martes, 7 de abril de 2015

SENSE PREVISIÓ DE LA POLICIA

Dilluns es parlava de la festa que va ser un èxit el dia de pasqua a la platja de Tavernes. Molt bon ambient i els comerços funcionaren de meravella.
Tot perfecte en una vesprada patrocinada per la Mancomunitat de la Valldigna.
Sols va fallar el que depenia de la policia de Tavernes. Els seus responsables foren incapaços de previndre i posar un dispositiu adequat pels dies de pasqua.
El retén de la policia de la platja buit durant pràcticament tot el dia. La policia no va tallar el pas en la zona de la verbena fins la nit. El botelló a tope i els cotxes passant per mig de la gent. A l'eixida de la mar cap dispositiu per regular el trànsit.
Per sort, la gent es va portar bé i en general no hi hagueren incidents.
Altra falta de previsió en matèria de seguretat en la policia local.
Ja va faltar policia a cap d'any, va faltar protección civil en la cavalcada, va faltar policia el dia de Sant Antoni, i ara en va faltar per a Pasqua.
Estem pagant molts diners als responsables de la policia pel resultat que estan donant, i tot per falta de planificació.

3 comentarios:

  1. Previsio? Però si durant la tal govern l'unic que esta previst es la campanya...durant quatre anys no han fer res o han actuat a salto de mata. Es com si durant quatre anys sols s'hagueren preparat per les pròximes eleccions!!es fort!

    ResponderEliminar
  2. No sabeu perquè és? de caixò..no els queden diners després de pagar tantes hores extra al cap de policía per a poder mantindre la seguretat en event alguno del poble

    ResponderEliminar
  3. La falta de previsió en seguretat en este tipo d'events es clara i notoria. Embusos de transit per a eixir del poble... Sen se cap agent... A la platja mes del mateix mes l'aglomeració de persones a la verbena.. Mal, molt mala organització. Cero a l'ajuntament i un 10 al comportament dels ciutatans.
    Dit aixó, i en antecedents, m'agradaría que apelant a la transparencia del govern municipal es publicara si el cap de policía cobrará productivitat i hores extres per esta gestió tan nefasta i a la vegada irresponsable.

    ResponderEliminar