martes, 21 de abril de 2015

UNA LEGISLATURA ON NO S'HA FET RES PER ACONSEGUIR MILLORAR L'ACCESSIBILITAT DE L'ESTACIÓ DE TREN. ENCARA QUE TAMPOC S'HA ACOSTAT A BORDERIA L'ESTACIÓ

En tota la legislatura no s'ha fet res per millorar l'accessibilitat de l'estació de tren. Seguix sent un perill per la gent usuaria del tren. Han de crear les vies i jugar-se-la per si ve un tren.
L'estació està igual que la va deixar el PP. Amb el PP es va millorar el parquing de l'estació i es va fer el pas rassant de les vies.
Recordeu que abans havies de baixar uns escalons molt empinats i crear per unes fustes posdes en mig de la via.
Es va aconseguir eixa millora a l'espera que es fera el pas soterrat per a vianants per evitar pasar per la via. Però esta legislatura acaba i el govern de Compromís de Jordi Juan no ha fet res per millorar el que altres ja aconseguiren.
S'ha oblidat de l'estació, i això que va prometre en les passades eleccions que acostaria l'estació de tren a Borderia. El govern de Jordi Juan de Compromís no ha fet ni una cosa ni l'altra.
0 en promeses cumplides i 0 en accessibilitat, també 0 en esforç.

4 comentarios:

  1. L'estacio si que s'acostat a Borderia, pero sols 5 centimetres i no es nota quasi. Firmat: el buscador de males excuses i "tu mes" de Compromis

    ResponderEliminar
  2. JJ no ha fet res en quatre anys excepte pujar impostos

    ResponderEliminar
  3. Ni s'ha fet ni fara el que esta proposant ara en el seu programa. Durant aquestos 4 anys Tavernes sols ha baixat el déficit pujant els impostos als ciutadans i s'han gastat diners inutilment en Retens o en periodistes "neutrals".

    ResponderEliminar
  4. Srs. Estem cegs o que? Clar que s'ha fet ... I molt.
    - Adjudicar contractes a l'empresa del germá de la regidora Llum.
    - Omplir li les butxaques al cap de policia, pagant li cantitats indecents en productivitat i hores extres ademés d'altres priviletges.
    - Obrar en casa d'altre (Obres del Retén)
    - Adjudicar obres i demés sevicis a empreses de fora (les del poble que se fo..)
    Tot aixó i l'estació encara no está a Bordería.. Ahhhh i en accesibilitat un CERO.

    #PitjorImposible

    Tintin

    ResponderEliminar