viernes, 23 de enero de 2015

KARINA VERCHER FORMA UN NOU PARTIT: ACORDEM

La regidora Karina Vercher ha anunciat que ha creat un nou partit. Ja el té legalitzat i enregistrat. Ara va a posar-se a treballar per aglutinar un grup de gent.
Karina ho deixa ben clar i diu que en este partit es donarà prioritat total a la participación ciutadana. Vol que els ciutadans siguen els que decidisquen en temes com inversiones, pressupostos i recursos municipals.
Es declara d'esquerres i vol que es faça una democràcia real a Tavernes.
Acusa al govern de Jordi Juan de no haver sabut donar l'espenta que li feia falta al poble i de pensar més en els seus interessos que en els del poble.
Karina diu que la gent que se sume a Acordem serà la que triara la llista i candidats a alcaldia de forma lliure.
Este nou projecte no haurà sentat massa bé a les files del Bloc. Karina vol sumar a eixa gent d'esquerres que desitja una participación directa de la gent en l'ajuntament, fet que amb Jordi Juan no s'ha donat.
L'alcalde ha destacat per evitar que els regidors parlen, limitar intervencions, fer molta propaganda i poques inversiones, i a més a més ha trencat palletes amb els regidors que li donaren l'alcaldia. Primer amb Karina en no acceptar el que esta li demanava que era destinar més recursos a serveis socials, i després amb el PSPV per no voler fer ni el mur del Vergeret, ni l'ampliació del Cementeri, ni el centre d'ADISVA.

8 comentarios:

  1. Sra Karina... La martir, la utilitzada, la victima del Bloc... Li destje que en el seu projecte politic tinga el millor dels exits i siga el resultat que siga tinga sempre present l'interés dels ciutatans i memoria per saber com i qui es cada un.

    ResponderEliminar
  2. Que queda per dir de Karina?? l'alcalde Jordi Juan li ha dit de tot. L'ha tractada de ... de tot el que no es pot dir a una persona i menys quan t'ha donat l'alcaldia. I tot el que s'ha burlat de Karina???
    Que dur deu ser per a una persona d'esquerres com Karina el tindre que aguantar a un partit com el Bloc. I com Jordi Juan!!!!!

    ResponderEliminar
  3. Karina tornarà a ser la clau del govern.

    ResponderEliminar
  4. Karina com a persona es una gran xicota, i políticament va errar perquè el que defen es el programa pel que es va pressentar, però la moció l'ha cremat, altres tal volta no poden dir el matei segúrament. I ara que s'ha llevat una grossa mal influència de damunt es una bona regidora, i si tingura més temps tremolaríen més d'un i més de dos , i per això tracten de desprestigar-la contínuament qui tots sabem. I es molt fàcil dir-li si fa o deixa de fer quant saben viu en Catalunya menters altres cobren sous a milers per a fer i desfer.

    ResponderEliminar
  5. Comunicat de Podem.
    www.podemostavernes.com/?p=269&lang=es

    Podem Tavernes lamenta que Karina Vercher haja fet ús d'un eslógan i tipogràfies molt semblants a les que du Podem.
    Agraix que la mecànica del seu partit siga semblant a la de Podem, cosa que ens dona suport ja que sabem així que anem per bon camí.

    Podem Tavernes no participarà de cap forma ni en cap formació per a aquestes elección municipals.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¿? Pues yo no he llegit els dos primers parrafos que fan referencia a Karina en la web de Podemos Tavernes. Com vos agrada enredar!

      Eliminar
  6. És l'única opció d'esquerra de Tavernes. S'ha preocupat durant tots aquests anys per tot el del poble i malgrat les travetes, burles i traves que l'alcalde Jordi Juan sempre li ha posat.
    Ha defensat l'assistència als més desprotegits i per això la va tirar Jordi del govern.
    Ha defensat la dignitat dels animals i li ha cantat les quaranta a Jordi.
    Karina sé que lluitaras pels teus veïns i veïnes.

    ResponderEliminar
  7. Es interesant i bonic veure com segueix endavant Karina, m'ha sorpres. Estan demostrant tots els partits del poble el mateix, que patetic.

    ResponderEliminar