sábado, 24 de enero de 2015

TOTS ELS PARTITS VOLEN FER EL MUR DEL VERGERET MENYS COMPROMÍS. EL MUR ÉS LA SOLUCIÓ MÉS IMMEDIATA PEL VERGERET

Hem vist com tots els regidors, menys els de Compromís, estan a favor de fer el mur en el Vergeret i el riu. Eixe mur faria que ja no hi haguera inundabilitat a la urbanització del Vergeret, però el Bloc, com no ha sigut idea seua i li ho demanen de l'oposició es nega.
El PP recorda que la urbanització del Vergeret es va aprovar en ple i per uninimitat, també pels nacionalistes. Els populars, quan començaren la urbanització i quan donaren llicències no hi havia cap informe en contra. L'únic Alcalde que ha donat llicències al Vergeret havent un informe en contra ha sigut el de Compromis, que va buscar altre informe a petició perque fóra favorable a donar eixes llicències.
Vos posem ací la nota que ens han enviat del PP sobre Vergeret:



El Vergeret i les mentides del govern de Compromís
Per la boca mor el peix i eixa dita es pot aplicar a l’alcalde, Jordi Juan, que està jugant a la política en el tema de la urbanització del Vergeret en lloc de dedicar-se a gestionar sol·lucions.
Este és un tema molt important per al poble de Tavernes i és per això que deu tractar-se amb cura i no fer d’estes negociacions una lluita política.
La mala gestió de Jordi Juan arriba al seu punt màxim quan es nega a fer el mur de contenció del riu i amenaça a Confederació de dur-la als tribunals si no arregla el camí de la Séquia Bova. Amb amenaces és difícil arribar a acords, una mostra més de la poca falta d’idea i de talant de l’alcalde.
La seguretat dels nostres veïns
És actual el tema sobre la reparació de les solsides del camí de la séquia la Bova per efecte del riu. I a causa de la importància, per a la seguretat de tots els que per allí circulen, deu buscar-se una sol·lució en compte de tirar balons fora.
Cert és que Confederació ha d’ocupar-se del riu. No obstant això, mentre Jordi Juan realitza eixes reclamacions podria haver arreglat el camí i després reclamar les responsabilitats pertinents a la Confederació.
En esta legislatura el govern de Compromís s’ha oblidat dels camins rurals, i, amb eixa faceta de víctima que tant creu que el beneficia, culpa a tots dels problemes existents pel riu.
Des del Partit Popular pensem que seria més ràpid i apropiat fer les reparacions pertinents i paral·lelament seguir negociant amb la Confederació tot el que li correspon a la dita administració.
Sobre el mur del riu Vaca
Per posar en antecedents direm que el Vergeret va ser aprovat per l’Ajuntament en Ple, sense debat i per unanimitat de tots els grups polítics i que tota la tramitació va ser correcta segons la Conselleria d'Urbanisme que és la competent per aprovar definitivament. Així ho demostra l’acta que adjuntem a la nota.
La inundabilitat del Vergeret té una solució consensuada amb la Confederació, que implica fer un mur de contenció entre el riu i la zona urbana. Fins ara diferents partits, entre ells el Partit Popular, ha demanat que l’ajuntament faça eixa infraestructura –hem de recordar que l’alcalde nacionalista tornà un préstec que li permetia fer esta obra- però Jordi Juan de Compromis ha negat eixes obres i ha donat preferències a altres interessos que no impliquen pensar en els veïns del Vergeret i tota la zona del Passeig Colon.
En l’anterior legislatura es donaren llicències a vivendes i no hi havia cap informe en contra. Tal com apunta el nostre portaveu l’únic alcalde que ha donat llicències en la zona del Vergeret de Tavernes amb informes en contra ha sigut Jordi Juan. L’actual alcalde, front a un informe tècnic en contra de les llicències que va donar, va buscar un segon informe que, pegant-li la volta a les coses, informara favorablement per donar llicències, però eixe primer informe negatiu està present i l’alcalde el va obviar.

5 comentarios:

  1. Siguiendo con la tónica general del gobierno de Compromís con su alcalde a la cabeza, todas las actuaciones de anteriores legislaturas están mal y todas las propuestas de la oposición (incluidas las de sus ex-socios de gobierno) son ninguneadas. Estas dos situaciones hacen que Tavernes no avance.
    Con respecto de los caminos del margen del Vaca que estan dañados ya indiqué en otro comentario que era mejor solucionarlo y negociar que pleitear sin dar servicio a los usuarios. A eso llamo yo cabezoneria y "poc trellat" a parte de la irresponsabilidad de dejar sin reparar los daños con el consiguiente peligro para los usuarios.
    En legislaturas anteriores se han ido solucionando o por lo menos aliviando las inundaciones en la zona de vergeret i paseo colón construyendo colectores y otras obras. La cabezoneria del Sr Jordi Juan impide escuchar otras propuestas de la oposición que propone obras en infraestructuras que contribuirían junto con las obras ya realizadas por el anterior ayuntamiento contribuirian a dar mayor seguridad a los vecinos frente a posibles inundaciones.
    Sr Alcalde, consensue posiciones, escuche propuestas, negocie soluciones y obre en consecuencia. Su actitud no lleva mas que a estancar el desarrollo de nuestro Tavernes.

    ResponderEliminar
  2. Jordi està encabotat en no solucionar el problema del Vergeret.
    #JordiDimisió

    ResponderEliminar
  3. Pero porque no lo arregla la confederación del Jucar si es su responsabilidad?
    Porque se construyo tan cerca de un río?

    ResponderEliminar
  4. Entre algú que li interessava construir en el Vergeret i Jordi que no vol donar una solució al problema quan la té en la seua mà, ja anem be ja.

    ResponderEliminar
  5. Què asco dóna vore com a les xarxes socials la gent li fa la pamplina a Jordi Juan!! Només perque haja penjat un vídeo al Facebook on explica lo del riu Vaca, ja estan tots aplaudint com a mones. Es pensen que és el Totpoderós, només falta que vagen besant per on passa. Estan obssessionats.

    ResponderEliminar