martes, 28 de abril de 2015

L'AVINGUDA ES QUEDA AIXÍ?

L'avinguda de la mar es queda així?
Un poc abans de pasqua l'ajuntament va posar plantes en algunes isletes de l'avinguda, però la nostra sorpresa ha sigut vore que allí ja han parat els treballs i s'han deixat rogles sense actuar, com es veu en la foto.
En algunes zones s'han posat moltes plantes, en altres cap. Mitja avinguda està igual, i l'altra feta a trossets.
Pensem que o els treballs es feren a pressa per l'arribada de la pasqua i encara falta o és que s'haguera pogut fer millor repartint un poc més les plantetes.
Per cert, que esta plantació l'ha fet l'empresa on té una gran vinculació el germà de la regidora de contractació de Compromís. I s'ha fet amb un contracte a dit.
Si ja es va dir que es portaven més de 100.000 euros en projectes donats a dit a l'empresa on està el germà de la regidora de contractació, i ara haurem de pujar-li uns 40.000 eurets més per la plantació en l'avinguda.
Ara ens poden criticar a nosaltres per publicar realitats que no agraden als que tenen el poder, però l'assignació a dit i els rogles buits en l'avinguda no els hem fet nosaltres.

7 comentarios:

  1. Que ineficacia!!! vaja manera de tirar els diners a la basura, que preparen un projecte previ i no anar tapant forats a burro barra

    ResponderEliminar
  2. Desde el desgobierno del señor juan como hace cuatro años las actuaciones Ono se hacen o se hacen amedias como siempre.

    ResponderEliminar
  3. Ho fan tot a bot de matoll i no acaben res com ha pasat en la Avenida, el reten i moltes coses més.

    ResponderEliminar
  4. Ni mitja llavaeta de cara. Han deixat l'avinguda a mitat asear. Que l'empresa no ha arribat a cobrar o que?

    ResponderEliminar
  5. El gobierno de la transparencia y todo queda en casa. Anda y que les...

    ResponderEliminar
  6. La faena feta per ells sempre esta de categoria. Ai si això ho haguera fet el pp, no vull ni pensaro. El cotorro s'hauria fartat de penjar fotos i criticaro. Pero com ho fa el xiquet de casa, pues muy bien, de molta categoria esta l avenida!

    ResponderEliminar