viernes, 1 de julio de 2011

L'AVINGUDA DE LA MARINA ESTÀ PATES AMUNT

Entrem en juliol amb la Avenida de la Marina sent la polémica de l'estiu. Una de les colles que està treballant en la urbanització del passeig ha anunciat que deixa les obres perquè afirmen que l'empresa no els ha pagat les nòmines.
En l'avenida treballen dos empreses per fer les obres. Els treballadors d'una han parat i els d'altra seguixen.
Els que posen adoquins estan a la faena, però els que tiraven formigó no, de manera que es qüestió de temps que es pare l'obra sino hi ha cap canvi.
Es comenta que l'empresa està parlant amb els treballadors per tractar de donar solució a esta paró.
Per si fora poc, l'asfaltat de l'Avenida s'ha retrasat més del que es pensava i a més dels dies 29 i 30 de juny, també s'ha tallat este carrer hui divendres, 1 de juliol, amb les molèsties que genera a aquelles persones que hui entren a ocupar els pisos llogats.
Vorem com queda tot.

13 comentarios:

  1. Si es paren les obres no és culpa ni del govern del tripartit ni del PP, és un tema de la crisi.
    Tot i això, sí que voldria apuntar una cosa. Fa uns mesos es paralitzaven les obres de l'institut del Cambro per similars circumstàncies.
    En eixe moment, des dels partits que estaven en l'opisició i que ara estan al govern, sí que es va criticar i pressionar al govern que encapçalava Manolo Vidal i tot s'ha de dir, es van fer les gestions necessàries perquè es reenganxara l'empresa eixint amb la que es va quedar al tall en l'adjudicació del projecte.
    Ara el nou govern hauria de fer també açò, anar a avançar les gestions i no esperar, perquè l'estiu ja ens pilla de ple. Si reben crítiques o no això és altre temas. No mereixerien crítiques per esta paralització, però com en el seu dia les varen fer, també seria normal rebre-les ara.
    Confie que se solvente tot i que la gent cobre que hi ha molta crisi

    ResponderEliminar
  2. No es el mateix cas ni paregut. Aquella empresa va plegar, se'n van anar tots de l'obra i se'n va anar per fallida técnica. I ningu va criticar ni presionar a Manolo sino a la Generalitat que havia adjudicat a una empresa que tenia "ramificacions oscures" i que no va ser l'unic cas que eixa empresa es va deixar obres de la Generalitat empantanades.
    I la noticia va saltar MES D'UN MES DESPRES QUE ES PARALITZAREN les obres i no es treballara.

    Ací hi ha un problema dels treballadors que no cobren. De tota manera, també s'ha dit que els problemes potser venen perqué la Generalitat, que es l'entitat adjudicataria, no paga les obres del Pla Camps com feia Zapatero que abonava d'eixida crec recordar el 70%. En el Pla Camps paga primer l'empresa i si té algun problema o falta de diners momentani es queda penjada perquè la Generalitat Valenciana com tot el món sap no té un euro i paga quan paga.

    Jo l'unic problema que veig és que el PP de Tavernes havia d'haver exigit començar les obres quan van dir, en setembre, i no algun mes de retard. Si es retardaven podia haver algun problema, i així ha ocorregut. Per a mi pecaren de "pardillos" amb el retard d'inici.

    Quan el tema de l'asfaltat: el dia de més ha sigut una errada de calcul de l'empresa. Abans de res cal dir que eixa empresa si que ha sigut llesta, i ha cobrat per endavant.

    El que passa es que van comptar l'obra com si fora una carretera, tants metres d'avinguda, i no van tindre en compte la perdua de temps que representa fer les "orelles" dels aparcaments, entrades en finques i cotxeres, etc. I és en eixes coses, no previstes per l'empresa, on s'ha pedut eixa dia de demés.

    Confie en haver sigut d'ajuda.

    ResponderEliminar
  3. Mientras las obras de la Avenida están paralizadas, el Alcalde Jordi Juan y la Concejala de Urbanismo Carmen Canet, estan los dos en Confederación. ¿Que pasa que el Alcalde?, ¿no puede ir solo?, ¿tiene que ir acompañado sabiendo que las obras de la playa estan paralizadas?, ¿no tiene bastante autoridad? porque si es por tripartito faltaba Karina. Así van todos juntos de la mano.

    CARMEN que es la CONCEJALA DE TURISMO Y DE URBANISMO y deja la playa para marcharse a Valencia, y no digo que las obras del rio no sean importantes, pero ayer, era de mayor importancia lo que ocurria en la playa.

    ¡HAY QUE SABER LAS PRIORIDADES DE TAVERNES EN CADA MOMENTO! Y ESTO LO DIGO ALTO Y CLARO, ESTE QUIEN ESTE EN EL GOBIERNO.

    ResponderEliminar
  4. Açò no és facebook, però M'AGRADA l'anterior comentari. Molt encertat.

    ResponderEliminar
  5. El que te que fer el actual govern es anar a Valencia i intentar buscar sollucions.
    Menos lamentarse i donar culpes a uns i a altres el que tenen que demostrar es tot allo que prometeren

    ResponderEliminar
  6. Primer el entorn de la guarderia, ara lavinguda.
    Que sera dels locals de creu roja i de caritas, tame volarán?

