lunes, 12 de enero de 2015

QUINA FALTA D'HUMANITAT

Un alcalde ha de ser una persona pròxima, que està al costat de la gent. I això no és precisament el que tenim a Tavernes.
Ací viuen més pendent del facebook, de fer carrera a València o d’eixir a la foto que no d’atendre a la gent.
Ho diguem per un cas real, del poble, que ens contaven este cap de setmana.
Una veïna de Tavernes, mare d’un bebé, sense faena i que tot i estar casada es veu obligada a viure a casa dels sogres va anar al despatx de l’alcalde.
Després de cridar a la porta, ens contaven que per la descripció els va rebre el secretari de l’alcalde.
A la pregunta “què volies?” la xica va dir que volia parlar amb l’alcalde per vore “com estava el tema de la faena”.
I ara ve el més sorprenent.
La resposta que va rebre del gabinet d’alcaldia va ser “l’alcalde està per a coses més importants”.
Conta la veïna que per tapar-li els ulls li preguntaren “a un altre que hi havia allí” si hi havia alguna faena i que li digueren que no.
La xica es va quedar sense la cita que demanava amb l’alcalde.
Clar està que l’alcalde ha de tindre coses importants que fer. Però per este cas, la veïna mereix ser com a mínim atesa i cal tindre més humanitat. Per eixa veïna el més important és poder donar de menjar a la seua criatura. És més important que si es fa un retén per la policia, l’estació de tren arriba a Borderia o el Tripartit es trenca.

 

5 comentarios:

 1. No és ni serà l'ùnica que es queda desatesa. ..

  ResponderEliminar
 2. Açò no és humanitat. És no voler a ningú. Li importa un bon pet Tavernes i els seus veïns. No atén a ningú. Ens hem passat 4 anys sense alcalde per al poble.

  ResponderEliminar
 3. No es mereix ser Alcalde d'un poble com Tavernes, té la sensibilitat en el cul !!! Que poc l'hi importem el veïns treballadors de Tavernes!! Ara si tens diners t'obrin la porta de de bat a bat

  ResponderEliminar
 4. Este Alcalde ha demostrat com es preocupa pels ciutadans del seu poble. Faena per a la gent del poble 0, a no ser que sigues del bloc.

  ResponderEliminar