martes, 25 de octubre de 2011

28 D'OCTUBRE REUNIÓ desINFORMATIVA A TAVERNES

El govern del Tripartit ha invertit molt esforços en anunciar la "reunió" informativa que ha programat pel dia 28 a la casa de la cultura.
L'excusa és parlar del remanent de l'ajuntament, la situació amb els bancs, el canón de l'aigua, la piscina, etc.
Sino recordem mal, esta ja és la segona reunió que el tripartit fa en el mateix sentit. Ja en va fer una similar a l'ajuntament i ara vol fer una segona ronda per intentar arribar a més gent.
Suposem que diran que el remanent negatiu de 2010 són de quasi 4 milions d'euros, que s'ha cobrat el canon de l'aigua pels pròxims anys, que quan van entrar al govern es devien 16 milions, que la part de la piscina que li toca a l'ajuntament ja està pagada, que les obres de l'avinguda de la mar no s'acaben perquè el Plan Confianza paga tard...vaja, la cançó victimista a la que ens té acostumats el tripartit.
En resum, l'estratègia serà tirar balons fora: jo no tinc la culpa els malos han sigut els del PP.
Hi haurà un torn de preguntes. Vorem qui són els que fan les preguntes.
Ara obrim altra visió de l'acte.
El tripartit encara no ha parat de dir que no té diners, però ha concentrat molts esforços per a donar a conéixer la celebració d'esta reunió. Ahir un operari municipal no tenia prou celo pegant cartells que ha fet l'ajuntament per este acte. Ni en cap obra de teatre, ni acte d'associacions, el Tripartit ha pegat tans cartells com ara.
També informaran de que diners hi ha per al que volen? Recordem ací que han creat una plaça nova de tècnic de protocol que costarà uns 24.000 euros i que fins ara no feia falta.
Diran en la reunió que s'han canviat les dedicacions dels regidors com si fora un canvi de cromos en sols tres mesos?
Diran que han habut de pagar dos retirades de canyes al riu perquè a l'estiu no les llevaren correctament?
Diran que els salaris dels regidors han baixat un 20% als del PP i els del tripartit que tenen dedicació a penes se'ls han baixat?
No hi ha diners però sí que han sabut eliminar els animalets del Parc dels Vents sense dir-ho en cap programa electoral?
No hi ha diners però sí que han sabut a festes posar bous costant-li al poble?Que han costat els bous que fins ara no pagava el poble?O dur a artistes en festes que seguixen la ideologia del nacionalisme?
Diran que els van deixar quasi 2 milions d'euros en el banc que poden tornar per reduir dèficit?
Aclariran quins eren els motius de les llàgrimes d'una regidora que va assegurar que l'haviem pressionat per votar a favor de la investidura de Juan com alcalde?
Tots sabíem com estan les coses per la crisi. Ningú es salva, si el tripartit es veu capaç de governar que tire avant, però si ha de buscar excuses per justificar decisions, més val que es retire i deixe el camí a altres que si que han sabut governar sense tirar culpes a ningú.

16 comentarios:

  1. Que expliquen en la reunió qui serà el que ocuparà el lloc de tecnic de protocol i perque?

    ResponderEliminar
  2. Acudim a sentirlos i jutjarem personalment, que no teu conten, escolta i jutja per tu mateix.

    ResponderEliminar
  3. Lo dels animalets del Parc dels Vents era una animalada que calia eliminar (qüestió de sentit comú que no sempre tenen els polítics, uns i altres).

    Però entrem en el tema.

    Tot allò que siga informar és bò. La gent escoltarà i, suposem, podrà preguntar i tot açò és bò.

    El que sembla demencial és que es critique una reunió informativa QUE ENCARA NO S'HA FET!

    Jo, com a ciutadà, vullc conèixer els conters del meu poble. Informar al ciutadà sempre és possitiu. La transparència es fonamental. I, precisament la transparència no va ser una de les virtuts del PP en 16 anys de poder (12 de poder absolut).

    El poder absolut del PP dels últims 12 anys li van permetre fer el que volia i com volia i, per tant, el PP ha d'assumir la responsabilitat absoluta del que van fer.

    I jo, ciutadà normal, vullc saber exactament com s'ha trobat l'economia de l'ajuntament el Tripartit per poder valorar, any rere any, com evoluciona la cosa i comprovar si es porta una política de trellat en les despeses.

    I la resta és tot fum, excuses de mal pagador, poca serietat i mala llet.

    ResponderEliminar
  4. jaja, quin canguelo teniu xe!!

    ResponderEliminar
  5. tame diran que van a fer en lavinguda?

    ResponderEliminar
  6. Xe, si tanta por tenim a la des-INFORMACIO, anime a tots aquells afins al govern del PP, començant per la plana major (antic govern amb majoria abssoluta) a que anem i questionem el que ens critiquen. No tindrem el que hem de tindre, veritat??

    ResponderEliminar
  7. Escoltar és bo, però cal escoltar totes les parts. Han convidat al PP? no.
    Recorde que és la força política més votada. Este és un acte manipulat per la camarilla del Bloc. Un acte obert i democràtic seria amb el PP podent explicar.
    El tripartit només sap tirar les culpes al demés, però poca cosa més ha sabut fer per iniciativa pròpia i que repercutisca favorablement en Tavernes.
    A vore quantes obres venen amb el Tripartit.

    ResponderEliminar
  8. algú sap alguna cosa en referència als convenis de les associacions del poble? estem a novembre i no hem vist ni un duro!. Si per alguna d'aquelles demà es diu que no hi ha crèdit per a fer front als convenis... La lie. d'alli no ix ningún politic sense que m'enrrecorde de sa mare!!

    ResponderEliminar
  9. Jo voldría que paralaren dels cacaus Angela i Elena, interventora i tesorera municipals respectívamnet, les conec a les dos i pose la ma en el foc per elles, la segona es companya meua d'estudis.

    ResponderEliminar
  10. peperos menos criticar y mes dexar trballar als que estan, pues vosaltres cuant governaven que feeu , palpmerisme y mes palmerisme

    ResponderEliminar
  11. En els diners que heu deixat, poques obres podran fet. Mes clar aigua

    ResponderEliminar
  12. A la reunió no ga asistir ningun tecnic.
    Jo no hem crec el que estos diuen.

    ResponderEliminar
  13. Perque el seu partit ha sigut el que ha creat el problema al nostre poble, diu que a la reunió van a des-informar? va estar el PP per a donar explicació o desmentir les paraules del tripartit? NO i no perque no estiga convidat perque TOTS els habitants de Tavernes ho estabem i vostes com habitants ho estabeu, ho necesiteu una invitació especial per a vosaltres?, tan importants sou?, o es que teniu por deixir al carrer?

    ResponderEliminar
  14. Doncs jo si perque están ratificats per les dos aludides per mi, i aixó va a misa.

    ResponderEliminar
  15. Perqué no a una AUDITORIA ?i si s´ha malgastat els diners els Jutjats estan per alguna cosa.
    I els diners de les Plusvalies a 9.000€ per
    fanegada?.

    ResponderEliminar