miércoles, 15 de abril de 2015

EXISTEIX L'INSTITUT? I ESTOS SÓN ELS QUE DIUEN QUE DEFENSEN L'EDUCACIÓ?

S'acaba la legislatura i el govern de Jordi Juan ha sigut incapaç de fer possible que es facen importants reparacions a l'institut Jaume II.
El més fàcil pel govern nacionalista serà tirar-li la culpa a la Generalitat, però la veritat és que el govern de Jordi Juan ha fet molt poc per demanar que s'actue sobre l'institut.
En el govern del PP es montaren concentracions a les portes de l'ajuntament demanant accions en els instituts.
En esta legislatura amb el govern nacionalista a Tavernes han estat tots quiets. Cap movilització, ni una queixa...Tots callats, com si l'institut no existira.
El govern de Manolo Vidal va aconseguir que es fera un nou institut, el de la Valldigna en la zona del Cambro.
Van ser més de 7 milions d'euros d'inversió. Tots subvencionats.
Amb Jordi Juan l'institut ha sigut el gran oblidat. I després vol ser defensor de la joventut i l'educació. Moltes pareules però cap fet.
L'institut del Jaume oblidat, pitjor del que estava. L'escoleta de la platja que va fer el PP tancada. I la Víctor Calatayud va ser iniciada pel PP, perque sinó no hagueren fet res. De fet amb el govern de Juan les obres tardaren en acabar-se quasi dos anys.
Està clar que amb govern nacionalista poc s'ha fet, moltes paraules boniques però cap fet.
Sort que en la passada legislatura el PP va ser capaç de fer que es ferà a Tavernes el nou institut, que per cert, és la inversió més gran feta a la Valldigna, i tota subvencionada.
El govern de Juan no ha sigut ni per a podar les quatre plantes que té l'institut a la façana
Esta fota ja la publicarem fa temps, i encara seguix pareguda la situació d'esta selva.

3 comentarios:

  1. Ara ja no es concentren a la porta de l'ajuntament del BLOC. Ara paguen autobusos per què es concentren a la porta de Conselleria del PP.

    ResponderEliminar
  2. Ho has encertat Ventilador. Has dit una veritat. Segur que els joves tenen criteri i veuen el desengany que ha sigut Jordi

    ResponderEliminar
  3. Molt ben dit, molt de dir però poc de fer..este és el govern del Bloc que ens ha tocat patir 4 anys...

    ResponderEliminar