viernes, 17 de abril de 2015

ESTOS SÓN ELS QUE ENS HAN DE DONAR EXEMPLE? DEIXEN UN CAMIÓ QUE NO CAP EN EL RETEN APARCAT EN UN CARRER QUE ESTÀ PROHIBIT

Molt fort el que ens trobarem ahir. Un camió va ser portat al dipòsit de vehicles que està en el nou retén de la policia local i la sorpresa ha sigut que no cabia per entrar en dipòsit.

La mala solució per part dels responsables de seguretat va ser deixar durant tot el dia el camió aparcat en el carrer.

En un carrer on ningú pot aparcar, en un carrer que és entrada i eixida de carretera, en un carrer on passen camions, cotxes i gent corrent.

Un autèntic perill manat pels que ens governen des del nacionalisme o cobren barbaritats de productivitat. Serà de mala productivitat en tot cas.

Si qualsevol de nosaltres haguera aparcat en eixe carrer, el que està junt el reten al polígon, ens hagueren posat mínim 200 euros. Però el govern de Jordi Juan té una llei diferent pels seus.

Mireu: porten un camió en dipòsit en un reten que està costant-nos més de 200.000 euros i no cap el camío. Això és una falta de previsió. Decideixen aparcar-lo en un carrer on està prohibit tot un dia. Això és una temeritat i una burla a la resta de ciutadans que respecten les normes de circul·lació. I tot açò ho fa qui vol donar-nos exemple, que és un incoherent amb el que diu i després fa.

 

8 comentarios:

  1. Que fa eixe camió ahi aparcat?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El camió ha d'anar dins del dipòsit de vehicles, però com no cap l'han deixat mal estacionat al carrer.

      Eliminar
  2. Despres de gastarse més de 200.000€ ara va i resulta que el camió no entra. Mortadelo i Filemon son millors que estos de l'ajuntament. En el local de Marjaletes si que haguera cabut el camió perque era millor, més gran i més econòmic.
    #JordiDimissió.

    ResponderEliminar
  3. Doncs jo sols veig el camió aparcat. La resta del que diu l'article, ens ho hem de creure i au?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En la foto es veu ben clar. Esta vesprada encara estava. Denunciem per aixo al de la grúa? Al concejal? O al jefe de la policía?algu dels 3 es el responsable d'eixa falta de previsió i d'eixa infracció

      Eliminar
  4. Ale va no pareu de criticar vosaltres sou perfectes

    ResponderEliminar
  5. Xapuses Xapuses i mes xapuses.
    Ja está be!!!! Espere que tots estos desproposits siguen presos en consideració a l'hora de votar.
    #Jordidimisió

    Tintin

    ResponderEliminar
  6. Eixe camió aparcat ahi és un perill perquè ocupa tot un carril i s'ha dw xafar la linea continua per pasar.
    Espere que no pase cap accident.

    ResponderEliminar