viernes, 9 de enero de 2015

TAVERNES DE LA POLÈMICA. I LES CARROSSES A PREU D'OR

La veritat és que Jordi Juan no para de fer que Tavernes isca a tots els llocs. El problemas és que ix més per a mal que per a bé.
Mentre s'ha preocupat molt pel cartell del Festivern, però no per la seguretat i la bruticia del Festivern, ha descuidat altres coses.
Amb Juan al front de l'ajuntament eixim als diaris perque portem les anàlisis de sang en remolc a Gandia, es trenquen governs (dos vegades en esta legislatura), no deixa parlar al ple a l'oposició o impedeix que es faça el discurs del rei per estar en castellà.
La veritat és que el folló del discurs reial ha servit per tapar la falta de seguretat que hi havia a la cavalcada. Vos recordem que una dona va resultar ferida i que van faltar mitjans per garantir la seguretat durant la cavalcada en lloc com la carretera o en acabar l'acte.
Ara hem sabut que la calvacada ha costat quasi 30.000 euros. Més enllà de si és bonic o no, no és un poc exagerat?.
Les carrosses, una de la Ruperta de l'època de l'1, 2, 3 han costat més de 7.000 euros, i això que els tractors i xòfers eren del poble. No és molt exagerat eixa despessa?
Què penseu? No són les carrosses massa cares?
Han costat igual que el que se li ha donat a les falles i això que les falles portaven el gros de la gent a la cavalcada.

19 comentarios:

  1. La veritat és que no sé en què es van gastar 30.000 euros…com tampoc entenc que en tres anys es diga que no hi ha dines, no es fa res al poble i, tanmateix ens gastem de colp cinc mil·lions de les antigues pessetes en una cavalcada… Si a una casa no hi ha dines s'estalvia en ixides i caprixos no? 30.000 euros en una cavalcada no es un caprixo?? jo crec que sí…

    ResponderEliminar
  2. Dóna igual el que coste. Dóna igual que siga una ruperta o la carrossa de cenicienta. La seguretat també dóna igual. La brutícia?, no importa. L'important és que el xiquet siga de la casta i estiga al congrés, que per això té sa casa a València i està fent-la nova el seu amic que és el que es queda les contractes d'obra de l'ajuntament.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. això es així? però s'ho paga ell? en A?? Tot facturat?? tan transparent que es, el dia menys pensat publica les factures i vos fa girar la cara

      Eliminar
  3. 7.000€ la carrossa de les falleres majors? Mare dr deu si que es un poc execiu pense que hi han carrosses més boniques a un preu més barat. A mes pense que no deuria de hi haure una carrosa amb la cort de honor i la Fallera Major de Tavernes, és un acte dels reis mags organitzat per les Falles q no significa que han de figurar en carrossa i tot...

    ResponderEliminar
  4. Jo crec que gastar 30.000€ en la cavalcada és una barbaritat que va començar Pilar Altur i ara s'ha desmadrat.
    Abans es celebrava sense llogar a ningú de fora (locutors, acrobates, malabarites,...) ni fer castells i quedava una cabalgata molt digna i als xiquets/tes estaven igual d'ilusionats.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però com ells ho volien fer tot a "lo grande" volien marcar la diferència entre el PP i el Bloc, i la diferència és llogar o no a gent del poble, i pagar o no 30.000 euros. Al final han tornat al que feia el PP, llogar a la gent del poble, però amoquinant per no alçar més discrepàncies.

      Eliminar
  5. Si el govern local haguera dit a les falles amb ANTELACIÓ que serien les responsables de dur la cavalgata... tal vegada haurien pogut triar altres carrosses i exigir més bon preu. Si recordeu a un mes de la cavalgata ni havien cobrat la de l´ any passat ni havien acordat qui la feia enguany. En un mes no es pot fer miracles, i les falles al meu pensar, ho van fer. Quan es va contractar a les falles A NOVEMBRE, ja poques carroses quedaven per llogar, es van conformar amb el quedava.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A novembre?? es aixo cert??? tot el que fa Jordi i els seus amics es improvisar i improvisar.

      Eliminar
    2. Com sempre, van al tall al tall. No passen més coses perquè mira...

      Eliminar
  6. Abans també ho feien les falles sense cobrar. Però només entrar el Bloc a governar van deixar les falles de costat i van llogar per 30.000 euros a una empresa de cullera per fer la cavalcada. Després de totes les crítiques, ara no tenen més collons que pagar-li el mateix a la gent de tavernes.

    ResponderEliminar
  7. La cabalgata de l'any passat va costar 25.000€ i va ser molt millor que esta que ha costat 30.000€.
    Com poden justificar eixe increment del 20%?
    Aixi gestiona el BLOC. Més despesa i pijor cabalgata.

    ResponderEliminar
  8. Un 10 per a les falles. El govern de Jordi tot improvisació i imposició de maneres dictatorials

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Un deu per a les falles, però un cero al President de la Junta Local! Es veu que ja va posicionant-se en partits polítics (per si encara no ho teníem clar) per agarrar bon lloc a la llista... No ha d´aprofitar el lloc que està per a fer manifestacions partidistes. En el seu lloc ha de ser imparcial, es deu a les falles, no al bloc. No mesclem figues i panses! que la campanya encara no ha començat...

      Eliminar
  9. Un gasto desproporcionat. La mateixa ilusió pot donarse gastant menos.

    ResponderEliminar
  10. A eixe que el compre qui no el conega. De gat ... gatets

    ResponderEliminar
  11. Jo el trobe un xic prou imparcial la veritat.

    ResponderEliminar
  12. Si el President de la federació de Falles pensa anar en la llista del BLOC que deixe el carrec i no faça política en les falles.

    ResponderEliminar
  13. Mira si és imparcial que passa revista als regidors del pp al seu facebook si estaven o no a la cavalgata dels reis.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Als del pp estaven tots, inclus alguns d´ells participaven dins la cavalgata. A qui va posar falta? Si el malqueda sempre és jordi cara a les falles. Tots recordem el dia la presentació de la fallera del poble, que va acabar el discurs i se´n va anar, com ell ja havia parlat, se´n va anar per pates. El van cridar per a pujar-li un ram i ell no estava ja, que vergonya. Sols aprofita aquests actes per al discurs, si no, no va. De fet el dia del concurs de les paelles de la junta, no va anar ningú del bloc, ahi no passa llista el president de la junta? va, que ens ix el rabo!

      Eliminar