jueves, 22 de enero de 2015

GUANYAR UNA CADIRA A TOTA COSTA!

Ens han comentat estos dies que gent del cercle més íntim de l'alcalde han anat cridant a uns i altres perque s'apuntaren i pogueren votar a les primàries del Bloc on l'alcalde té aspiracions a entrar per ocupar un lloc de la llista dels nacionalistes en la Generalitat.
La gent, amics i coneguts d'este cercle íntim de l'alcalde, no han tingut més remei que inscriures. No va a dir-li que no a la cara a eixos coneguts que s'aprofiten de la bona voluntat de la gent.
Aclarir que el procés de primàries no és cap afiliació, cap intencionalitat de vot a les elecciones europees ni res d'això.
Amb les normes posades pels nacionalistes, es permet posar en un "compromís" a la gent que coneix a germans, amics o parets del candidat.
Serà el que marquen les normes de les primàries nacionalistes, però el que ha passat ací a Tavernes, en un "pseudoacoso" perque l'alcalde tinguera més suport en la seua carrera a València pensem que no està bé. És una forma de forçar, obligar o coartar, aprofitant-se de l'amistat, perque un alcalde tinga una butaca en la llista dels nacionalistes. Eixes pressions desvirtuen la voluntat real de la gent.

2 comentarios:

  1. Si haguera posat Jodi el mateix interès en governar el poble que el posat per conseguir la cadira prop del pis de València, segur que Tavernes no estaria en l'estacada i en la falta de futur que està ara.

    ResponderEliminar
  2. Esta molt clar que el jornaler de la política fa pero que molt be buscarse el seu futur i si pot ser prop de casa millor, pero que nasos, que se ho pague ell i que ho fasa ell sol i no en companyia de gent que te sou de l'ajuntament.
    Traslladant la situació a l'ambit privat aixo seria motiu de despatxament per competencia desleial. I als complices que l'ajuden i el consenteixen també serien despatxats.
    Sr Alcalde i adjudants, treballe vosté per el qui li paga (El poble de Tavernes) i no siga desleial i si no, per favor, deixe de ser jornaler de la politica i que pague-seu de la seua butxaca.

    ResponderEliminar