miércoles, 14 de enero de 2015

QUE PILLADA, L'ALCALDE VA ESTAR EN UN ACTE DE COMPROMÍS DE SUECA EN LLOC D'ESTAR A LA INAUGURACIÓ DE LA CASA DE CÁRITAS COM ALCALDE QUE ÉS

Jordi Juan va preferir estar a Sueca, en un acte minoritari del seu partit, mentre a Tavernes s'inaugurava la casa de Cáritas.
El PP ho ha donat a conèixer i es veu clarament que l'alcalde ha optat per estar abans en un acte de Compromís, fent-se el camí cap a València, que no acudir a la inauguració de la casa de Cáritas.
Jordi és alcalde, ha de donar prioritat al poble que no als seus interessos particulars, i és també el titular de serveis socials.
En les xarxes socials hem trobat esta foto que ho demostra i com es veu era un acte molt minoritari i de partit.


Ací està la nota que ha fet el PP:
 
L’alcalde de Tavernes, el nacionalista Jordi Juan, torna a ser el gran absent en un dels actes més importants.

Jordi Juan no va estar present en la inauguració de la casa de Càritas en un gest que sols es pot interpretar com una falta de respecte a la seua obligació com a màxim representant de la ciutat. El Grup Popular creu que el poble de Tavernes mereix un alcalde present i no una persona que sols apareix quan li convé a títol personal. La inauguració de la casa de Càritas és un dels fets més rellevants pel que significa per una entitat com Càritas que, hui per hui, fa una tasca importantíssima i sense la qual els més desfavorits patirien més del que ho fan ara.

L’alcalde va preferir estar a Sueca, en un acte del Bloc, abans que estar donant suport a una de les entitats que més treballa en favor dels necessitats. En eixe acte es reunien 17 candidats a alcaldies pel Bloc, ni tan sols eren alcaldes. Juan va preferir estar a Sueca en un acte minoritari de partit que no estar junt al seu poble. Va donar preferència a la seua idea de treballar-se un camí a València com a membre del Bloc que preocupar-se d’atendre les seues obligacions com alcalde. El senyor Juan ha preferit ser del Bloc abans que ser l’alcalde de tots els vallers i donar preferència a les seues obligacions com a primer regidor de la ciutat.
La falta de l’alcalde en l’acte de Càritas és una falta de respecte, una desatenció a les seues responsabilitats i més encara si a més de ser alcalde ara és responsable de serveis socials. L’alcalde ha fallat on no podia fallar.

Les desaparicions de Jordi Juan són una constant en esta legislatura. La nit de disfresses no va assistir a la Plaça Major i va preferir anar-se’n al cine. L’any passat va llevar la festa de Sant Vicent a la gent del poble, però ell sí que va saber anar-se’n de viatge. En la proclamació de la fallera major va estar per la foto d’entrada però va desaparèixer per donar-li el ram. En la mascletà de festes no el vam vore i estava en un acte del Bloc. Sent president de la Mancomunitat de la Valldigna ja se’l va acusar de faltar a gran quantitat d’actes. A l’últim ple de la Mancomunitat ja no hi va assistir.
El senyor Juan cobra com a membre de la Mancomunitat i com alcalde. Per tant, les funcions com a tal han de ser una preferència per a ell i no una segona activitat quan no hi ha res del Bloc.

12 comentarios:

  1. I de lo que passa a tavernes no sentera!!!!! No li interessa

    ResponderEliminar
  2. Però com a bon adicte a les fotos... ja tardava en eixir on es trobava, fent-se-la amb els seus aigatxos a Sueca. eiii que poc costava quedar be ene ls que tant treballen per als ciutadans, i moltes vegades en el seu nom (Com són els volutaris de caritas). Per cert, que gent molt pròxima a d'ell està ahí dins. Es sentirà ofesa?

    ResponderEliminar
  3. Jordi això que has fet és vergonyós.

    ResponderEliminar
  4. Ja esta be de callar I obeir a la minoria. SI tan democratics son que ho demostren I dimitisquen..el Poble no vos vol I es feu els sords. Jordi dimissio

    ResponderEliminar
  5. No volem catalanistes dictadors. Si no pensen com ells...ay mare

    ResponderEliminar
  6. El xic va enviar son pare xq fera dalcalde que es el que li agrada. I ningu li fa cas, nomes que Perfecto..

    ResponderEliminar
  7. Sr alcalde: Si treballara vosté en el sector privat aniria en un puntelló al cul a la p... rue, simplement per no guanyarse el jornal i lo que es mes greu.. per competencia desleial.
    Estem fartets de que la minoría a que vosté representa impose el seu autoritarisme i fasa gala del poc respete als ciutatans del seu poble.

    ResponderEliminar
  8. Després els fan preguntes al plenari i ni contesten, no tenen ni idea del que es fa al poble.

    ResponderEliminar
  9. Ell va a la seua, va fent punts en valència. A ell li importa un bledo el seu poble i els més necessitats. Ell aspira a anar molt més alt. Si té l´oportunitat deixarà Tavernes i cap a valència que se nanira.

    ResponderEliminar
  10. I mentres la cotorreta diguent per a tapar al seu xiquet e intentar desviar el tema "El PP contra Càritas" que cínics!!! ni així podeu tapar les cagaes que fa el xiquet

    ResponderEliminar
  11. Que poca vergonya, Li dona tot igual. Bueno, tot no. Vol tindre un carrec politic en Valencia siga com siga i per aixo s'ha comprat la vivenda en Valencia.

    ResponderEliminar