viernes, 24 de abril de 2015

A UN MES DE LES ELECCIONS

Estem a 24 d'abril, això vol dir que d'ací un mes justet es faran les elecciones municipals i autonòmiques.
Els partits van presentant les seues candidatures. Les llistes ja se saben, les propostes van dient-se i la gent ja va pensant a qui li votarà.
Què penseu del panorama polític actual?
D'ací un mes tots haurem d'anar a votar.
Es repetirà un Tripartit, algú tindrà majoria o governarà el més votat?
En les passades elecciones hi havia més partits, en estes sols 5.

2 comentarios:

  1. Jo ho tinc molt clar a qui he de donar la meua confiança per que governe. Sen se dupte al PP per varier raons.
    1) Manolo Vidal aporta experiencia de govern i d'oposició i tant governant com no, ha demostrat clarament que es un treballador inesgotable sempre a favor dels veins del poble.
    2) La llista que acompanya a Vidal es de molta categoria profesional i personal i es la que mes renovada es presenta barretjant experiencia, juventut i molta il lusio per treballar per el poble.
    Els resultats dels pactes de perdedors ahi está, portant tensio, malestar i deixadesa que el que ha portat a un abandó del poble.
    Espere que es valoren els fets al poble i que es valore l'honradesa, treball, experiencia i il lusió per que el nostre poble avançe.

    Votaré a la llista del PP. Donaré el meu suport al Sr Vidal i al seu equip.

    Tintin

    ResponderEliminar
  2. Bona eleccio, jo tambe donare el meu vot a Manolo Vida i al seu equip. Per cert, es la candidatura en la que es veu a la gent de la llista, cosa molt important en un poble, en este gest es veuen les caretes i no pensem qui esta ahi, molt important! Be, jo ho tinc clarisim Manolo Vidal alcalde, Compromis i EU que descansen que estarán molt cansats sobre tot de gastar diners en campanya.

    ResponderEliminar