lunes, 13 de abril de 2015

AHIR SÍ QUE HI HAVIA POLICIA. EL QUE DEMOSTRA QUE ES VA FALLAR, I MOLT, EN PASQUA

Ahir hi havia molta menos gent en la platja i en la festa que en Pasqua, però sí que trobàrem policia regulant el trànsit en la zona de Padur.
El dia de Pasqua no va haver policia en eixa zona fins quasi la nit. Es provocaren moltes situacions de cotxes passant en mig d'un fum de gent. Eren situacions de perill i que s'hagueren pogut evitar amb més previsió policial.
Els agents són uns manats, però els responsables de la policia no poden fallar tan estrepitosament.
Ahir sí que hi havia policia en Padur. Això demostra que el dia Pasqua es va fallar. Algú dirà que rectificar és de savis, però no és este el cas.
En temes de seguretat no es pot fallar tan alegrement. No es poden pagar més de 4.000 euros de productivitat al cap de la policia i que hi hagen eixos fallos. No tenen res a dir els polítics?
Tots callats i pagant productivitats elevades i retens de la policia que no serveixen més que per a portats gastats més de 200.000 euros per a res.

3 comentarios:

  1. La policía esta fallant molt i no es pels policies, es pels que manen

    ResponderEliminar
  2. La culpa és de l'alcalde que ha portst a un jefe de policia per motius i afinitat política.
    S'ha demostrat que no està capacitat per dirigir als policies del poble però Jordi, en lloc d'expedientarlo, el recompensa amb productivitat, hores extres i cotxe particular.
    #JordiDimissió

    ResponderEliminar
  3. La policía te dos cancers un es el jefe d la policía i l'altre el regidor d seguretat ciudadana, Sr alcalde están deixanlo en evidencia, obriga els ulls.

    ResponderEliminar