Seis meses han sido suficientes para descubrir que el nuevo Alcalde tiene "titulitis" y no anda mejor del oído y la vista que Manolo Vidal. La sordera y la ceguera le costó la Alcaldía por olvidar que los políticos no pueden utilizar el Ayuntamiento como si fuera su "propiedad".
    Pero el Tripartito, desafortunadamente para todos aquellos que le prestaron el voto, no lo está haciendo nada bien y si el árbol se tuerce temprano... hay que ponerle la vara para enderezarlo. Y vara se entiende en sentido literal, una vara de madera atada al tronco para ponerlo en el sitio correcto.
    A mi lo del Gabinete de Prensa y Protocolo me parece estupendo como forma de hacer las cosas bien y que fuera del ayuntamiento también lo parezca. Ojalá Manolo Vidal lo hubiera contratado en lugar del par de "maromos" que se adjudicó de escoltas y que cobraban un "potosí". Y ojo, que criticar sus sueldos no es porque no hicieran un trabajo excelente y porque no fuera útil su función. Ojo! Solo digo que los cargos de confianza son eso "cargos de confianza" y cada nuevo Alcalde nombra dos o tres que son los que forman sus ojos y oídos en la calle y los que deben aconsejarle para que las deciciones que tome sean entendidas y adecuadas por la ciudadanía. Evidentemente, colocar a profesionales de la política y de la administración es bastante útil. Hay por ahí una carrera que prepara gente precisamente para eso, según tengo entendido.
    Pero cuando nombrar un cargo no supone pensar en hacer las cosas bien sino un reparto de otro trozo de pastel, está claro que el pastel se acabará tarde o temprano y conoceremos las tensiones del Tripartito y la paz oficial acabará y se liará parda.
    Quién sabe, quizás si Manolo me hubiera contratado a mí no habría perdido las elecciones. Y si el Tripartito me contratara, quizás podría gobernar los 4 años sin reñir y perder el poder.
    Decidles los que estáis cerca que acepto ofertas laborales para cargos de confianza de remuneración alta y duración según le salga de los "riñones" al Alcalde. Cuando me llamen acudo cuando se cansen me vuelvo a mi casa. Pero que lo piensen rápido, que se me rifan oye!

    ResponderEliminar
  4. Mira que teniu mala llet, sabeu ben bé que tot estaba en mans de la consellería, doncs es la promotora i sufragadora del projecte, i ha sigut ella la que en tot cas sería responsable al haver triat a una empresa sense poca solvencia, i que probablement s'ha vaja trovat en situació de concrus per no cobrar a temps de l'administració, en este cas del dirigida pel PP.

    ResponderEliminar
  5. Perquè l´anterior equip de govern (PP) va donar la concessió de la piscina a una empresa sense experiència en el sector i que a més va obtindre la pitjor puntuació?

    ResponderEliminar
  6. Y que ara volen obrirla en els diners del IVA que ens han facturar i que no han cobrat els proveidors als que ara oferixen una quita del 50% i cobrar a 2 anys. Ai, n'hi de molts llestos per ahí solts, i açi ens en han caigut uns quants...perque els han deixat.

    ResponderEliminar