miércoles, 21 de enero de 2015

POCA POLICIA ALS COL·LEGIS. MALA GESTIÓ POLICIAL

Tornem a vore falta d'organització en la policia per fer posible que les eixides i entrades als col·legis tinguen vigilància.
Tornem a vore com en alguns col·legis falten molts diez per controlar les entrades dels centres escolars.
Denunciem els fets perquè són una realitat de com el govern de Juan descuida la seguretat a les portes dels col·legis i instituts.
Fa mesos ja es va parlar d'este fet, el Bloc va posar policies uns dies, però ara tornem a vore com en moltes ocasions no hi ha cap agent en les eixides dels escolars.
Pensem que els col·legis són zones on ha d'estar sempre la policia per controlar sobretot les eixides. S'acumulen molts xiquets i els col·legis solen estar en carrers transitats.
Vorem si els nacionalistes fan cas o seguixen passant de la seguretat dels veïns, i en este cas dels escolars.
Ultimament el Bloc no ho encerta en la seguretat. Pocs efectius al festivern, mal dispositiu en reis, un ferit en el castell de la cavalcada, Protecció Civil sense convocar i ara alguns col·legis descuidats.

3 comentarios:

  1. Que ja no fa hores extres l'amic del Bloc i jefe de la policia?

    ResponderEliminar
  2. No se que pasa en la seguridad. Coches nuevos, jefe haciendo horas a saco con nómina indecente y el trabajo sin hacer.
    Está claro, creo yo que este descontrol controlado es obra de la ineficacia del concejal encargado y la oportunidad regalada al Sr Jefe de la PL a quien se le llena la cartera.
    No solo hay deficiencias en la seguridad de los colegios, y ¿que me dicen de la guarderia rural? .... En fin juzguen Vds.

    ResponderEliminar
  3. Els col·legis desatesos, la cavalcada desatesa, la guarderia rural desatesa i en general tota la seguretat ciutadana abandonada a la sort d'un alcalde al que no li importa rens el seu poble i d'un cap de policia al que se li agraeix la seua afinitat amb el BLOC i li se paguen molts diners extres a més de disfrutar de cotxe d'empresa gratis. L'empresa som tots els vallers inclosos els que estem en el paro.

    ResponderEliminar