lunes, 4 de julio de 2011

FALLERES MAJORS

Les falleres majors de Tavernes pel 2012 ja es coneixen. Són Verónica Martínez y Sheila Romero. Verónica representarà els majors i és del Cambro, mentre que Sheila és del Portal i és la fallera major infatil.
Divendres l'alcalde Jordi Juan va cridar telefónicament a les noves falleres majors.
Pel que hem pogut saber hi havien dos candidates a falleres majors. Recordeu que es valora haver estat en la junta local fallera, en la junta de cada falla, entre altres coses.
Enhorabona a tots els fallers i falleres. En setembre es proclamaran falleres majors a les entrants.

7 comentarios:

  1. Que curiós, el nou alcalde en manegues de camisa a un acte com el que es va fer, i Manolo Vidal, cap de l'oposició, amb corbata.
    Sense fer cap gest, ni obrir la boca, Manolo va deixar a l'altura del betum als responsables del govern. Si jo fora la fallera m'haguera agradat que s'hagueren vestit per l'ocasió adequadament.Es una opinió personal.
    A banda, enhorabona a les falleres majors. Guapes les dos !!!

    ResponderEliminar
  2. A un polític se li valorar pel treball ben fet i les decisions adequades pel seu poble, no com va vestit. Ames, no em compares la forma de vestido d 1 persona jove i dinamica a la d'una de 50 anys i pico.
    Jordi si a deixat a l'altura del betum al excalde baixant el 30% del sou de la corporació, llevant-se els escoltes q tenia manolo, reduint comissions, intentant posar fi a la inundabilitat del poble cosa q manolo va firmar construir finques en zona prohibida. Sens dir tots els muertos i el deute q any deixat els del pp i acabem de començar...

    ResponderEliminar
  3. Cadascú és com és: hi havia regidores vestides "de carrer" amb pirates i d'altres mudades com si fóra el dia corpus. De tot.

    ResponderEliminar
  4. Cada u és cada u, els un volen mostrar que son senzills, planers i pròxims i altres van com si foren capos de la màfia. Per a que vol anar Manolo en traje??? Sinó els lluix!!!

    ResponderEliminar
  5. Aunque la mona se vista de seda, mona se queda.

    Ande yo caliente, riase la gente.

    No por mucho madrugar, amanece más temprano (aquí traducible por : aunque te pongas mucho o poco traje, continuaràs siendo el mismo)

    Donde hay patrón no manda marinero (aunque el marinero vaya con traje)

    ResponderEliminar
  6. Acabe de vore a la nova "Veu de la Valldigna" de paper el reportatge de fotos del acte que estem parlant.
    La veritat, vaig a reservar-me els qualificatius que mereixen alguns dels comentaristes, perquè ara resulta que el president de la junta local, les falleres, tot quisqui, entre ells l'alcalde, van en cos de camisa i amb roba informal. i critiquen a l'alcalde per fer i anar com tots, com gent normal del poble.
    Ssegur estic que si portara tratge el criticareu pel contrari, per voler "diferenciar-se" del poble.
    Patetic alguns comentaris

    ResponderEliminar
  7. les regidores vestides de manera discordant eren ambdós del bloc, per a més informació.
    manolo anava vestit per a un acte oficial.
    un dia d'estos em veig a jordi en el plenari en xandall.

    ResponderEliminar