jueves, 28 de julio de 2011

MENYS ESTACIONAMENTS EN L'AVINGUDA DE LA MARINA

Passejant per la platja ens hem adonat que hi ha un tema del qual ningú parla, ni tripartit, ni PP, ni comerciants de la mar, ni el pito del sereno...és el canvi en l'estacionament en l'Avinguda de la Marina. Quan asfaltaren veierem que enlloc d'aparcar a la banda del passeig ara s'aparca en la vorera, on estan els establiments de la galta del passeig que tira cap el poble (la d'on esta la base de la policia).
Hem contat els llocs d'estacionar i s'han perdut uns 50 entre rotondes, guals i demés. A més és un perill pels cotxes que ixen de les cotxeres que han de traure el morro.
Ens extranya que ningú haja dit res. El projecte inicial marcava estacionar en la part del passeig, però fa pocs dies es canviava sense dir-se res, per què?
Han passat els dies i ningú ha aclarit res de res, si hi ha justificació o no. No estem per a perdre estacionaments.
Algú havia de dir-ho i ha de ser el Ventilador.

10 comentarios:

  1. no depén de l'ajuntament, però esperem que ho canvien

    ResponderEliminar
  2. Anem a vore. Si que han dit (potser el ventilador no s'entera), i molta gent ha dit.

    Estava més que clar que anaven a perdre's llocs per aparcar (no hi havia que ser un geni per a vore-ho al projecte).

    I no sols això, empijora l'efecte tapó que provoca que pare un cotxe o l'autobús. El que s'ha fet no és diferent del projecte inicial en quan a perdre aparcaments. O és que el PP ha perdut la memòria del seu projecte?

    ResponderEliminar
  3. Això es masa fort, ventilaor. Vols dir que el tripartit ha enviat a pastar fang el projecte que havia fet al nostre alcalde Manolo? No tenen vergonya ni la coneixen: canvien el projecte i damunt es carreguen 50 llocs d'aparcament!
    Quina poca vergonya que tenen! Que ens tornen els 50 llocs per aparcar, lladres mes que lladres!

    I ara segur que diuen que el projecte estava aixina i que el PP l'havia fet aixina i tot estava aixina ja. Damunt de lladres, mentirosos.

    Ventilaor, deixa-u clar que no es el projecte del PP ni de Manolo, que l'han canviat els darrers dies per carregar-se 50 places sense motiu.
    Gràcies per tindre'ns informats de totes estes coses que preocupen tant a la població.

    ResponderEliminar
  4. Hola ventilador, hui he sentit dir a un del tripartit que van a reduir l'horari del cementeri per ahorrar dines i només l'obriran en bona llum de sol i no quan es tinga que encendre les llums.
    I axó va a ser un problema gordo per a les persones majors que van al cementeri els hivern pasejant poc a poc. Saps algo?

    ResponderEliminar
  5. Pues Manolo Vidal va jurar i perjurar en un plenari que no es pedria ni una plaça d'aparcament, i el nou govern a respectat íntegrament el projecte del PP, així que... Una altre empastre del govern del partit popular.

    ResponderEliminar
  6. Ha sigut la direcció d'obra de Conselleria qui ha canviat el projecte inicial, per criteri propi. Els tècnics poc han tingut a dir, per desgràcia. Així que Manolo no va fer cap empastre (ja vos agradaria), perquè no s'ha respectat íntegrament la senyalització horitzontal de projecte.
    No obstant, la senyalització viària és competència de l'ajuntament així que, si ho estimen oportú, que l'ajuntament canvie les recomanacions de Conselleria. Està en la seua potestat.

    ResponderEliminar
  7. Podrien guanyar-se una plaça d'aparcament si no hagueren reservat un parking de vehicle oficial per a la treballadora de la Tourist Info. O li l'han posada a la Regidora per a quan vaja a la platja?

    ResponderEliminar
  8. Al comentarista de l'1 d'agost de les 16:04


    O siga que hem de dir: La Generalitat (o siga el PP) ens ha furtat sense consultar amb ningú 50 places d'aparcament?

    O siga que no és el tripartit? Que són els del PP de València? I a qui han demanat consell? perquè no crec que en un despatx de València coneguen la platja millor que nosaltres.

    ResponderEliminar
  9. Sou una gran merda de cotilles difamadors. Un del poble antipp

    ResponderEliminar
  10. Mira listos del poble, coleges de la cotorra...
    No hi han menys aparcaments, el que passa es que les places d'aquest les utilitzen vehivles oficials, cosa que hem resulta vergonyosa; ja que davant de la policia local i la creu roja de la platja hi ha una senyalització de cabuda per a 10 vehícles, cosa que asi al poble, al carrer metge grau hi han 5 i un dells es de minisvalits; com que no aneu dient que si son figes o son panses que son panses xiquets...

    ResponderEliminar