martes, 12 de julio de 2011

ELS SALARIS DELS REGIDORS

Hui en la premsa hem llegit què cobraran els regidors i ens sorpren que els concejals amb dedicació a l'ajuntament (aquells que estan a dedicació parcial o total) sols s'han rebaixat un 5% el seu salari. Eixa és la realitat, un 5%. Això vol dir que:
Carmen Canet tindrà dedicació exclussiva i cobrarà a l'any 39.536€ bruts (Manolo Vidal en cobrava 42.000).
Jordi Juan (l'alcalde) tindrà mitja dedicació a l'ajuntament i cobrarà 21.966€ bruts a l'any.
Karina Vercher (EU), Josep Llàcer (Bloc), Vanesa Martí (Bloc) cobraran cadau 19.768€ bruts a l'any.
En total, entre estos cinc regidors cobraran a l'any bruts, més de 120.000 € (20 milions de pessetes).
Els regidors sense dedicació, que són Llum Sansaloni i Evarist Sansaloni (Bloc), Victor Borras i Pilar Altur (PSOE), a més dels 8 del PP, cobraran 230€ per plenari i 100€ per comissió. Val a dir que el nou govern ha reduit les comissions de 6 a 4 i ahí està el major estalvi que fan. Així, l'ajuntament s'estalviarà a l'any 60.000€, però se'ls estalviarà a costa dels 4 regidors del govern sense dedicació i dels 8 del PP, perquè ja hem vist que els que tenen dedicació sols es rebaixen el salari un 5%.
S'estalvia però a costa dels que no estan manant.
A més, l'alcalde estarà a mitja dedicació, seguirà treballant a València i serà alcalde.

19 comentarios:

 1. Karina dimisión, ahora sí! prometes en campaña rebajar los sueldos un 25% y tu, a las primeras de cambio, aceptas que se te rebaje el salario de concejala un 5%.
  Tanto que hablabais de reducción de salario y ahora que. Manolo vidal cobraba 42.000 euros con dedicación exclusiva y Canet cobrará 200 euros menos al mes que Vidal por tener la dedicación exclusiva. Manolo era alcalde con mayoría y Canet la concejala que más votos ha perdido. En dos palabras IN CREIBLE, o en dos palabras más POCA VERGÜENZA.

  ResponderEliminar
 2. En el diari no diu res del personal de confiança que farà les funcions de gabinet d'alcaldia. El xic que estarà cobrarà 33.500 euros a l'any, No han rebaixat res d'esta partida. Per cert, este xic anava en la llista del Bloc. Rebaixeu-li encara que siga el 5% que ja serien 1675euros, que per 3 anys són 6700euros

  ResponderEliminar
 3. perdò un error, 1675 euros per 4 anys són 6.700 euros.

  ResponderEliminar
 4. Manolo cobrava 46000. Informeu-s.

  ResponderEliminar
 5. una cosa, «no al desgovern», deuries mirar-te una miqueta millor la premsa perque al diari SÍ que està reflexada la partida del secretari de l'alcalde...

  ResponderEliminar
 6. Felicitar al nou govern perque han rebaixat un 20% de les partides presupostaries globals i cada anys que passa ahorrarem 60000e per invetirlos en atres llocs. L'anterior govern mai s'ha rebaixat el sueldo ni ho havera fet esta volta. Si tan poc us pareix la rebaixa apliqueusela vosatros a vore. Per cert, el pp tenia mes gent de dedicació exclusiva. Que anem a fer si tots els del nou govern tenen la seua faena... Millor per a ells!
  Per a mes informacio la nota de premsa del Levante de hui, perq aci esta tot dit a mitges.
  I el xic de confiansa de l'alcalde cobra el mateix que cobrava l'anterior.

  ResponderEliminar
 7. i en campanya s'omplien la boca amb les baixades de sous... ahí està la realitat!

  ResponderEliminar
 8. No sé com s'atreviu a criticar algo que els del PP no han fet, baixar els sous, van a cobrar menys i per tant hi haurà més diners per altres coses. Perfecte!!

  ResponderEliminar
 9. Com tot el que estan fent. Tot a costa del pp

  ResponderEliminar
 10. Pues molt facil, perque el pp no es va omplir la boca dient que els baixaria.
  Per aixo nomes.
  Una vegada mes esteu enganyant al poble.

  ResponderEliminar
 11. el secretari sí que s'ha baixat el sou xq cobra 33.500 euros i en el pressupost de 2011 el PP ja tenia contemplat posar-li 40.000 euros.

  ResponderEliminar
 12. Pero: No dia Jordi que ell no era un jornaler de la Política?

  Ara que es Alcalde es posa un bon jornal per a ell, per a la resta de regidors del tripartito i per al seu secretari.

  I Karina que volia baixar el 25% dels sous? On esta ara?

  Voliem caldo? Ñas dos tases de tripartito.

  ResponderEliminar
 13. Tot a costa del pp???? Jajajjajaj
  Ni escoltes, ni grans sous, ni tantes comissions, no derriben la casa de les indalecies, ahi es veu qui pensa en el cap

  ResponderEliminar
 14. Enhorabona per la rebaixa de sous, heu donat un clar exemple amb 1000 euros i pico al mes que no esteu ahí per fer diners. Encara que axo estava ja clar perq tots teniu la vostra faena.
  60 mil euros ahorrats a lany son molts diners!

  ResponderEliminar
 15. Repetim: rebaixa del 5% per al govern i rebaixa del 25% per a l'ooposició. Que quede clar.

  ResponderEliminar
 16. El tripartit es rebaixa el salari un 5% i el PP va congelar la pujada del IPC al salari dels regidors (si contem un 2% d'IPC per cada any) en realitat el PP es va baixar més el salari.
  Per cert, en campanya el tripartit ja afirmava que es baixaria un 25% i han baixat un 5%. AI MARE, LA LLENGUA NO TÉ OS.

  ResponderEliminar
 17. Ara resulta que no pujar el sou del secretari de l'alcalde vol dir baixar-lo. Al meu poble baixar el sou vol dir disminuir-lo no mantindre-lo.

  Els regidors del tripartit sense sou els faran portaveus, membres de comissions, representants a les juntes de personal, de seguretat, consells asesors, etc..., a cobrar 100 € per reunio i fer un bon jornal tots el mesos.

  Ja vorem d'açi un any quin es l'estalvi de veritat. I sabrem quin es el cost del govern i quin es el cost de la oposicio.

  Segur que l'estalvi ve del PP que esta a l'oposicio i no del tripartito.

  Que publiquen tots els mesos el que cobra cada regidor i vorem la realitat.

  ResponderEliminar
 18. El pp en l'oposicio cobrara el mateix q cobraven la resta de partits quan han estat en l'oposicio. El cotorro fa una comparacio ben clara de sous entre ara i antes.

  ResponderEliminar
 19. ja és més del que va fer l'anterior govern... com tenen la poca vergonya de criticar?? després d'haver-se omplert les butjaques amb diners del poble!! deixeu manar als que ara ho fan que, en un poc de sort, ho faran millor que l'anterior govern (que no és molt difícil)!!!!

  ResponderEliminar