jueves, 7 de julio de 2011

ADÉU ALS ANIMALS DEL PARC DELS VENTS

Sense dir-se res públicament, el nou govern ha decidit llevar els animals del Parc dels Vents. Hui en un diari es deia que el regidor Josep Llàcer afirmava que es retiraven perquè hi havia pusses i feia molta calor. A més assegurava que els animals anaven a una granja i que en setembre tornarien.
Les nostres fons ens han dit tot el contrari del que diu el regidor. Pusses no hi havien, en les granges fa més calor i no van a cap granja, els animals van a l'escorxador (matadero), sino mireu en setembre quan en tornen. Per cert, que en setembre sabem que no van a tornar.
En cap programa electoral posava que anaven a llevar-se els animals, s'han retirat sense informar a ningú i les gàbies estaven supervisades per veterinaris.
Molta gent ha protestat. Els xiquets disfrutaven en el parc i sense dir res, per la porta de darrere, s'han carregat este parc.
Mal, molt mal actuar sense dir res per evitar la clara oposició, perque la major part de gent del poble vol que els animals estiguen on els xiquets els poden vore, eixos animals vivien a cos de rei i molt ben cuidats. Ara a saber on aniran a parar.

13 comentarios:

  1. lleveu-me les puces7 de julio de 2011, 4:06

    El meu gos té una puça, pero vaig a callar que sino vé el tripartit i se l'emporta.
    El cerdet no anirà a la terra de Jauja, anirà a fer-se en botifarres, què ecologistes no els d'esquerra?
    Calor? els animals tenen ombra i aigua, calor sí que fa en una granja de pollastres.
    Jo he estat al parc i no he vist cap puça, si que vaig vore als del tripartit en la inauguració del parc i ningú ha dit mai res i ara lleven els animals amagat, I ES QUEIXEN DE LA DRETA, SI SOU MOLT PITJORS ELS D'ESQUERRA ECOLOGISTA!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  2. No sé qui és la persona encarregada d'este bloc, però es veu que no tens el ventilador ben encarat i el calor està fonen-te el cervell. ¿Si els animals vivien a cos de rei, per què no et canvies per algun d'ells?

    ResponderEliminar
  3. Jajajajajajaja que risa que doneu, hi ha que vore que gros ho feu tot, a l'edcorxador!!! El tripartit mata animals!!! Això és MENTIDA!!! com els animals estaven tan bé els ecologistes (no cap partit, un grup ecologista) no paraven de queixar-se!!! On has vist una burreta que estiga tot el dia assentada?? No sabeu que això és símptoma de que alguna cosa no va bé??? han mort molts animals i les condicions en que estaven donaven pena, hi havia puces i moltes, un ratet que vaig estar en vaig ixir ple de picades. Una cosa és el que voldríeu i altra, molt diferent, és el que hi ha i el que hi havia era penós. M'alegre molt pels animalets, ara estaran millor cuidats.

    ResponderEliminar
  4. Q els animals vivien be?
    malegre molt de la decisió presa i a mes de les 270 persones del grup facebook "contra el maltractament animal al parc del vents" també, aixina que no inveteu, digueu el que vulgau....

    ResponderEliminar
  5. al comentari de les 08:07.
    Sabies que Jordi Juan es va sumar al facebook dels animalets? Sabies també que en pocs minuts es va llevar i tirar arrere?
    Han llevat els animals per pagar tribut al PSPV i EU pel tripartit.
    270 al facebook? et semblen molts? 270 xiquets entraven cada vesprada al parc a vore els animals. 270 x 30 dies = 8100 al mes.
    Qué és més 270 del face o 8100? TOMA PARTILLA DE GOMA!!!!

    ResponderEliminar
  6. 270 xiquets són quasi la mitad del col•legi Alfandech i jo que visc al costat t'asegure que ni de prop van eixos xiquets a vore els animals, teniu problemes amb els números per això feu escoletes on no fan falta, demaneu-li al Alcalde que vos done classes. Ara faré com tu: TOMA TOMA PASTILLA DE GOMA!!! Mare meua com està el món...

    ResponderEliminar
  7. Però qui ha vist entrar 270 xiquets (ni uno menys, eh!) al parc cada vesprada? És una exageració tan gran que sols fa ganes de riure? 8100 xiquets al mes? Hahaha! Però si hi ha gent del poble que encara no sap que ahí hi ha un parc! I encara que foren milers els xiquets que anaven al parc, què té d'educatiu observar uns animals horroritzats dins unes diminutes gàbies? A Hitler el van votar quasi 14 milions d'alemanys. Tenien la raó per ser molts?

    ResponderEliminar
  8. Jo crec que està be que lleven els animals si dins de les gàbies es posen els del govern, sino és així que els tornen.
    Per cert, voleu una primicia? no hi ha cap granja que acollirà els animals. Han mentit. Els animals tenen un futur negre, molt negre...el sacrifici, gràcies al tripartit, no s'han preocupat de buscar-los ni un lloc adequat on anar.

    ResponderEliminar
  9. Sóc el de fa un minut, no s'alarmeu per la burreta Maria, és l'única que sobreviurà.

    ResponderEliminar
  10. A l'anònim de les 07:59, a les úniques que portaran a l'escorxador seran a les puces del parc, ho sabem de primera má que ens ho ha confirmat un grup ecologista, la resta d'animals no seguiran eixe camí per molt que s'intente fer d'una mentira una realitat, encara que la repetisquen 1000 voltes, els ecologistes que ho han supervisat tot de prop estan ara molt contents amb les noves condicions dels animals. Tenen jacuzzi i tot!!!

    ResponderEliminar
  11. JO ANAVA AL PARC QUASI TOTS ELS DIES I NO VAIG REBRE NI UNA PICADA, IGUAL MÉS D'UN DEURIA PASSAR L'ASPIRADORA MÉS SOVINT PER CASA. I XQ NO CONTES ELS ANIMALETS QUE HAN NAIXCUT AL PARC? NO SÉ EN QUIN MÓN VIUS PERÒ TOTA LA VIDA ELS ANIMALS DE GRANJA HAN VISCUT TANCATS AL CORRAL DE CASA.

    ResponderEliminar
  12. Al menys podrien donar els conills i els pollastres per a fer una paella...¿no?

    ResponderEliminar
  13. Supose que això ho saps per experiència, no?

    ResponderEliminar