lunes, 20 de abril de 2015

COMPROMÍS ES VA OPOSAR A A LA CONEGUDA COM LLEI CONTRA EL YIHADISME

És habitual que en blogs cotorrins s'intente adoctrinar a la gent cap a un vot nacionalista. Es comenten les coses que interessen prquè creuen que poden traure polémica política, però en callen altres que són molt importants pels veïns.

Encara estem esperant que al blog cotorrí es parle de la postura de Compromís davant la coneguda com llei contra el terrorisme yihadista que es va fer al Congrés dels Diputats.

El representant de Compromís va votar en contra de la llei que pretén atacar al radicalisme yihadista.

Baldoví, el representant de Compromís, va atrevir-se a dir que la reforma d'eixa llei era innecessària, i afegia que la legislació ja es bastant "severa" contra el yihadisme. Creu Baldoví que eixa llei, aprobada per majoria al Congrés i pels partits majoritaris, és un intent de llimitar el pensament.

Per què açò no es diu en els foros nacionalistes de Tavernes? per què es calla? Per què s'amaga?

Eixe és el nacionalisme que tenim ací, un nacionalisme que està més del costat del fundamentalisme que de la llibertat.

4 comentarios:

 1. Això La Cotorra del sr. Juan no ho diu no.

  ResponderEliminar
 2. No pasa res, els de compromis saben que fer si alguna volta hi ha un atac yihadista, cridaran al 112.

  ResponderEliminar
 3. El principal amic del yihadisme és el capitalisme serril,així té excusa per bombardejar i expoliar els països del mig orient on també el pateixen. Però contra eixos no es farà cap llei.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Estas justificant el terrorisme? Les decapitacions? Eres un nacionalista molt serril. No entenc com Compromis no apoia la lluita contra el yihadisme

   Eliminar