viernes, 22 de julio de 2011

LA PLATJA FA LA FIRA SANT JAUME I LA FIRA OUTLET

Des d'ahir que podem vore la Fira de Sant Jaume i la fira outlet en l'Avinguda la Marina de la platja. Hem contat més de 20 casetes en la fira Sant Jaume i unes 10 en la fira outlet.
Ens agrada que es facen este tipus d'activitats que completen l'oferta del cap de setmana. Ens alegra que s'haja pogut fer en el passeig (almenys s'ha obert mig passeig per poder fer la fira).
L'alcalde Jordi Juan i la resta de la corporació van fer el recorregut de la fira. Fins diumenge podrem comprar productes i disfrutar d'estos aparadors.
Sí que hi ha unes cosetes que hem trobat a faltar. Hui en la prensa no posava si ha vingut alguna autoritat a inaugurar la fira, llevat de les del poble.
També hem de dir que la gent estava sorpresa, no se sabia res de la fira Sant Jaume ni la Outlet. Ni un trist cartell, ni el cotxe, ni un anunci per dir que es feia. La gent s'ha trobat amb la fira perque eixia a passejar, no perque sabia que s'inaugurava.
Animem a la gent que este cap de setmana vaja a la fira, disfrute amb la festa dels pescadors i ens han dit que diumenge hi ha balls populars. Per cert, tampoc s'ha dit ni l'hora ni on.

1 comentario:

  1. Pues preguntau o es que vols que to porten a casa? pregunta l'hora i lloc del ball, igual com Manolo no ha acabat la avinguda quan tocava i no ni ha lloc pa la tarimo no mos en fan enguany.

    ResponderEliminar