martes, 13 de enero de 2015

BANDERA CAP AVALL PER ERROR, SEGUR?

Hem vist al blog de Quaderns i a la prensa esta foto on es veu que la bandera d'Espanya porta dies cap avall en plena plaça del poble.
El diari és massa benevolent i aventura a dir que ha sigut un error.
Segur?
No serem nosaltres qui direm que no, però tampoc que sí. Sols una cosa, que curiós que la bandera estiga cap avall pocs dies després que en el mateix lloc l'alcalde i els seus hagen impedit/prohibir/vetar/evitat que el rei fera el seu discurs en castellà. Es va donar preferència a que no hi haguera discurs abans que permetre que fora en castellà.
Sent satírics, si l'alcalde estiguera tot un dia al desert i la botella d'aigua estiguera en castellà, beuria? O seria radical i no ho faria.
Senyor alcalde, esperem que no es done eixe cas, però si alguna vegada es donara bega tranquil que el món no s'acaba en la frontera valenciana, catalana, espanyola o europea.

5 comentarios:

  1. Que casualitat, sempre per aquestes dates li passa alguna cosa a la bandera d´Espanya. Estaria així el dia del concurs de paelles del festivern a la plaça...?

    ResponderEliminar
  2. Això no és un error. Tots sabem que l'alcalde és alergic a España i per això la penjat al reves.

    ResponderEliminar
  3. Si, error segur... que no vos estranye que li lleven lo blau a la senyera i diguen que ha sigut la llavadora...

    ResponderEliminar
  4. La falta de respecte el la corrupció y la nefasta gestió del govern espanyol. Però açò no és el més important, més falta de respecte i més vergonyosa la deplorable acctuació del sistema davant dels malalts d'hepatitis no volent suministrar el "Sovaldi" i deixant morir a aquesta gent. De les families i families, amb xiquets inclús nadons victimes de la pobresa, permetre desaucis a families amb nadons i ancians de 80 anys.
    Perfavor, senyors i senyores amb temps lliure, en compter de fixarse amb aquest tipus de tonteries i malgastar el temps amb articles i critiques innecessaries, dediqueu temps a coses més important com les anteriorment mencionades!!! Tal vegada les coses funcionen millor!!!
    Que pena i quina vergonya!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vosté veu la realitat com vol. De la corrupció dir que hi ha que lluitar-la i és ara, amb el PP manant quan s'ha lluitat contra ella sense vore si són del PP, CIU, PSOE o de la casa reial. El PSOE poc va fer i qui està lluitant és l'actual govern. Dels desnonaments dir que quan més en feren va ser amb ZP i la gent com vosté estava callada. Ara s'han pres mesures perque no hi hagen tants, encara que hi haurà que seguir treballant perquè no passen casos tan extrems. I de l'hepatitis ja s'està posant solució.
      M'agradaria que vosté haguera dit que el govern ha evitat el rescat del país, que ha plantat cara a l'independentisme o que dóna ajudes a famílies nombroses. Són exemples que vosté calla.

      Eliminar