    ResponderEliminar
  7. ventilador podries posar fotos. o es que no tens camara?

    ResponderEliminar
  8. Quanta tonteria.

    Els regidors han d'estar seguint les obres en directe? Si això ho fan els jubilats.

    El que passa és que ara es sap la veritat en directe i la transparència porta inicialment aquestes coses.

    Seria interessant que s'enterareu de coses que aniran sabent-se de la gestió del govern anterior. Igual el cos us demana que tanquen algú a presó i tot.

    ResponderEliminar
  9. Jo he vist en la premsa cent vegades noticies de quant anava Eugenio Pérez i Antonio Bono a temes d'urbanisme a Valencia, i he vist dos mil noticies de premsa en que Ribis i Manolo Vidal anaven junts a Valencia per temes d'educació, en concret per problemes de l'institut.

    Lo més normal i lògic és que l'alcalde vaja amb el responsable d'urbanisme, d'educació, de sanitat o de l'àrea que siga quan vaja a Valencia a solucionar un problema.
    Ara sembla ser que si ho fa el PP està tot bé. Si ho fan els altres no.

    I se vos ha oblidat dir que també va anar l'arquitecte municipal. ¿I que te que vore un arquitecte en un tema de Confederació, es peguntareu? M'ha estranyat que no ho pregunteu i ho criticareu també.

    Ai mare, quants ne governa la farina, i ella fina que fina!.

    Per a la vostra informació, la reunió es va acabar a migdia i a l'hora Carmen ja estava a peu d'obra a la platja, aguantat el sol, i va arribar quasi a les postres al dinar de fi de curs del col·legi. Passades les tres.

    I que conste que m'agrada la critica polítca, però constructiva i veraç, no enredrar per enredrar. Gràcies per la publicació.

    ResponderEliminar
  10. A l'anonim que diu:
    Primer el entorn de la guarderia, ara lavinguda.
    Que sera dels locals de creu roja i de caritas, tame volarán?

    Normal que volen. Per mi que ho facen ja i que volen.
    Quant Creu Roja fa el salvament me'l fa debades? Quant porta l'ambulancia a un acte o event ¿me'l fa debades? Per què li tinc que donar un local debades?
    Si es diguera: El local val tant i a canvi heu de fer això i allò fins que pagueu el que val encara ho entendria pero debades, i entemps de crisi...
    debades els flares peguen cabotaes.

    i igual en el tema de Carites. Si li fa falta local que agarre el local parroquial i si en vol un altre, que el pague l'esglesia dels diners que li dona l'Estat i dels que trau de la declaracio de renta.
    Si ve un musulmà o els testimonis de Jehova, els ho donarem debades?

    Estem en un estat aconfessional i damunt ells tenen subvencions pel famos concordato amb el Vatica del Franco. Que ja estaria bé les eliminaren com a la resta d'Europa

    ResponderEliminar
  11. Pues sí que has de seguir les obres. No dic en directe, però sí que han d'estar ben pendents, que estiu són 2 mesos en tot l'any i ara ve gent de fora. Si es vol promocionar la platja s'ha de donar bona imatge!

    ResponderEliminar
  12. Responent a "i igual en el tema de Carites. Si li fa falta local que agarre el local parroquial i si en vol un altre, que el pague l'esglesia dels diners que li dona l'Estat i dels que trau de la declaracio de renta."

    Si vols, li dius a l'ajuntament que prove a vore per quants euros li eixiria donar el servei que Caritas dona voluntàriament a la gent necessitada del poble. No sigues simplista, que hi ha molta gent honrada ajudant als altres debades i amb eixe local l'única cosa que es pretenia fer era facilitar les coses i que els recursos es destinaren allà on realment fa falta i no a un lloguer.

    I tot això amb un govern d'esquerres, que suposadament hauria d'afavorir els serveis socials...

    ResponderEliminar
  13. EL QUE ESCUCHA ...

    Sobre el tema de Caritas, y el comunicante que se queja de la gratuidad y nos recuerda que hay que poner la X en la renta para que lo que van a devolvernos se lo den a la iglesia. (recuerdalo cuando la vayas a hacer el año que viene), ya que caritas toda la gente que trabaja alli, de sueldo a cargo de caritas 0€/mes * 12 meses = 0€/ año.

    El servicio y el local deben ser gratuitos porque asi lo requiere dad gratis lo que gratis recibisteis, eso es el principio de la caridad, que podemos pensar en dos tipos de caridad, caridad cristiana, caridad humana, pero al final caridad.

    Sabes conozco a un señor de izquierdas cerca de tavernes, que tiene esposa y dos hijos, y hace 2 años que no trabaja, y sabes donde va todas las semanas a recoger una caja con alimentos de primera necesidad, (no al ayuntamiento nooooo) a caritas y se la dan si mirar sin preguntar si es de aqui o es de alli si viste rojo o viste azul si viste naranja o lleva una camiseta del che. Pero el si le dijo a la hermana, hermana perdone no se si a un hombre como yo de izquierdas que nunca ha querido nada para la iglesia y si por mi fuera les hubiera quemado todo, me podria dar algo para mis hijos. la respuesta de la hermana fue para tus hijos y para ti, Dios no entiende de politicas, solo entiende de personas.

    No seamos simples.

    ResponderEliminar