martes, 28 de abril de 2015

UNA FOTO QUE HA INDIGNAT A GRAN PART DELS HOSTELERS

L'alcalde Jordi Juan acaba de sumar una altra foto a la seua galeria de polèmiques i desficacis. Al seu Facebook, on posa énfasis en que es alcalde president de l'ajuntament, i del qual fa un ús més polític que no personal, va penjar una foto a les portes d'un saló de bodes d'Alzira.
Sembla que es casa i va anar a fer la prova del menú, però el que ha enfadat a molts hostelers del poble és que haja posat una foto fent-li "propaganda" a una sala.
Mentre el seu partit diu que es compre a Tavernes, l'alcalde li dóna bombo a comerços de fora del poble. Cadascú pot fer la boda on li done la gana, però el que no li ha agradat a molts hostalers és que l'alcalde li done bombo a un negoci que competeix amb altres del poble.
Que faça la boda on considere, però no és adequat per a un alcalde posar una foto al Facebook.
Algú el defensarà, però la foto en qüestió no ha agradat a gran part dels hostalers.
Dit açò enhorabona per la boda, però esperem que l'alcalde siga més mirat amb les fotos que posa en les xarxes socials. Que quede clar: cadascú es casa on vol, però justament a un alcalde, que fa ús polític del seu Facebook, li ho fa molt lleig als establiments del poble anunciant altres llocs. Que siga conscient que és una persona pública i que penjar eixes fotos li fa un flac favor als salons del poble, que es case on vulga, però que no promoga negocis que són competència a altres del poble.

10 comentarios:

  1. Els peperos sou molt ridiculs i feu molta risa....no sabeu q fer per a tirar a jordi, i, digueu cada tonteria...feu molta risa en serio!

    ResponderEliminar
  2. Damunt que es gasta els diners fora del poble ara va i, damunt, li fa propaganda al saló de bodes de fora del poble.
    Boda fora del para poble, piso fora del poble,... que serà la pròxima?

    ResponderEliminar
  3. L'alcalde es casa? I jo sense saber-ho.

    ResponderEliminar
  4. Per tant, tota la gentola que viu al poble i es casa i se'n va a la Sala Rex Natura, a la Sala Santy a Cullera, al Bayren de Gandia, al Flamingo de Daimús... Que fem d'ells?? Gentola tot!!

    ResponderEliminar
  5. Jo per mala experiencia(no ha segut ben atessa) en alguns comerços del poble tinc clar que no tornaré a comprar en eixos estableiments. A les hores en altres tinc claririsim que torne. Aixi que cadascu que faça lo que vuiga i on vuiga en els seus diners.

    ResponderEliminar
  6. pobrets,k aburrits esteu,a vore si feu algo per el poble i deixeu d fer el tonto ya...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Et refereixes a nosaltres? Sols hem reproduit una foto i dit una opinió de molts hostelers. O et refereixes al govern? Perque en 4 anys han fet molt poc llevat de retens i poc més

      Eliminar
  7. no vec on esta el problema,el tenen que demanar permis per a triar el lloc

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Lluis, qui seré jo per a donar o llevar permís per a que trien lloc?
      Fan el que volen i be que fan. Ara be... Pregunte jo, hi ha cap necesitat de publicar la foto en les xarxes socials refregant el nom d'altre saló de fora del poble? Hi ha necesitat de despreciar als salóns del poble? Jo crec que es innecesaria la publicitat gratuita i el despreci implicit als salóns del poble.
      Ah! I que siga enhorabona.

      Eliminar
  8. Lluís llig bé la nota. Igual té que es case i on es case. La nota ho diu ben clar.

    ResponderEliminar