martes, 28 de abril de 2015

COMPROMÍS POSA EL PUNT DE MIRA EN EL COL·LEGI DEL PATRONAT I LES MONGES

Si Compromís governa tancarà els col·legis del Patronat i les monges?
El grup de Compromís ha dit ben clar que expropiara els col·legis concertats.
Queda clar que això amenaça el mapa escolar de Tavernes, perque afectaria al Patronat i a les monges.
Quina mania li tenen a estes escoles? Quin mal fan?
Després de soltar l'amenaça els nacionalistes han volgut ablanir-ho dient que els faran en públics, i això legalment no es pot fer perquè no pots donar plaça als mestres, ni atemptar contra edificis històrics.
Clar està que si Compromís guanya posarà el punt de mira en els col·legis concertats i a Tavernes ens escladarà molt.
Pensem que els pares han de triar on volen dur els seus fills i és un error anar a per dos col·legis que li fan molt de bé al nostre poble.

4 comentarios:

  1. Si penses de que els pares han de triar on volen portar els seus fills, perquè el PP (Tant a la Comunitat com arreu d'Espanya fomenta la educació privada, a més a més de totes les linies en valencià que està suprimint el PP per tots els col.legis de la comunitat? Això dona alguna opció per triar el col.legi on volen els pares que eatudien els seus fills o lleva opcions de triar?

    ResponderEliminar
  2. pues si que estem aviats.
    Que passa que es dona rabia que leducació no siga en català

    ResponderEliminar
  3. El srs de Compromís s'omplin la boca parlant de llibertat. Pero pareix ser que la llibertat es sols per a ells i no per als que no pensen com ells
    Jo reivindique la llibertat i el dret de el legir l'educació dels meus fills i no deixarlos al capritxo de nacionalistes transnoxats que només volen adoctrinar mijansant la manipulació ideologica als alumnes.
    Dit aixó reivindique la llibertat d'elecció de centre, com no també de la propietat privada i de la llibertat de cátedra.

    Tintin

    ResponderEliminar
  4. Amb els meus impostos no tinc cap pq te pagar escoles religioses,qui vullga religió q vaja a missa,i els adoctrinen allí

    ResponderEliminar